ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
....и мене не ми се виде намернозалетан беше многу и нагази така селски, црвен да, суспензија од повеќе од една утакмица никако.
Иначе во животов ретко да сум бил толку сигурен во нешто, како за црвениот на оној Тулалан. Толку неинтелигентен фаул немам видено од времето кога Бонера частеше пенали : ). Знаеш дека ќе сака да искомпензира, знаеш дека си на пик и .... бреи глуперда еии.
Како и да е, Тулалан е заменлив, Рибери не баш, ако направат офанзива јака ко што знаат да направат Лион дома све е можно. Вадењето од игра на Рибери-глупост ноторна, таман поулаве и сигурно ќе им дадеше уште еден, овој го извади.
Нема врска......Ситуацијата е обратна.Тулалан кај нив е незаменлив.Кај нас е поинаку.
Знам дека сите го знаете како светска класа играч,и таков и е Рибери.Меѓутоа сезонава е даааалеку од тоа што е препознатливо за него.Речиси да има многу мал придонес.Знае да направи потег и да реши натпревар,знае да асистира,меѓутоа сезонава е многу поинаки.
Тука се Олиќ,Робен пред се,Милер Швајни Ван Бомел,да не ја набројувам целата екипа.Оваа сезона Баерн не зависи од никој,и тоа е нашиот адут.Дефинитивно нема да биде проблем без Рибери.
залетан беше многу и нагази така селски, црвен да, суспензија од повеќе од една утакмица никако.