Тепаат грците, палат книги. нашиве дома спремаат пуч

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Го запазивте брадосаниот, кога го сликаа, му излегоа од шема, мораше да се сврти кон менторот, кој му беше позади, сигурно му рече, ако нека те сликаат грчката држава гарантира за тебе.
Мора да го викнеме дечкото да даде интервју за Сега на Геровски еве му и наслов.
Македонскиот речник не го дочека утрото од хеленската демократска Зора.
Ослободено од копирајт.

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
премногу случајности во последно време, се згнале систематски да не решат трошат пари како луди, регрутираат од '' интелектуалци '' како геро и компанија до црнокошуљаши како момците од атина.
македонските компании иако ги имаат најдобрите услови за работа во европа плачат како пичиња, '' фершпед затворен поради пакет лижавчиња '' [ откога тоа велија и фамилија штерјови станаа пријатели ], деновиве ќе чуете уште '' позитивни '' вести за македонската економија, ќе чуете како пијавиците без никаква економска логика затвараат фабрики.
тепаат грците а нашиве '' проевропски '' полтрони ќутат како пичиња, не се мешале во внатрешните работи на туѓа држава...
ќе се обидам деновиве да направам една хронологија на предавството, па ако има некој да припомогне бујрум, сакам да се сконцентрирам на предавството од страна на '' бизнис елитата '', а потоа на нашиве интелектуалци...
и да што кур чека господинот претседател, кој ќе му ги смени началникот на генералштаб и директорот на агенција за разузнавање ????
Ako ne boli site za Atina i fasistickite ispadi na Grckite sovenisti ,togas ke mora da ne boli i za tribinata na Gero vo Struga koga isti takvi idioti ja prekinaa.Mora da ne boli koga isti takvi kreteni udiraa na plostad luge koj izlegoa na miren protest.Se dodeka ima takvi bolni umovi tamu vo Grcija nema da ima i pravdina za Makedoncite.Najzalosno e koga vo svoja drzava gledas takvi idioti.E sega patriotcinjata se bunat za Grcija.A kade bevte koga SE urivase ovde pravoto na slobodno izjasnuvanje.Kako sto znam vo Grcija nasite barat pravo na slobodno izjasnuvanje .Nemojte da bidete ednosmerni .
I ne barajte predavnici tamu kade sto gi nema.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Пази само да не го прегрееш.

И дај не го јавај пред народ, имај усул...

Нека му ја скенира и зголеми некој фацата на тоа циганот од сликата и ќе го препраќаме со пораки до сите надлежни за да го осудат.

Мала импровизација, барем низ нетов да се удри:

Neo-fascists disrupt presentation of the first Greek-Macedonian Dictionary in Athens

http://www.eurolang.net/index.php?option=com_content&task=view&id=3178&Itemid=1&lang=en

http://i179.photobucket.com/albums/w295/miskoni_album/incident-4.png

H

HITCH

Гостин
Срамота!!! Му го уништуваат бизнисот на Фрцко има да платат за ова. Сега Папата кога се врати ќе видите вие предавници од недела. Вие ќе зборувате на Македонски нели Киро рече дека сме Фиромци! Срамота! :pos2::pos2::pos2:
Еј сега шала на страна едвај чекам да чујам реакции од нашиве Соросоиди :pos2::pos2::pos2:

M

MKEUpatriot

Гостин
Срамота!!! Му го уништуваат бизнисот на Фрцко има да платат за ова. Сега Папата кога се врати ќе видите вие предавници од недела. Вие ќе зборувате на Македонски нели Киро рече дека сме Фиромци! Срамота! :pos2::pos2::pos2:
Еј сега шала на страна едвај чекам да чујам реакции од нашиве Соросоиди :pos2::pos2::pos2:
Сега Оливера Трајковска Васко Ефтов Сашо Орданоски спремаат емисија со наслов Беше ли потребно тоа во Атина или најнова провокација на Никола Груевски

H

HITCH

Гостин
Сега Оливера Трајковска Васко Ефтов Сашо Орданоски спремаат емисија со наслов Беше ли потребно тоа во Атина или најнова провокација на Никола Груевски
Сега Оливера ќе им даде :sekss: на Васко, Сашо и да не го заборавам Роберт Поповски за да се смират малку за да можат и да го утешат БЦ дека парите ќе си ги добијат од педериве а БЦ од недела ќе ги среди предавниците :pos2::pos2::pos2:
Гледам добро или навистина млако реагираат пратенициве колку само да кажат нешто?

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ц Ц Ц Ц Ц

Не са салам Грчишчана....

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
со својата крв ја заслужува позицијата

Мала импровизација, барем низ нетов да се удри:

Neo-fascists disrupt presentation of the first Greek-Macedonian Dictionary in Athens

http://www.eurolang.net/index.php?option=com_content&task=view&id=3178&Itemid=1&lang=en

http://i179.photobucket.com/albums/w295/miskoni_album/incident-4.png
со својата крв ја заслужува позицијата

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
Ako ne boli site za Atina i fasistickite ispadi na Grckite sovenisti ,togas ke mora da ne boli i za tribinata na Gero vo Struga koga isti takvi idioti ja prekinaa.Mora da ne boli koga isti takvi kreteni udiraa na plostad luge koj izlegoa na miren protest.Se dodeka ima takvi bolni umovi tamu vo Grcija nema da ima i pravdina za Makedoncite.Najzalosno e koga vo svoja drzava gledas takvi idioti.E sega patriotcinjata se bunat za Grcija.A kade bevte koga SE urivase ovde pravoto na slobodno izjasnuvanje.Kako sto znam vo Grcija nasite barat pravo na slobodno izjasnuvanje .Nemojte da bidete ednosmerni .
I ne barajte predavnici tamu kade sto gi nema.
за трибината на геро ме боли к*р, тој е гнида. а ти да не си му на платен список другарче.:duel: гледам јас во својата држава идиоти ама тие не носат црни кошули тие се облечени во фини одела, држат катедри по факултети, основаат весници, телевизии, тргуваат со батаци, ги лажат млекарите, се грижат само за својте дебели сметки и проектираната моќ.
Студентите на плоштад ги подржав има овде луѓе на форумов што можат да потврдат, секој има право на јавно изразен став но никој нема право да го навредува моето достоинство, и да се потсмева со нашата култура и традиција, ако не разбираат нека учат ако не учат нека молчат.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
istoto go pomislivme i nie ,to ni e sudbinata izgledat, ama ke ja smenime :toe:

Како? Кога 70% од луѓето што се останати таму нејќат да се изјаснат како македонци за да не си ги изгубат имотите? Лично знам случаеви, блиски ми се, сами ми кажуваат не смее да иде кај братучед на гости дека овој мисли дошле по имотот. Не ги признава за свои. Само за да не ја подели нивата на два дела...

И не е еден случај таков...мноооогу такви случаеви има. Како во егејска, така и во нашава тука..

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Како? Кога 70% од луѓето што се останати таму нејќат да се изјаснат како македонци за да не си ги изгубат имотите? Лично знам случаеви, блиски ми се, сами ми кажуваат не смее да иде кај братучед на гости дека овој мисли дошле по имотот. Не ги признава за свои. Само за да не ја подели нивата на два дела...

И не е еден случај таков...мноооогу такви случаеви има. Како во егејска, така и во нашава тука..

тука си сосема у право,да те прашам а дали со протераните албанци е така,оти како шо знам историја и нив ги набркале од костурско и околината каде живееле заедно со македонците

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19

ne deka ne si prav. (na drugo mislev so ona "kje smenime".)

i kaj Chamite i Arvanitite e taka? inace, mnogu od Suliots najgolemi grci se, a ako imat nekoja kapka krv "grcka" vo niv, to od nekoj brak so pogrceni drugi Albanci ili nekoi nasi Makedonci e, skroz se poinakvi lugje i po fizionomija i po se od Atinjanite.

nivniot problem ne e taka mal (na nasive i vasive po poteklo od "grcija"), ama bez resvenje na Makedonskoto, Albanskoto i Srpskoto prasanje, nemat mir na Balkanot.

Kajgana Shop

На врв Bottom