Ќе организираме ли протест?

N

n/a

Гостин
ти бе знаеш нешто да напишеш конструктивно освен да се глупираш и пуштиш некој клип ... затни се таму ... Сус
А бе каква конструктивност спомнуеш...
:tapp:
Нема конструктивност за однапред познати исходи.
Едноставно нели,Гвујо тупавле (аманахуим бен сики...)
го продаде името у Букурешт и од тогаш наваму се е театар.
И ја нејќу да изигравам циркуска мечка...
батали.

Него нека не се прави луд и нека потпише `фактура` таму...
за и он и депебенео да заминат у историја.
Ајде баба...
парите у рука и гит!

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
батали.

Ајде баба...
парите у рука и гит!
Гвујо тој педерот, тој никаквиот, кривиот во нозете, метар и жилет, тој да не беше, оној големион, мангуп на мајка, скопски фраер, типчина, државник, Бранко, ќе не шитнеше трипати до сега со се Илирида на Грците.
Одјеби со политика на оваа тема.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
... дали Бог запиша МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ...
... дали Алах запиша САМО СЕДУМ ЗЕМЈИ СЕ МУСЛИМАНСКИ ...
... дали Јехова беше светлина на мудроста ...
... дали Тројството е МИНАТО , СЕГА И ИДНО ...
... ЈАС СУМ МАКЕДОНИЈА ... ЗЕМЈАТА Е МАКЕДОНИЈА , ВОДАТА Е МАКЕДОНИЈА , СОНЦЕТО Е МАКЕДОНИЈА ,МОЈАТА ЛЕВА ПАТИКА Е МАКЕДОНИЈА .............
Бог не запишува,туку диктира што треба до буква да запишат тие што се предодредени да запишат.Никој од нив не запишал поинаку одколку Македонија.:toe:

:pos: Библијата има верзии колку ти влакна на подпупникот...
Инаку да се изјаснам, јас сметам дека протести се добри, секогаш, ама да ги организира некој способен и да дојдат луѓе од срце, а не од 300 денари.
Библијата има многу верзии,ама никаде нема Северна или било каква друга Македонија.Не би знаел дали некој ќе има мадиња да го смени тоа свето и едноставно зборче МАКЕДОНИЈА.:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
батали.

Ајде баба...
парите у рука и гит!
најмалку некој од тебе очекуе било каква улога да играш ...
затоа оди со бугарчињата и српчињата праќајте си клипови од Јутуб ... и не се мешајте во Македонија и Македонски работи за шо сите знаеме дека баш ве заболе .. немора да се докажуваш ... бркај работа

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
батали.

Ајде баба...
парите у рука и гит!
o се приклонувам кон претходните дискутанти...одјеби српска хиено

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
мене ме плаши дека за организирање веќе е касно, да не биде после претече млекото изгоре лончето.
ги гледате гнидите секојдневно по медиумите, фридман вчера јасно кажа: цел на грција е да ја нема македонија, македонскиот народ и култура а ние сме за разумен компромис

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Библијата има многу верзии,ама никаде нема Северна или било каква друга Македонија.Не би знаел дали некој ќе има мадиња да го смени тоа свето и едноставно зборче МАКЕДОНИЈА.:toe:
Никој нема да го смени, само ќе го релокализира. Ко шината нога. :) Македонија ќе си остане, ама у друга држава. Грците паметни искочија, ем не поебаа ем со Господ не се замерија.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
Протест?
Иди бе бегај, :tapp: :pos2:
немам ни време ни пари за губење пак.
Кршете глава.
tesko na Makedonija ako cekat od infiltrirani samonareceni "vodaci" da ja drzat na noze i vo zivot.

a koga sme kaj pari, jas mislam deka ti pari zede tokmu za ova, da sees nesoglasie i omraza, demagogija, itn :)

procitan si odamna ;)

Аха,доооообро.
Друго нешто?
Ќе платите кеш или со картица?
kako te plakja belgrad? na raka? :pipi:

:pos: Серпико ко Џастин. По него сите со мерак за протести... трендсетер јеботе.

А ти момче со травка на знамето, не би ти било поугодно да се бориш за легализација на травата, пошто очигледно политикава не ти е наклонета... :coffee:
so seta pocit kon Serpico, cii zaslugi vo protestite nikoj ne moze i ne smee da gi negira, Makedoncite protestirale mnogu pred Serpico da se rodi :pipi:

народот не сака менување на име, начин тоа да се соопшти се протести..се до оној момент кога релевантните политичи и општествени структури не застанат со својот народ.

протестот мора да биде..или сте со нас за неменување на име, или сте предавници.
taka e

ДА,мораме...не мислам на СИН ми Христијан да му објаснувам за некоја година дека мирно седев кога му ја разобличуваа државата!
nitu jas mislam da objasnuvam, ni na deca, nit na predci

пс:Делумно се согласувам со членот кој ја започнал темата ...Ама некои барања се ептен без везе
podpis

edit:

dur napisav tri zbora, jorgun junakot iznapisal us mnogu antimakedonstini...

procitan, od prv den :)

kodosh

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Не е до нас луѓе.Џабе ке се мачиме

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ќе ви кажам еден пример кога ЕУ и НАТО на 3-от ден од офанзиавата во Арачиново ни наредија повлекување.
Се собра спонатно народ пред Собрание, знаете падна Собранието, се влезе.
Јас бев до службата која требаше да го штити Собранието.
Му велам викни генерал, не постои веќе РМ, падна собранието.
Вртеше човекот по телефон, неможеше претпоставените да си ги најде, ги немаше претседателите на собрание и на државата, ги немаше претседателите на политичките партии, ништо, Вакум.
Тој вакум сега не голта.

Организација, цел и одговорност пред таа поставена цел со име и презиме.
Поимите иницијативн одбор или да се назначи или да се предложи се само првиот чекор нешто да не се направи. Спонтаноста е иницијатива за мудриот и интелектуален кадар, поддржувач на ппротестот да превземе заедничка одговорност со народот за целта и последиците од протестот.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Поимите иницијативн одбор или да се назначи или да се предложи се само првиот чекор нешто да не се направи. Спонтаноста е иницијатива за мудриот и интелектуален кадар, поддржувач на ппротестот да превземе заедничка одговорност со народот за целта и последиците од протестот.
Не е битен поимот, битни се луѓето, да се со интегритет, да се интелигентни, патриоти во душа, да не се ситнодушни.
Инаку ретко се добиваат такви комбинации, историјата ги запишува.
Може да одбереме термин Супер патриотска организација Смрт или Слобода, името не го даваме.
Ништо не решава сама од себе.
:)

Колективната одворност не доведе до ова дереџе.
Никаде нема име презиме.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Никој нема да го смени, само ќе го релокализира. Ко шината нога. :) Македонија ќе си остане, ама у друга држава. Грците паметни искочија, ем не поебаа ем со Господ не се замерија.
Па Грците тоа го знаат,могу поубаво одколку некои наши политички дебили,кој се замислуваат дека се лидери,а во тоа име како да се спремни и со Господ да се замерат,само да останат макар и еден лидери.

P

Princ

Гостин
Зевсус е баниран од тема. Продолжете со дискусијата, за меѓусебните навреди ќе бидат казнети и двајцата прекршители на Уставот на форумов чиј член 5 вели:

5) Членот се согласува дека нема да се служи со материјал кој е лажен, клеветнички, злоупотребен, вулгарен, полн со омраза (расна, национална, сексуална, културна или лична), вознемирувачки кон другите членови и материјал кој ја повредува приватноста на членовите.

Крај на цитат.

Kajgana Shop

На врв Bottom