Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
decki ne se sekirajte znam deka milan se zapalija so pobedava ali ronaldo ke igra na san siro ne im bega katastrofa taa ja lupam 2 singl ko nisto

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Овде може само Рамос место Арбелоа а овој место Марсело. Само ако пак го видам Гранеро пред ВдВ = :tapp:
Зашо ? Што е Гранеро послаб од Вдв?
Не зафркавај Гранеро си игра добро.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
decki ne se sekirajte znam deka milan se zapalija so pobedava ali ronaldo ke igra na san siro ne im bega katastrofa taa ja lupam 2 singl ko nisto
Се сеќаваш колку си напорен?? Секој пост ти е кога ке игра Роналдо со Милан ке ја лупнам 2ка сингл :uvo: Аман веќе нека дојди времето да ја лупниш и да не досадуваш поќе ... :nesvest:

Иначе вечерва очекувам победа, ако не играме со полн состав. Кака ќе блесне денес!

FT Gijon - Madrid 1:3 :tv:

Какви шпекулации се вртат по страниве.. Џерард во Реал!

:tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Први 11, порано од вообичаено.

Casilllas, Marcelo, Albiol, Pepe, Ramos, Xabi Alonso, Diarra, Drenthe, Kaká, Granero y Raúl

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Iskreno ocekuvam teski natprevar so Gihon. So ogled na site okolnosti sto se slucija poslednive denovi, i atmosferata na Real M, Gihon ke nastojuva da izvlece maksimum od ovoj mec. Dokolku igrame neangazirano i bez agresija vo igrata, ocekuvam da ne snajde nesto slicno kako mecot so Sevilja. Gihon ovaa sezona ima izgradeno i te kako solidna ekipa, koja znae da pretstavuva sopka za podobro renominiranite ekipi.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Зашо ? Што е Гранеро послаб од Вдв?
Не зафркавај Гранеро си игра добро.
Се изгуби Гранеро на последниве две утакмици, треба шанса да му се даде на ВдВ, барем едно полувреме.

Гарај ќе игра на местото на Албиол.
Зашто ова? Да не се повредил или ротира МП?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
:tapp: Марсело, почетоков му е ... а не само нему туку и на тимот.
Ако вака продолжиме лошо ни се пишува.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Vo idnina dokolku bi igrale so ovoj sostav, mislam deka imame sansi da osvoime nesto:

Kasilas

Lass Pepe Albiol Marcelo

Mam Diarra Xabi Alons

Kaka C.Ronaldo

Higuain Benzema

Ke dobieme pojke na agresivnost so Mamadu Diarra, i Lass vo timot.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Prvo poluvreme tapa. Nisto ne napravija samo levo desno, levo desno i im ja zemat topkata. Mizerija.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
So eden napagac ne igra ni Belo brdo. Ne znam kako mislese Pelegrini da pobedi so eden napagac. :pop:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom