ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Ne treba taka za niv samo svinski grip i nikogas arno vo zivot da ne vidat predavnici
:salut:
Ne treba taka za niv samo svinski grip i nikogas arno vo zivot da ne vidat predavnici
А ти од кај утврди дека ние се себепрогласивме за најголеми патриоти?Вашиот патриотизам на темава е исто толку голем, колку на тие кој пробуваат да ја стават Македонија во еРепублик.
Едно е да збориме за газење на достоинство, а друго е секој кој не отишол во Грција да е најголем патриот.
а чив е Александар бе србин?А зошто да не одам во Грчка...??? Заради тоа што на некојси Гвујо му текнало да се инати со Грците за Александар Велики...??? Затоа што се меша таму каде што не ни е местото ни потеклото... Епа нема да може... Јас и немам пари за одење во Грчка, ама би одел кога би имал и 100% ги подржувам оние што ќе одат...
Овој Гвујо не затвори од сите страни со неговата самобендисаност и уште ПОРАДИ НЕГОВА КРИВИЦА , он да ми кажува каде да одам , а каде не... Плукам на тоа...!!!
Не е темата за тоа чиј е... Сакај си го ти колку што сакаш, ама дома, а не во јавност... Со тоа на останатите Македонци им ја затвараш границата... КАПИШ...???:helou:а чив е Александар бе србин?
чие потекло дај просветлине
дома и секаде тој е наш и нема потреба да се срамиме од него ами да се фалимеНе е темата за тоа чиј е... Сакај си го ти колку што сакаш, ама дома, а не во јавност... Со тоа на останатите Македонци им ја затвараш границата... КАПИШ...???:helou:
Работата е што не е наш капиш...??? И без него во Европа можеш да одиш како Македонец, никој не ти брани... :wink:дома и секаде тој е наш и нема потреба да се срамиме од него ами да се фалиме
јас во европа и нато одам само како Македонец кој живее во Република Македонија со македонски идентитет и јазик
капиш ти или не
Па твој не е сугурно, а дали е Македонец види си во подфорум историја.Работата е што не е наш капиш...??? И без него во Европа можеш да одиш како Македонец, никој не ти брани... :wink:
чив е бе србин? па сигурно дека не е србин ами Македонец еРаботата е што не е наш капиш...??? И без него во Европа можеш да одиш како Македонец, никој не ти брани... :wink:
чив е бе србин? па сигурно дека не е србин ами Македонец е
оди во историја едуцирајсе малку
А зошто да не одам во Грчка...??? Заради тоа што на некојси Гвујо му текнало да се инати со Грците за Александар Велики...??? Затоа што се меша таму каде што не ни е местото ни потеклото... Епа нема да може... Јас и немам пари за одење во Грчка, ама би одел кога би имал и 100% ги подржувам оние што ќе одат...
Овој Гвујо не затвори од сите страни со неговата самобендисаност и уште ПОРАДИ НЕГОВА КРИВИЦА , он да ми кажува каде да одам , а каде не... Плукам на тоа...!!!
Да се кладиме дека сум по чист Македонец од вас двајцата погоре... И од мајка и од татко...!!!
И темата не е за Ацета... Ако сакате не одете во Грчка ваша работа...![]()
Игнорирајте ја србендата.Неговото мислење не важи.
Ти и немаш свое мислење... Ти слушаш други... БРАВО... само така...Игнорирајте ја србендата.Неговото мислење не важи.
А твојата акутна бугароманија до каде е...???Се надевам дека не е најлошото,но сепак ќе ја поставам дијагнозата.Дами и господа мислам дека во овој случај имаме акутна србоманија.