J
Johnny Stulic
Гостин
Без навреди:
1. Томе Ѕверот (од Козле - Бог да го прости умрел слушнав), вморовец од 1990, (палеше америчка амбасада у 1999).
2. Мито Пиџамата од Кавадарци. Има 4-то одделение, и у 1998 сакал раководител у Телеком да го ставеле. (го викаат пиџамата зашто се шетал у град по пиџами)
3. Василето од Велес (дечкото фрли бомба (која за среќа не експлодира) на ЈНА во 1991, и ќе предизвикаше војна во Македонија), и беше осуден на неколку месеци казна. Во 1999 судијата кој на времето го осуди стана член на ВМРО-ДПМНЕ, се бутна у управни одбори а Василето пиздеше и се бунеше дури не го убација во Македонија Пат на наплатна рампа. Незнам дали го уапсија во акцијата змиско око - хе хе.
4. еден куп лоу профајл луѓе за кои имам респект и почит, ама и за кои ми е јасно дека да останеа само такви во ВМРО-ДПМНЕ, сеуште рошавиот ќе владееше со Македонија. АРНО АМА се сменија работите и сега кога Грујо раководи со ВМРО-ДПМНЕ, рошавиот ќе поседи во опозиција најмалку уште 7 години.
Ovie gorespomenative mene mi licat na kriminalci ako ti imas respekt i pocit kon vakvov profil na tipovi togas malku ti e izmestena percepcijata.