Приватни WoW сервери

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Има некој овде шо игра на molten-wow??? Ако има да ми кажи кој realm е со помалку багови, Neltharion или Deathwing?

T

Tetro

Гостин
Има некој овде шо игра на molten-wow??? Ако има да ми кажи кој realm е со помалку багови, Neltharion или Deathwing?
molten е стварно шит, ми ги ресетирале vote поените, со порака

WARNING
Your account has been tagged for 'cheat voting'.
All 'Image Verification' codes must be entered properly when voting.
Clicking and closing will lead to annulment of all vote points (reset to 0).
и секогаш е полно, не можеш да влезеш и на двата. Освен ако не си упорен да чекаш по два саата. :nesvest:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
molten е стварно шит, ми ги ресетирале vote поените, со порака

и секогаш е полно, не можеш да влезеш и на двата. Освен ако не си упорен да чекаш по два саата. :nesvest:
od 00:00 do 11:00 negde prazno e...sega pustija uste eden server za 3.3.2 taka da se ceka od 900 negde poso tamu igraat(a pred nekoj den minimun od 1600) ...a za vote points ...i mene mi stigna porakata pa ottogas gi pisam tie bukvite koga glasam...

nema bagovi nigde..ama ti preporacuvam da igras na neltharion ..povekje makedonci ima..ako igras alijansa /w earthblow ili burrows

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Vredi ovoj Molten wow da se igra?

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Па според то шо досега го изиграв вреди. Работат: Ulduar, OS, Naxx, Onyxia, VoA и инстанците, а се скриптира мислам и ToC. Исто така работат и 98% од магиите и талентите и 95% од квестовите. Има 3 реалмс од кои 2 се 12x ратес, а другио е 20x. Ја играм на Deathwing ако почниш Horde /w Аbysswalker. E има и една мана а то е шо е полен скроз и можи ќе треба да чекаш полсат-сат

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Сакам да прашам.Имам карактер на тој новиот сервер Seargas но кога гласам и имам поени ми вика Да го најдам карактерот но јас неможам и кликам на Seargas и ми вика disabled:( А ти е другите 2 се офлајн

T

Tetro

Гостин
играјте бе на newerendless, има еден куп македонци, и со тоа vote поените можете да си купите скоро се шо ви треба, а гледам на molten зафркаваат многу и немаат се со поени да се купи :baeh:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Добар е тој сервер? Лаг нешо багови има?

T

Tetro

Гостин
лаг има чат-пат, во инстанците нема. Багови до сега не сум сретнал

Член од
2 март 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Пробајте го Tru-wow (truwowonline) Blizz сервер е работи на 2.4.3. Сега за сега работат сите т4 и т5 инстанци, а од т6 само Hyjal, работат уште на BT i SWP. Се е фулл скриптирано како на ретаил, исто и мобови и инстанци, и арена и баттлегроунд работат супер. Па ако сте љубители на Burning Crusade, можете да пробате тука :)

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Сакам да прашам.Имам карактер на тој новиот сервер Seargas но кога гласам и имам поени ми вика Да го најдам карактерот но јас неможам и кликам на Seargas и ми вика disabled:( А ти е другите 2 се офлајн
Sargeras е нов и на него има најмногу багови од сите три сервери. Другита два ги гледаш offline оти си на 3.3.2. Од утре и deathwing i neltharion ќе бидат надградени на 3.3.2 па така да можиш да играш таму. Vote поените на Sargeras моментално не работат мислам.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
А така ли,па супер брат,тогаш ке дојдам коа ке бидат на 3,2,2 и ке пуцаме заедно.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom