Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Нема некое подобро видео?
На ова цело време пишува дека е правено со некоја неактивирана верзија на некој програм.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ај малку да ве израдувам, официјално UBISOFT даде препорачлива конфигурација за Assassins Creed 2:

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista

Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*

Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 12GB

Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Па искрајно мене не ми изгледа така лошо....:):):):)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ако е оваа најаката конфигурација со ја барат играва,кај мене ке се играт све на најако и пак појке од шо барат имам,а иначе кога искачат играва за ком,заборев мака ми е да листат по нет за неа ај кажејтеми.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ова некако не ми стои во ред. Обично за виста треба 1гб повеќе рам а не за икспе

ХАХАХА, и мене тоа ми падна во очи мора да е грешка, односно да се сменети податоците...:D:D:D:D:D

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Ако е оваа најаката конфигурација со ја барат играва,кај мене ке се играт све на најако и пак појке од шо барат имам,а иначе кога искачат играва за ком,заборев мака ми е да листат по нет за неа ај кажејтеми.
20 Ноември. :smir:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Какви перформанси би имала играта на оваа конфигурација:
core2duo @ 2.8GHz
sapphire HD 4670 1GB DDR3
4GB ram

?

..........

Гостин
Јас ја играв играва и кога стигав до влезот на ерусалим ми багираше....
пробав и ја инсталирав од 3 различни извори и пак исто ....знае ли некои зошто ???

и кога новата испага?

Pipovski напиша:
Јас ја играв играва и кога стигав до влезот на ерусалим ми багираше....
пробав и ја инсталирав од 3 различни извори и пак исто ....знае ли некои зошто ???

и кога новата испага?
mislam na starata:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom