Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
епа јбг многу има :S..ја пред некој ден од 800 чекав :S кога ке се логирам ке ти пратам голд .иначе по 2 саати играм за време на работни денови. школо ова она глупости...за викенди сум скоро цел ден онлајн :D

btw.. не заборавај да гласаш на страната...со vote points можеш опрема да земаш.. сите ајтеми освен легендари ... и од гладиатор сетовите дедли може да се земе... се гласа еднаш на 12 часа на 5 различни страни... а едно парче дедли е 80 гласа... и што е најјако, можеш да си земеш квест ајтем (на пр некое јако оружје за 80ка) и да го ставиш уште од први левел.. па газиш..така сите праат.. ти викам закон е серверов :)

епа јбг многу има :S..ја пред некој ден од 800 чекав :S кога ке се логирам ке ти пратам голд .иначе по 2 саати играм за време на работни денови. школо ова она глупости...за викенди сум скоро цел ден онлајн :D

btw.. не заборавај да гласаш на страната...со vote points можеш опрема да земаш.. сите ајтеми освен легендари ... и од гладиатор сетовите дедли може да се земе... се гласа еднаш на 12 часа на 5 различни страни... а едно парче дедли е 80 гласа... и што е најјако, можеш да си земеш квест ајтем (на пр некое јако оружје за 80ка) и да го ставиш уште од први левел.. па газиш..така сите праат.. ти викам закон е серверов :)

Фала за голдот :)
Инаку за Vote points не е проблем, тоа го знам, доста долго имам играно на приватни сервери. Само ова за квест ајтемите, мислам дека нема многу да ми помогне, почнав feral druid, така да најчесто ќе бидам во cat form.

1021 место во queue...супер...ако не зголемат лимит почнувам на magicwow.

Како е на Молтен? Колку луѓе има? Што е како е ? :D
population.png
Online (Neltharion): 4000
Uptime: 11 Hours, 1 Minute
population.png
Online (Deathwing): 4000
Uptime: 8 Hours, 5 Minutes
February 06th 2010 22:26am

Полное баш сега, дозволуваат до 4000 луѓе, па и неверендлесс не е лош у меѓувреме, кога е таму полно се логирам тука, и така.

population.png
Online (Neltharion): 4000
Uptime: 11 Hours, 1 Minute
population.png
Online (Deathwing): 4000
Uptime: 8 Hours, 5 Minutes
February 06th 2010 22:26am

Полное баш сега, дозволуваат до 4000 луѓе, па и неверендлесс не е лош у меѓувреме, кога е таму полно се логирам тука, и така.
4k максимум е? Повеќе неможе? :(

овие 2-3 дена е вака, ама се очекува да ги надоградат серверите и да пуштат повеќе играчи у исто време, па ќе почекаме. :nesum:

Дајте бе некој убав така фан сервер? дури неам оригинал да се позаебавам :)

овие 2-3 дена е вака, ама се очекува да ги надоградат серверите и да пуштат повеќе играчи у исто време, па ќе почекаме. :nesum:

Се надевам...ако продолжи вака се откажувам од серверов.

Извинете за офтопиков ама незнаев кај да го споделам видеово со вас.Доста е интересно :)

Најдобар пиратски сервер "projecteden.ath.cx/"
Скриптиран, нема донори!

Ne raboti se ama se potroshi mnogu vreme na popravanje na karakterite na nivnite buggovi taka da ostanuvaat questovite i instancite i nekoi sitnici kako visual buggovi i slichni raboti.Kako i da e nema da najdesh poaren od magic momentalno.
Работи мирор имиџ, анхоли дк, ghost wolves и unstable affliction? Ако тие неколку работи работат добро одма доаѓам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom