Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.898
Поени од реакции
30.820
Fala bogu im tekna da go stavat Real. Pa koj uste saka da gi gleda Milan so taa nikakva igra, odozgore pa i so Cirih igraat.:pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Супер ако е на 5+, ќе се гледа на раат :):)

btw, за 8 месеци сакам да ги видим пак со пехаров, ама на Сантиаго...:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Не барајте во јајце влакно сега, кај ќе не даваат, па уште и мани наоѓате. Кога можев некни со Тенерифе да го слушам албанскиот коментатор, можам и сега да гледам на Канал 5, со не толку добар квалитет. Битно да гледаме. :) :)

Иначе и кај мене е подобра 5+ од Канал 5, па добро е што таму ќе ги пренесуваат.

Супер ако е на 5+, ќе се гледа на раат :):)

btw, за 8 месеци сакам да ги видим пак со пехаров, ама на Сантиаго...:)

me2 :smir:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Абе дечки најнова вест е: дека Реал - Марсеј ќе ја даваат на канал5, поради големиот притисок на фановите кои траеле се до утово :))

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Фала богу ке е даваат Реал на Канал 5 му направивме малце притисок на ФБ и добиле неколку телефонски повици и го смениле нат. на место Милан ке го даваат Реал..:tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Повиканите за со Марсеј.

Porteros:
Iker Casillas, Dudek,
Defensas: Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Garay, Marcelo, Drenthe,
Centrocampistas: Gago, Xabi Alonso, Mahamadou Diarra, Guti, Granero, Kaká, Van der Vaart,
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Raúl, Higuaín, Benzema

Ласана Диара има воспаление на зглобовите на десното рамо, и не е повикан.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според мене:

--- Касиљас ---
-- Рамос -- Пепе -- Аблиол -- Марсело --
-- Алонсо --
-- Роналдо -- Гути/Гранеро -- Кака --
-- Раул -- Бензема --

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Според мене:

--- Касиљас ---
-- Рамос -- Пепе -- Аблиол -- Марсело --
-- Алонсо --
-- Роналдо -- Гути/Гранеро -- Кака --
-- Раул -- Бензема --
Ц, мнооогу тешко Рамос да стартува, нели се повреди со Тенерифе. На мечот е повикан само затоа што ако евентуално Арбелоа се повреди, тој да биде замена. Да беше Лас немаше Рамос ни да биде повикан, десен бек ќе играше Лас.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ја ка што гледам ни Арбелоа го нема на списоков. Незнам што е со него, 3 утакмици по ред не е повикан. Незнам кој од овие другиве би можел да игра десен бек...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Па ја ка што гледам ни Арбелоа го нема на списоков. Незнам што е со него, 3 утакмици по ред не е повикан. Незнам кој од овие другиве би можел да игра десен бек...
Еии да бе, јас го поставив, а не забележав дека не е повикан, дека ништо му се нема десено, па мислев повикан е. Рамос ќе игра ваљда, нема кој друг, а тоа ќе биде ризично за него..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Си знае Мануел, ваљда да е нешто сериозно не би го повикал Рамос, би го повикал Арбелоа, он најдобро си знае. Може и не била толку сериозна повредата, го извадил за сваки случај со Тенерифе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom