H
^HITMAN^
Гостин
Хехе, темава и нејзиниот вовед...
Хомосексуалноста и феминизмот кои се се' пошироко застапени во последно време и експонирани преку мас медиумите во голема мера придонесуваат за искривување на битието на мажот во неговиот живот, начинот на кој размислува и делува. Конзервативец сум по дефиниција, често критикуван од неписмени сељо-глобалисти на форумот... Ова го напишав за да објаснам дека глобализацијата (попримана 100% од сељачите било оние кои се на власт, било обичниот граѓанин) е главна причина за тоа некој во денешно време да му текне да ја отвори оваа тема. Маж со изменета структура на Y хромозоми во ДНК, верувале или не - такви станаа повеќето. Маж кој се исповедува пред жена и плаче како мало дете - ПАТЕТИЧНО !!!
Пред некој месец ми се случи огромна трагедија - го загубив мојот најдобар другар во сообраќајна несреќа. Бев шокиран и не ми се зборуваше со никој, имав понуди од другарки да одам на кафе, да направам муабет за да ми олеснело. Се заблагодарив на поддршката и ги одбив. Тоа можеби ќе ми олеснеше, но АЛООО или јас сум последниот Мохиканец или мажот е оној кој треба да биде цврст, да и дава поддршка, заштита и сигурност на жената(од Бог или што и да е створена како понежна и физички послаба). Наречете ме мачо лигуш, закоравен сељак или тапа фраер, но јас се осеќам како маж и никогаш не сум допуштил да ја загубам машкоста во ниту еден момент. Во тоа сум сигурен.

Пред некој месец ми се случи огромна трагедија - го загубив мојот најдобар другар во сообраќајна несреќа. Бев шокиран и не ми се зборуваше со никој, имав понуди од другарки да одам на кафе, да направам муабет за да ми олеснело. Се заблагодарив на поддршката и ги одбив. Тоа можеби ќе ми олеснеше, но АЛООО или јас сум последниот Мохиканец или мажот е оној кој треба да биде цврст, да и дава поддршка, заштита и сигурност на жената(од Бог или што и да е створена како понежна и физички послаба). Наречете ме мачо лигуш, закоравен сељак или тапа фраер, но јас се осеќам како маж и никогаш не сум допуштил да ја загубам машкоста во ниту еден момент. Во тоа сум сигурен.