H
^HITMAN^
Гостин
Хехе, темава и нејзиниот вовед...
Хомосексуалноста и феминизмот кои се се' пошироко застапени во последно време и експонирани преку мас медиумите во голема мера придонесуваат за искривување на битието на мажот во неговиот живот, начинот на кој размислува и делува. Конзервативец сум по дефиниција, често критикуван од неписмени сељо-глобалисти на форумот... Ова го напишав за да објаснам дека глобализацијата (попримана 100% од сељачите било оние кои се на власт, било обичниот граѓанин) е главна причина за тоа некој во денешно време да му текне да ја отвори оваа тема. Маж со изменета структура на Y хромозоми во ДНК, верувале или не - такви станаа повеќето. Маж кој се исповедува пред жена и плаче како мало дете - ПАТЕТИЧНО !!!
Пред некој месец ми се случи огромна трагедија - го загубив мојот најдобар другар во сообраќајна несреќа. Бев шокиран и не ми се зборуваше со никој, имав понуди од другарки да одам на кафе, да направам муабет за да ми олеснело. Се заблагодарив на поддршката и ги одбив. Тоа можеби ќе ми олеснеше, но АЛООО или јас сум последниот Мохиканец или мажот е оној кој треба да биде цврст, да и дава поддршка, заштита и сигурност на жената(од Бог или што и да е створена како понежна и физички послаба). Наречете ме мачо лигуш, закоравен сељак или тапа фраер, но јас се осеќам како маж и никогаш не сум допуштил да ја загубам машкоста во ниту еден момент. Во тоа сум сигурен.
Хомосексуалноста и феминизмот кои се се' пошироко застапени во последно време и експонирани преку мас медиумите во голема мера придонесуваат за искривување на битието на мажот во неговиот живот, начинот на кој размислува и делува. Конзервативец сум по дефиниција, често критикуван од неписмени сељо-глобалисти на форумот... Ова го напишав за да објаснам дека глобализацијата (попримана 100% од сељачите било оние кои се на власт, било обичниот граѓанин) е главна причина за тоа некој во денешно време да му текне да ја отвори оваа тема. Маж со изменета структура на Y хромозоми во ДНК, верувале или не - такви станаа повеќето. Маж кој се исповедува пред жена и плаче како мало дете - ПАТЕТИЧНО !!! Пред некој месец ми се случи огромна трагедија - го загубив мојот најдобар другар во сообраќајна несреќа. Бев шокиран и не ми се зборуваше со никој, имав понуди од другарки да одам на кафе, да направам муабет за да ми олеснело. Се заблагодарив на поддршката и ги одбив. Тоа можеби ќе ми олеснеше, но АЛООО или јас сум последниот Мохиканец или мажот е оној кој треба да биде цврст, да и дава поддршка, заштита и сигурност на жената(од Бог или што и да е створена како понежна и физички послаба). Наречете ме мачо лигуш, закоравен сељак или тапа фраер, но јас се осеќам како маж и никогаш не сум допуштил да ја загубам машкоста во ниту еден момент. Во тоа сум сигурен.

тогаш не треба до толку да ја слушаш, ако ги слушаме сите БАРАЊА на нашите девојки(швалерки) не машкоста се ке губиме :tv: