Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Јас играм на Neverendless WoW, ок си е серверот само што паѓа многу...

Скејп е пак во игра 7+ аптајм констант и баговите се чистат полека, така да мислам дека повторно ќе биде еден од најдобрите ...

Скејп е пак во игра 7+ аптајм констант и баговите се чистат полека, така да мислам дека повторно ќе биде еден од најдобрите ...

Немат врска ево само со влегвам нема ни 500, а камоли над 7000 :pos2::pos2::pos2::pos2:

Дај кажите некој добар приватен сервер без лаг а со доволен број на членови и да е онлајн 24/7?

мислам дека 3.0.9 ...

а на скејп ставија 3.2.0 :D

мислам дека 3.0.9 ...

Не се секирај, и на Magic ќе стават 3.2.0.

Денеска пуштија ПТР сервер на 3.2.0 за да тестираат.

За 1-2 недели би требало да има 3.2.0. на другите сервери :smir:

мислам дека 3.0.9 ...

Играш, јас еве на скеј продужуем ваљда сега поправија некои работи така да иде на подобро па се собираат 1000+ луѓе ... кажи ако играш ник да те аднам.

Играш, јас еве на скеј продужуем ваљда сега поправија некои работи така да иде на подобро па се собираат 1000+ луѓе ... кажи ако играш ник да те аднам.

неам дома вов...3.0.9 имам а не може апдејт некој глуп еррор ми дава...овие денови планирам да ставам...иначе на вовкрак играм алијанса шаман...ник Cyberkid

Јас играм на www.dethpod.com. Нема многу луѓе но ми се допаѓа тоа што се е Blizzlike исто како на оригиналната верзија. Само така може да се доживее целата игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom