Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Трошете бе, за тоа се парите. Само не збори едно а прави друго. До вчера јадеа гомна дека Реал трошо многу пари, а овие ни денар не даваат.

За тоа со 7 играчи, не збори на памет, во 9 титули не се знае кој од кај бил.
Али последните три титули во ЛШ мислам дека процентите припаѓаат на странски играчи нели Иване? :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Али последните три титули во ЛШ мислам дека процентите припаѓаат на странски играчи нели Иване? :)
Зачудувачки е како си наоѓате причина да мислите дека клубовите за кои навивате се подобри од Реал. Али мора така, знам.

пс: Читај потпис.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
A зашо ги одбираш баш тие три? :) Ај првите три? ок, знам франко :pos2:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Трошете бе, за тоа се парите. Само не збори едно а прави друго. До вчера јадеа гомна дека Реал трошо многу пари, а овие ни денар не даваат.

За тоа со 7 играчи, не збори на памет, во 9 титули не се знае кој од кај бил.
Освен за финалето од 1966 година за сите друг сум сигурен дека сте имале помалку од 7 играчи од ваша школа.

За ’66 неможам да најдам доволно информации.

G

Gray Foxx

Гостин
Зачудувачки е како си наоѓате причина да мислите дека клубовите за кои навивате се подобри од Реал. Али мора така, знам.

пс: Читај потпис.
Секоја причина е добра причина пријателе. Размисли ги предностите на клубот кој ги форсира домашните продукти и ги претвора во светска класа во однос на клубовите кои како разгалени примадони си купуваат светска класа играч и готов продукт кој може да влијае далеку понегативно одколку се очекува. :)

A зашо ги одбираш баш тие три? :) Ај првите три? ок, знам франко :pos2:
Нема потреба за мешање на титули кои се случиле кога мојот татко бил дете нели Армине? :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што ви е проблемот со тоа што Реал купува готови играчи? Тоа ме интересира само, ништо друго!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Секоја причина е добра причина пријателе. Размисли ги предностите на клубот кој ги форсира домашните продукти и ги претвора во светска класа во однос на клубовите кои како разгалени примадони си купуваат светска класа играч и готов продукт кој може да влијае далеку понегативно одколку се очекува. :)
Предностите се што имаме 9 титули во лш, 31 во примера.

Па тешете се со талентите што ги вадите.

G

Gray Foxx

Гостин
Што ви е проблемот со тоа што Реал купува готови играчи? Тоа ме интересира само, ништо друго!
Не е проблемот купувањето на играчи, секоја екипа троши по милионски суми секое лето освен Арсенал :), али во исто време има минимум 4-5 играчи од школата во првиот тим. Големата глупост што ја прави Реал со младите таленти за мене е разорна и ме нервира. Страшно.

Предностите се што имаме 9 титули во лш, 31 во примера.

Па тешете се со талентите што ги вадите.
Голема утеха е тоа веруј ми, барем за фан на фудбалот, а за не фан на титулите. :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466

Нема потреба за мешање на титули кои се случиле кога мојот татко бил дете нели Армине? :)

Све све , али од навивач на челзи да слушнам вакво нешто е смешно,

Реал со пари играчи си купува, вие клуб си купивте со пари бе алооо кој беше челзи пред Роман Абрамович ?

или можда тој што го имаш на аватарот е ваш продукт, ги разбирам овие од барса али тебе не те разбирам што се пењаеш толку стварно :toe:

G

Gray Foxx

Гостин
Све све , али од навивач на челзи да слушнам вакво нешто е смешно,

Реал со пари играчи си купува, вие клуб си купивте со пари бе алооо кој беше челзи пред Роман Абрамович ?

или можда тој што го имаш на аватарот е ваш продукт, ги разбирам овие од барса али тебе не те разбирам што се пењаеш толку стварно :toe:
Шефе има само еден проблем. Фан сум на Манчестер Јунајтед. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај титулите коа бил татко ми бил дете да не ги важиме, или овие титули коа сме ние деца, нашите деца да не ги рачунаат?

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Не е проблемот купувањето на играчи, секоја екипа троши по милионски суми секое лето освен Арсенал :), али во исто време има минимум 4-5 играчи од школата во првиот тим. Големата глупост што ја прави Реал со младите таленти за мене е разорна и ме нервира. Страшно.

Голема утеха е тоа веруј ми, барем за фан на фудбалот, а за не фан на титулите. :pipi:
И што дека вадите и вие толку таленти кога сите ви бегаат во Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Касиљас, Гути и Раул :baeh:

G

Gray Foxx

Гостин
Ај титулите коа бил татко ми бил дете да не ги важиме, или овие титули коа сме ние деца, нашите деца да не ги рачунаат?
Не да не ги рачунаат туку да не се освртуваат на нив бидејќи нели не се случиле во нивниот живот и не биле сведоци на тој фудбал. ;)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А шо демек Манчестер (или било која друга голема англиска екипа) вади таленти? :pos2:

Да зборува фан на Барселона колку-толку има смисла, ама Дено бе, Англија, Манчестер, таленти - поврзаност никаква :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom