Смената на името не носи во граѓанска војна

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Ај од кај знаеш дека пола Македонија се предавници.Вие меѓу себе да не си комуницирате.
Епа ај бе да удриме математика - Албанците, СДСМ, Соросоидите, Власите, Србите.... Колку луѓе се тоа? 700.000??? Што ќе им направиш на сите поединечно? Конц-логор?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ај од кај знаеш дека пола Македонија се предавници.Вие меѓу себе да не си комуницирате.

Samo zaradi ovaa podelba sto ja pravite na predavnici i patrioti ke cmaete u mesto i za k.r nema da ve bide. Ne gi slusaj ti Milenko, Latas i Janko. Toa ti se trojcata debili bez obraz i lice, mu se pikaat u gz n Grujo ne radi patriotizam tuku radi valuta.

R

RAYTHEON23

Гостин
Samo zaradi ovaa podelba sto ja pravite na predavnici i patrioti ke cmaete u mesto i za k.r nema da ve bide. Ne gi slusaj ti Milenko, Latas i Janko. Toa ti se trojcata debili bez obraz i lice, mu se pikaat u gz n Grujo ne radi patriotizam tuku radi valuta.
миленко кога премиерот му беше гостин кажа дека бил на црната листа на опозицијата:tv:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
миленко кога премиерот му беше гостин кажа дека бил на црната листа на опозицијата:tv:
Abe sto da ti kazam. Ja da sum premier i da mu idam na Milenko u emisja treba da sum pogolem debil od voditelot. ( sto mislam deka e mnogu tesko nekoj da go nadmine Milenko vo debilnost) I sto e najloso pali kaj decava.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Нека си играат со нервите на народов и нека ни дадат повод.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Епа ај бе да удриме математика - Албанците, СДСМ, Соросоидите, Власите, Србите.... Колку луѓе се тоа? 700.000??? Што ќе им направиш на сите поединечно? Конц-логор?
Од овие само СОРОСОИДИТЕ и тесниот круг што ги поддржува ги сметам за предавници а се многу,од другите ги има али не се сите,не заборавај на ИЛИНДЕН и на Питу Гули кој беше влах,а оние од СДСБЈРМ верувај ке не сметаат за ослободители,бидејки ке ги ослободиме од пипците на Бранко Шетачот.:salut::salut::salut::salut:

R

RAYTHEON23

Гостин
Abe sto da ti kazam. Ja da sum premier i da mu idam na Milenko u emisja treba da sum pogolem debil od voditelot. ( sto mislam deka e mnogu tesko nekoj da go nadmine Milenko vo debilnost) I sto e najloso pali kaj decava.
ке им стане јасно дека биле во заблуда:toe:

миленко можесамо да кажува како било кога бил у германија италија...:pos2:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
ке им стане јасно дека биле во заблуда:toe:

миленко можесамо да кажува како било кога бил у германија италија...:pos2:
Па, па, па, што муабет си направивте. Сега испадна дека Македонците не би биле националисти да не беше Миленко.....

R

RAYTHEON23

Гостин
нелогичен заклучок...каков национализам бе...по програма е...и да го сменат името на протест ке испаднат 1000души кои ке јадат котек а а мегувремено владините реклами ке продолжат(и мудростите)

нема да има граганска војна...тоа е лага!!!!:pos2:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
нелогичен заклучок...каков национализам бе...по програма е...и да го сменат името на протест ке испаднат 1000души кои ке јадат котек а а мегувремено владините реклами ке продолжат(и мудростите)

нема да има граганска војна...тоа е лага!!!!:pos2:
Ау, каков визионерски поглед! Од кај знаеш ти колку луѓе ќе излезат?

R

RAYTHEON23

Гостин
епа нели сиприметил дека народов ко да е на лулашка со лоботомијата и рекламите а додека реалноста спротивно говори...

јас проблемот не го лоцирам ДИРЕКТНО кон премиерот(се гледа декаима добри намери)...туку дебилите на локално ниво(тоа е докажаноима дебили):toe:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ау, каков визионерски поглед! Од кај знаеш ти колку луѓе ќе излезат?
Vidi, prvo neli ke se ide na referendum, pred toa ke sledi zestoka kampanja deka toa e najdobro za Makedonija bla bla bla. I dokolku na referendum se izjasni narodot za kompromis moze da izlezat samo "pobednicite" na toj referendum.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
епа нели сиприметил дека народов ко да е на лулашка со лоботомијата и рекламите а додека реалноста спротивно говори...

јас проблемот не го лоцирам ДИРЕКТНО кон премиерот(се гледа декаима добри намери)...туку дебилите на локално ниво(тоа е докажаноима дебили):toe:
А ти мислиш дека народот се лаже со 5-6 реклами? По 19 години политички лажги веќе никој не верува ниту на влада, ниту на медиуми. Но, затоа бројот на тие кои почнуваат да размислуваат со свој ум расте (иако не доволно бргу како што треба).

Vidi, prvo neli ke se ide na referendum, pred toa ke sledi zestoka kampanja deka toa e najdobro za Makedonija bla bla bla. I dokolku na referendum se izjasni narodot za kompromis moze da izlezat samo "pobednicite" na toj referendum.
И сега одеднаш го вадиш референдумот. Ако дојде до референдум ни се е.. матер, и тоа сум го кажал и предходно. Еве и да дојде, што мислиш Запад ќе дозволи некој да зборува против референдум, или ќе ги седнат и Грујо и Бране заедно (фатени за раче) да излезат пред јавноста и фино да ни соопштат дека сме отидени во бестрага. Поентата дека некој од нашите политичари ќе може да ќари политички поени од промена на име, е жива глупост. Џабе ми се мене политичари ако сум Северна или било каква Македонија.

R

RAYTHEON23

Гостин
А ти мислиш дека народот се лаже со 5-6 реклами? По 19 години политички лажги веќе никој не верува ниту на влада, ниту на медиуми. Но, затоа бројот на тие кои почнуваат да размислуваат со свој ум расте (иако не доволно бргу како што треба).

И сега одеднаш го вадиш референдумот. Ако дојде до референдум ни се е.. матер, и тоа сум го кажал и предходно. Еве и да дојде, што мислиш Запад ќе дозволи некој да зборува против референдум, или ќе ги седнат и Грујо и Бране заедно (фатени за раче) да излезат пред јавноста и фино да ни соопштат дека сме отидени во бестрага. Поентата дека некој од нашите политичари ќе може да ќари политички поени од промена на име, е жива глупост. Џабе ми се мене политичари ако сум Северна или било каква Македонија.

ДА НИКОЈНЕ ВЕРУВА НАВЛАДА АМА ПОКРАЈ ЕКСТРЕмнА КАМПАЊА МУДРОСТИ ДОБИВМЕ c# ПРЕТСЕДАТЕЛ А ЛОКАЛНИТЕ зарем не се доказ!!!

B

Borg_Drone

Гостин
А ти мислиш дека народот се лаже со 5-6 реклами? По 19 години политички лажги веќе никој не верува ниту на влада.
Ама за чудо па на секои 4 години се наоѓаат по некои овци кои ги избираат истите оние кои ги правеа тие политички лажги 19 години по ред :).

Kajgana Shop

На врв Bottom