Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Можеби дека Чави,Иниеста,Меси,Анри и Ето играат заедно 3 години и веќе се уиграни и тимот има сопствена динамика и тактика на која што функционираат?Реал 3цава ги донесе за еден трансфер период и ако играат заедно најмалце 2 сезони овие играчи сигурно ќе бидат уиграни,секој играч ќе си има своја задача.Секако затоа треба и добар тренер,а се сомневам дека Пелегрини ќе успее да го скроти тим со вакви играчи.Сепак ова е само моја претпоставка.
Јас мислам многу поинаку од тебе оти во Реал не зависе се од еден играч па како најсебичен да го посочам Роналдо и неговото јас....ако си превзема се на него може да го седнат на клупа а тоа ќе му даде многу повеќе мотив за фер игра и покажување на неговиот талент :nesum::toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Пристигна Албиол, некако жал ми е. Се надевам ќе се појават доста луѓе на презентацијата :)

Добра компилација од Бензема...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Можеби дека Чави,Иниеста,Меси,Анри и Ето играат заедно 3 години и веќе се уиграни и тимот има сопствена динамика и тактика на која што функционираат?Реал 3цава ги донесе за еден трансфер период и ако играат заедно најмалце 2 сезони овие играчи сигурно ќе бидат уиграни,секој играч ќе си има своја задача.Секако затоа треба и добар тренер,а се сомневам дека Пелегрини ќе успее да го скроти тим со вакви играчи.Сепак ова е само моја претпоставка.
Ама они се сите ѕвезди, не можат да играат заедно според тебе. Па после велиш дека може ако се уиграни, контрадикторен си сам на себе. Значи што ги спречува Кака и Роналдо да се уиграат?

Не тупите со таа стара песна - ѕвезди се нема да играат убаво заедно. Тоа се фудбалери кои му беа потребни на Реал за да има комплетен состав, по некоја случајност се најдобрите на својата позиција ама некои милуваат да ги нарекуваат ѕвезди, ѕвезди кои ете по некоја логика не можеле да играт заедно.

За Пелегрини ич не се косам, доволно е да се спомне случајот со Рикелме.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Епа ај честитки и од мене за Бензема и се надевам дека типот ке дава доста голчиња и искрено боље он шо дое него виља:smir::pipi:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Уште некој офанзивен играч би било глупо да се земе.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Освен ако си замине Робен за 35+ а дојде Силва за 25.

Али не верувам, одамна изјавија дека Силва е недостапен за било кого. Ако го продадат сега Виља на Барса не ми се верува и Силва да го дадат.

Кога ќе дојде време за чистка ќе биде интересно, се изнакупија играчи а скоро сите останаа.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529

Пристигна Албиол, некако жал ми е. Се надевам ќе се појават доста луѓе на презентацијата :)

Добра компилација од Бензема...

Потегот кај 04:05 го вратив да го изгледам 5-6 пати :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Доколку се земе Силва тоа значи збогум за Робен :toe: , жал ќе ми биде ако си замине Робен но ќе бидам среќен да дојде Силва со неговата фер и талентирана игра :vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Освен ако си замине Робен за 35+ а дојде Силва за 25.

Али не верувам, одамна изјавија дека Силва е недостапен за било кого. Ако го продадат сега Виља на Барса не ми се верува и Силва да го дадат.

Кога ќе дојде време за чистка ќе биде интересно, се изнакупија играчи а скоро сите останаа.
Не го гледам Силва како апгрејд на Робен. :toe:
Кога Робен би прифанал улога на резерва сезонава би било одлично, и онака се повредува ако заигра редовно еден месец :)
Вака ќе имаме играч од клупа кој може да влезе и направи разлика од победа до пораз.

За продавање кој ги знае шо чекаат, ваљда сакаат да комплетираат екипата па да се знае кој е вишок, мада и вака е горе долу јасно.

В

Вори

Гостин
Да ни го дадете Игуаин бе?И така имате играчи колку сакате...ние сакати сме,моментално во тој поглед,би ни завршиле голема работа..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да ни го дадете Игуаин бе?И така имате играчи колку сакате...ние сакати сме,моментално во тој поглед,би ни завршиле голема работа..
Игуаин ? Подобар е од сите што ги купивме до сега, ќе го покаже тоа сезонава. Може Хајнце да го даат...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Toj e единствен после Каси и Раул што е сигурен дека ќе остане :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom