iggo_s
.. sangre blanca en mis venas!
- Член од
- 30 јуни 2009
- Мислења
- 1.389
- Поени од реакции
- 1.077
На тренинг на Барса, се појавува наше знамеWTF !?
На тренинг на Барса, се појавува наше знамеWTF !?
Продаден е во Севиља, но има бај-бек клаузула во договорот, и Реал во наредните 3 години може да го врати назад за цена не поголема од 18 милиони. :smir:Да ве прашам нешто. Негредо е продаден на Севиља или само на позајмица. Пошто колку што знам претходно го имавте само позајмено во Алмерија или грешам???
И како што се шпекулира многу е веројатно во летото да го купите Фелипе
Бајагиу лоша политика ви е тоа што ги губите младите таленти па после плаќате огормни суми на пари за да ги вратитеПродаден е во Севиља, но има бај-бек клаузула во договорот, и Реал во наредните 3 години може да го врати назад за цена не поголема од 18 милиони. :smir:
Па добро сте лапнале за него Јас мислам дека ќе биде и подобар од Бензема, ако ништо друго дека подобро ќе се снаоѓа од него, нешто како што е Виља за ВаленсијаЌе се врати Негредо 100 %, штом Раул се пензионира, тој доаѓа. Е тек тогаш во нападот ќе се има голема конкуренција, реално Негредо може да се рамни и со Игуаин и со Бензема, а Раул моментално не може да го пружи она што може да го пружат Бензема и Игуаин.
Иначе Негредо беше продаден во Севиља за 15 милиони.
Би сакал сите тројца да играат ама и за Бензема нема место кога ќе се врати Игуаин.Јас правам осстав во кој ќе игра и Бензема но Пелегрини игра друга формација,тоа е...Ќе се врати Негредо 100 %, штом Раул се пензионира, тој доаѓа. Е тек тогаш во нападот ќе се има голема конкуренција, реално Негредо може да се рамни и со Игуаин и со Бензема, а Раул моментално не може да го пружи она што може да го пружат Бензема и Игуаин.
Иначе Негредо беше продаден во Севиља за 15 милиони.
Исто е како е да позајмен, дури и подобро е, ако е позајмен ќе мора да се врати, вака си е под договор со Севиља па ќе се размислува за негово враќање само ако игра добро, ете сега игра па затоа и се зборува за него. Како и да е, ништо не губиме, само треба да и ги вратиме на Севиља парите кои ги плати за него и да доплатиме толку колку плата шо земал додека бил таму.Можеби нема да се сложувате, меѓутоа мислам дека Негредо нетреба и нема да се врати кај нас. Причините се прости и едноставни:
1. Зошто го продадовме? Неможеше само да отиде на позајмица ?
2. Откупната цена викате не повеќе од 18 мил. ? Паа не ми се допаѓа ова, со оглед на тоа што ги имаме Бенз, Игуаин и Каналес и веројатно и некој друг налето, овие 18 мил. за Негредо ми се чинат како преголема сума.
3. Имаше некој спомнато поназад и поставено линк дека Негредо несака да се врати во Мадрид затоа што се чуствува прекрасно во новиот клуб.
Thats it