delboy
кршач на огледала
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 1.358
- Поени од реакции
- 24
Добро утро де......:tv:Што е ова? Признание дека е во прашање политичка игра за власт во царината?
Добро утро де......:tv:Што е ова? Признание дека е во прашање политичка игра за власт во царината?
ne sakav da etiketiram, ti izbega najvazniot del od porakata, deka trebit so ist arshin da se merit :smir:Ако подробно ги прочита постовите во политика ќе видиш дека џабе ме ставаш во тие и вие. И за Геровски и на соросоиди и на свидмилк и нивниот криминал и на инспекциските служби кои не си вршат работа.
Така да мислам дека непотребно ме ставаш во кош со одредени странки.
Полека малку, не брзај со етикети.
?ова обидов за дефокусирање ви е супер, утре задутре ќе имате уште една слична бомба. македонските олигарси здружено ќе удрат по македонската држава, нака ни е на здравје
ili vlasta go koristit sistemot i si ja brkat rabotata, gi secit izvorite na prihod na kriminalcite i anti-drzavnite elementi vo drzavata?Што е ова? Признание дека е во прашање политичка игра за власт во царината?
Ако се Фершпед невини додека не се докаже спротивно, како што и би требало да биде за било кој тужен, во било каква постапка, тогаш јас сум Халеевата Комета... Него... Ниедно обвинение во државава не поминало без експлозивни најави за апсења на луѓе, разно-разни снимки во вести во ударни термини за на крај да испадне, дека се стигнува до ослободителна пресуда, поради невиност на оцрнетиот, но нему му останал жигот на вина, поради гротескната желба за сликање на некои.neli, fersped nevini dodeka ne se dokazit sprotivno, a ovie od vlasta odma krivi?
istraga, dokazi, deka grujo ili petko sakat da stavet carina vo licni interesi, molam.
ako nemat, togas psst![]()
Кутриот Штерјо. Ќе му остане жиг на вина поради тоа што на 1 година му е одземен шпедитерскиот бизнис. Дај една кампања да направиме за обелување на името на Наков.Ако се Фершпед невини додека не се докаже спротивно, како што и би требало да биде за било кој тужен, во било каква постапка, тогаш јас сум Халеевата Комета... Него... Ниедно обвинение во државава не поминало без експлозивни најави за апсења на луѓе, разно-разни снимки во вести во ударни термини за на крај да испадне, дека се стигнува до ослободителна пресуда, поради невиност на оцрнетиот, но нему му останал жигот на вина, поради гротескната желба за сликање на некои.
E de so nova firma i novi pecati moze da si go prodolzi biznisot,ne mu se sekirajte mnogu.Ima veke eden takov primer.Znaci dzabe se sitite.Ili pak onoj Makedonskiot gen .Daj boze na komsijata da mu umre kozata .Кутриот Штерјо. Ќе му остане жиг на вина поради тоа што на 1 година му е одземен шпедитерскиот бизнис. Дај една кампања да направиме за обелување на името на Наков.![]()
Не бре има една по нова:E de so nova firma i novi pecati moze da si go prodolzi biznisot,ne mu se sekirajte mnogu.Ima veke eden takov primer.Znaci dzabe se sitite.Ili pak onoj Makedonskiot gen .Daj boze na komsijata da mu umre kozata .
znacit, ti si srekjen sho sterjo i kompani imat firmi za koi nikoj ne e svesen deka se nivni?Леле колку има сега среќни... Од љубомора се радуваат на нечија несреќа :uvo:
Но така се радуваа истите пред 2 годни кога беше отворен на разгледување предметот за приватизацијата на Фершпед. Тогаш новокомпонираната влада мислеше ќе им најде нешто и ќе ги затвори но.... се заеба. И ако сега мислат дека ќе ги срушат се лажат. Штерјо & компани имаат фирми за кои никој не е ни свесен дека всушност се нивни.
baranje dupki vo zakonite za da mozat da prodolzat so kriminalni aktivnosti e odlika na sekoj kriminalec.E de so nova firma i novi pecati moze da si go prodolzi biznisot,ne mu se sekirajte mnogu.Ima veke eden takov primer.Znaci dzabe se sitite.Ili pak onoj Makedonskiot gen .Daj boze na komsijata da mu umre kozata .
Za rabotava so Fersped sum dobro zapoznaen.Ako nekoj saka da te eleminira za 1 godina.Togas imas i vtroa varijanta .Nova firma i zavrsena rabota.A tie sto mu se nameracija na Fersped protezirat svoi nim bliski firmi.znacit, ti si srekjen sho sterjo i kompani imat firmi za koi nikoj ne e svesen deka se nivni?
a be so sho ve ranet pa vakvi da izlegvite?
se citas li, ooooo "premudar" gjavolu, koj tuka e ljubomoren, koj e aroganten, koj e glupav?
baranje dupki vo zakonite za da mozat da prodolzat so kriminalni aktivnosti e odlika na sekoj kriminalec.
i, koj e toj Makedonski Gen? jas ne znam takov gen, ne sum posakala nikomu loso, najmalku na Makedonci
demagogii, srbo-bugaro-grko-komunisticki debilisticki...
Ако сака нека биде и самиот Ѓавол излезен од пеколот, законот е закон и вели дека некој е невин додека не се докаже спротивното! Ако се дозволи, како што веќе се дозволува пресумпција на вина, и јас и ти стоиме како фигури на кои можеби утре може некој да му прилепи етикета на обвинет, без воопшто да биде покрената тужба. А јас не сакам никој да ме жигосува без докази. Ти сакаш?Кутриот Штерјо. Ќе му остане жиг на вина поради тоа што на 1 година му е одземен шпедитерскиот бизнис. Дај една кампања да направиме за обелување на името на Наков.![]()
Ти си Штерјо Наков? И кој го жигоса жити бога. Зарем му се потребни повеќе "адвокати" кога сите ТВ станици застанаа на негова страна. Плус и тука на форум - сите знаеле колку он бил богат, добар, ваков-таков... Да не треба јас да се борам за Штерјо, пошто така се борам за моите права?Ако сака нека биде и самиот Ѓавол излезен од пеколот, законот е закон и вели дека некој е невин додека не се докаже спротивното! Ако се дозволи, како што веќе се дозволува пресумпција на вина, и јас и ти стоиме како фигури на кои можеби утре може некој да му прилепи етикета на обвинет, без воопшто да биде покрената тужба. А јас не сакам никој да ме жигосува без докази. Ти сакаш?
Ти си Штерјо Наков? И кој го жигоса жити бога. Зарем му се потребни повеќе "адвокати" кога сите ТВ станици застанаа на негова страна. Плус и тука на форум - сите знаеле колку он бил богат, добар, ваков-таков... Да не треба јас да се борам за Штерјо, пошто така се борам за моите права?
да не лупаш без везеЈас не застанувам на страна на Штерјо, не ги стилизирај работите. Зборувам за законите на Македонија и нивното почитување... Тие важат за сите жители на државава, без разлика дали се вакви или онакви, дали сум јас, ти, баба ми, Штерјо, Груевски, Јонче од Бучим. Ме разбираш?