Македонскиот и бугарскиот претседател на 17-ти јуни во Банско

• Креатор на темата Креатор на темата Soreno
  • Време на започнување Време на започнување
Заради вашиот председник. Ке се праи дека не разбира бугарски. Да не кажат дека езикот е ист.

Зевсе, како си брате. Вадиш ли заби?:helou:
Се помалко и помалко,право да ти кажа,попе.
Стар сам вече за тези упражненија. :vozbud:
:toe:

Се помалко и помалко,право да ти кажа,попе.
Стар сам вече за тези упражненија. :vozbud:
:toe:
Шом не вадиш тогаш е*и. Ке се намерат невести мераклии.:vozbud:

Председниците арно ке си поминат во Банско.
Бидеики среката е неофициална, ке пиат по меаните. И ке се разберат.

Дај боже да му текни на татаров да му кажи на Ѓорѓе (еве ти ја пиринска Македонија) ке има да славам 1 недела :))))))))):vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Цел живот нема да се отрезнам :vozbud:

Шом не вадиш тогаш е*и. Ке се намерат невести мераклии.:vozbud:

Председниците арно ке си поминат во Банско.
Бидеики среката е неофициална, ке пиат по меаните. И ке се разберат.

За по меани, сите ќе се разбериме.

И офтопик забелешка:
ЗОШТО ОТВОРАТЕ ТЕМИ СО ГОЛЕМИ БУКВИ? ЌЕ СЕ ПРОЧИТА НАСЛОВОТ ВАКА ИЛИ ОНАКА.

Друже, си чул за срека без вратоврзки?
Прават го насекаде по светот. САД, Европа.
Бес протокол, на 4 очи. Тогаш се говори наи откровено, вистината, а не шо треба, бес никакви ангажирана.
Прави се моабет, срека. само дваицата. На маса пред камина. Само со преведувач.
Ама от дека да го чуете ова.:toe:
Изумен сум дека го немате слушано и видено. Аи не се излагаите.

ДруГАРЧЕ ти си чул ногу ми се чини мене. Да не ти паднат тоа големите БУГАРСКИ уши од многу слушање!
Оти бе не ја шеташ мечката таму низ Пиринска Македонија и да си бркаш работа копуче бугарско ?
Ај не се појавувај тука низ форумов, те молам , ко комшија! А ?

се надевам дека Ѓорге нема да заборави на Македонците во Бугарија и нивните права и дека ќе ја спомне и ОМО ИЛИНДЕН

се надевам дека Ѓорге нема да заборави на Македонците во Бугарија и нивните права и дека ќе ја спомне и ОМО ИЛИНДЕН

Kolku shto ne zaboravi Minhauzen tolku i Gjole nema da zaboravi na OMO.Samo losho kje bidi koga Prvanov kje go seti Gjole shto kibritlija e,bidekji ovoj e poglup od Bugar.

Kolku shto ne zaboravi Minhauzen tolku i Gjole nema da zaboravi na OMO.Samo losho kje bidi koga Prvanov kje go seti Gjole shto kibritlija e,bidekji ovoj e poglup od Bugar.

ти бе се појави, јас па помислив дека БЦ те ставил во новиот кабинет како главен и одговорен буреконосач во бихаќка
еден пост паметен неможеш да смислиш. тие твоите се отказажжа одамна од нашите во Егеј и Пирин затоа не си компетентен за коментираш

ни едните ни другите не направија ништо:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom