Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Охрид сигурна дестинација иако би сакал Црна Гора.
Би сакал Грција ама додека ни јадат трици нема да стапнам...

Конечно после 6 месеци пак одам у македонија на одмор оште од сега се радувам како маленко дете кога ке му купат робот на далинско :)

Ова лето на грчките плажи ќе се излежавам.Повеќе денови,ќе одам на релаксација и психичка и физичка.
Најавете кога ќе почнете да колнете да си купам амајлија и така малери ме тепаат во задње време:smir:

Пошто ја незнам да колнам ќе ја викнам баба ми да те зареди со клетви, па ни амајлија ќе ти помогне ништо :) се шалам :wink:

Да ми препорачате агенции што посредуваат ултра ал инклусив во Бугарија,Грција или Турција?

Ќе видиме прин со пасошите како ќе бидне таа работа.Ако ја биде, Грчка не ми бега:)

Могуќе е ова лето Mother Russia да ја посетам, ако „приглашението“ стигне на време. Ако не, Котор не ми гине.

грција,Охрид ваму таму ке се оди на викенди

Два пати кожна болест имам добиено сега трета среќа, нормално до Охрид неколку дена како ќе има време :icon_lol:.

Со другарите во Охрид...
со моите ... не знам :) би требало турција... али ако не се оствари тоа 2-3 викенда по 2-3 дена и така :) доволно ќе биде...

:smir::smir:“People will think twice about going to Greece,” said Ian Gamse, a director at London-based Otus, which advises Marriott International and Hilton Worldwide. “

Greek Riots Threaten to Scare Tourists

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom