Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
неам дома вов...3.0.9 имам а не може апдејт некој глуп еррор ми дава...овие денови планирам да ставам...иначе на вовкрак играм алијанса шаман...ник Cyberkid

Вака , ерор дава од глуп пач недоквакан, или ако симињаш на пример enUS а тебе ти е enGB. треба пачот да ти биде комплет со mpq фајловите не само едно фајлче. т.е. зависи за кој пач се работи за поголемите така е ...

Јас играм на Neverendless WoW 3.1.3, ама паѓа често...На секој пола саат можеби.. На другиве приватни, паѓа ли воопшто?

На поглуп сервер од Neverendless не сум играл досега, вчера на KT падна серверот кога му остана уште 1 милион а денес на Sapphiron на 1/10 HP...

Јас играм на Neverendless WoW 3.1.3, ама паѓа често...На секој пола саат можеби.. На другиве приватни, паѓа ли воопшто?

www.magic-wow.com Искрено не памтам да е паднат серверов.

Јас играм на www.dethpod.com. Нема многу луѓе но ми се допаѓа тоа што се е Blizzlike исто како на оригиналната верзија. Само така може да се доживее целата игра.

Online Players: 30, каков сака нека е серверов со 30 души не се игра.

Вака , ерор дава од глуп пач недоквакан, или ако симињаш на пример enUS а тебе ти е enGB. треба пачот да ти биде комплет со mpq фајловите не само едно фајлче. т.е. зависи за кој пач се работи за поголемите така е ...

spell.dbc

тоа е ерророт...иначе enUS имам и истото и го симнав...ама за ерроров само реинстал помага...

Ima nekoj server (mid ili low rate) so nad 3000 igraci?
Ako ima nekoj ve molam kazete

Cecio напиша:
Ustvari ko ce razmislam podobro kazete bilo kakov server so 3000+ igraci samo da ne e so costum items,instances i slicno

Играш, јас еве на скеј продужуем ваљда сега поправија некои работи така да иде на подобро па се собираат 1000+ луѓе ... кажи ако играш ник да те аднам.
На кој од скејп серверите играш ? скејп крак или легион ? :helou: кажи ник ке се стаиме... ја играм скејп 3 години

Дали некој играл на Aniwow или Aninetwork сега распаднати приватни сервери.
Aniwow се распадна пред околу година кога неколку сервери добија писма од Blizzard да ги затворат серверите и тогаш Aniwow мутираше во Aninetwork.
Инаку Aniwow за време на TBC важеше за најдобар приватен сервер според extremetop100

Дали некој играл на Aniwow или Aninetwork сега распаднати приватни сервери.
Aniwow се распадна пред околу година кога неколку сервери добија писма од Blizzard да ги затворат серверите и тогаш Aniwow мутираше во Aninetwork.
Инаку Aniwow за време на TBC важеше за најдобар приватен сервер според extremetop100

Да, тој ми беше првиот приватен сервер, играв прво на берсерк серверот, тој со инстант 70 на времето :baeh: потоа на коноха, тој со хајг рејтс, само што фатив 70 тамо сервеите беа офлајн неколку дена поради пожарите во калифорнија, па со другари почнав да играм на скејп :helou:

Ако има некој друг од таму посебно од коноха
нека каже дали го памти General Mchinzo (mage) те ја
(или друид Bithummer)
Ех во тоаа време 2.3 накај 2.4 најдобар сервер беше Ани
ств штета кога се распадна

На кој од скејп серверите играш ? скејп крак или легион ? :helou: кажи ник ке се стаиме... ја играм скејп 3 години

Имам и на фан, и на крак ... на легион 40ка ми е ме мрзи да го качувам.

не баш...600-700 имаше вчера кога се логирав...

1500+ пред 1 ден со 12часа аптајм, за фан зборам. Инаку има нов реалмлист на внетрило го има, ако некој сака ќе му го кажам.

Ustvari ko ce razmislam podobro kazete bilo kakov server so 3000+ igraci samo da ne e so costum items,instances i slicno

www.magic-wow.com od 2.5k do 3.5k se dvizhi populacijata...t.e. online igrachi samo nautro rano e onaka pola ispolnet posho site igraat t.e. povekjeto igraat preku denot ili navecher do kasno a i vrie balkanci i makedonci.Top server e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom