Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Serverot veza nema ... furius itemi 10 gold davat ... ja igram na WoW legacy sega (pvp) hatefull e 10 gold a deadly 75, a furios sega ke stavat :)
Легаси е сеа за сеа најдобар приватен сервер според мене, посебно би го издвоил Детвинг, ПвП серверот :helou: ја играм тамѕ и супер е ..ако некој се логира (треба 3.1 пач ) /w na Djomba (horde) i Lepibrko (ally)

Легаси е сеа за сеа најдобар приватен сервер според мене, посебно би го издвоил Детвинг, ПвП серверот :helou: ја играм тамѕ и супер е ..ако некој се логира (треба 3.1 пач ) /w na Djomba (horde) i Lepibrko (ally)
дал линкче од сајтот, за да напраам account.:helou:

На серверот му е направен апдејт 3.2.0 пач...Сум го играл порано овој сервер, но сега си направив акаунт и пак ќе играм на него..
Ох тест реалм било со 3.2.0

Што се десило со wowscape, влегувам online има само 450 души?
Кога играв порано на BC имаше по 5-6000?

Што се десило со wowscape, влегувам online има само 450 души?
Кога играв порано на BC имаше по 5-6000?
нема повеќе од месец дена, го оправаа нешто серверот, па го заебаа тотално, се немам логирано мн. одамна, незнам за сега, ако нема лагови, може ќе си поиграм после едно 2-3 недели, до тогаш :salut:

нема повеќе од месец дена, го оправаа нешто серверот, па го заебаа тотално, се немам логирано мн. одамна, незнам за сега, ако нема лагови, може ќе си поиграм после едно 2-3 недели, до тогаш :salut:

И на кој сервер сега имат толку многу луѓе над 4000? Дали воопшто има некој таков сервер?

Joey напиша:
И на кој сервер сега имат толку многу луѓе над 4000? Дали воопшто има некој таков сервер?

Баш сега после 9 месеци влегвам на wowskape и има само 350 онлајн, Лагира едно добри 10 секунди. А само колку карактери имам на тој сервер со по 10 000 злато фулл опреми ова она :uvo:.

Сега сакам пак да си почнам малце веќе станува досадно ама не сум во тек со Linch King, па да кажите кај е најдобро кај има најмногу онлајн.

http://www.mystery-project.com/

еве ви еден добар сервер...мислам дека има 3.1.3 пач и што е најдобро можеш карактер транфер да направиш...значи карактерот од скејпгејминг или од оригинал или од било кој сервер можеш да го преместиш на овој сервер со уште 25 ајтеми и гратис даваат 20к голд...само глупо е што не ти даваат пвп опрема или опрема од репутации...објаснето е на форумот..прочитајте.. :)

Вака сеа.. скејп гејминг може слободно да се каже дека со излегувањето на вотлк .. е како друга игра..само со истите карактери..сакам да кажам дека датабејсот е сменот..Марчело го смени, и самите приметвите дека играата не беше иста како на тбц, нови багови и слични работи, исто така има и скриптани магии квестови и истанци кои ги немаше порано, а новиот датабејс го ставија пошто стариот им беше украден, уше една причина зашо паѓа скејп е дека нема девелоп ГМи сите се отидени само пејтон со некои нубци е останата...серверот го држи само да се пуни пари....така да можам да кажам дека серверот пропаѓа..:nesvest:

Вака сеа.. скејп гејминг може слободно да се каже дека со излегувањето на вотлк .. е како друга игра..само со истите карактери..сакам да кажам дека датабејсот е сменот..Марчело го смени, и самите приметвите дека играата не беше иста како на тбц, нови багови и слични работи, исто така има и скриптани магии квестови и истанци кои ги немаше порано, а новиот датабејс го ставија пошто стариот им беше украден, уше една причина зашо паѓа скејп е дека нема девелоп ГМи сите се отидени само пејтон со некои нубци е останата...серверот го држи само да се пуни пари....така да можам да кажам дека серверот пропаѓа..:nesvest:

па и новиот девелопер се труди да напраи нешо ама марчело го заеба датабејсот пред да замине така да не може многу да направи 2битс...али има и други сервер не знам зашто уште да се замараме со скејпгејминг...пропаднат е веќе

па и новиот девелопер се труди да напраи нешо ама марчело го заеба датабејсот пред да замине така да не може многу да направи 2битс...али има и други сервер не знам зашто уште да се замараме со скејпгејминг...пропаднат е веќе
Абе се изнамачив да го качам паладинот до 70 левел и престанав да играм, таман излезе Wotlk, играв само 2 саати... и сеа, отиде се упм... :tapp::tapp: јеби га...

Quest helper за привати сервери како да најдам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom