Прашања и одговори

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Има програма за вонредно само нели за вонредно студирање треба да се биде вработен или во брак, е се пошто јас не сум во ниедно од нив дали ќе може да продолжам вонредно?
Само со лекарско уверение за повреда дека не можеш секојдневно да посетуваш настава.
Ако ме разбра, добро. Ако не, пиши ми пп.

A dobro da prasam studentite apsolventi so stava so tie vauceri za pc od vladata ?

Bi sakal da znam kade moze da se prevedat svidetelstvata i nekoi drugi documenti koi se potrebni za upis na fakultet vo stranstvo od makedonski na angliski i bi sakal da znam kolku ke trae taa postapka? blagodaram odnapred

Bi sakal da znam kade moze da se prevedat svidetelstvata i nekoi drugi documenti koi se potrebni za upis na fakultet vo stranstvo od makedonski na angliski i bi sakal da znam kolku ke trae taa postapka? blagodaram odnapred
Кај преведувач од македонски на англиски, за 2-3 саати, ако не е мрзелив. :)

--- надополнето ---

pa da ..ama dali sekoj moze da gi preveduva dokumentite koi se potrebni za upis vo nekoj univerzitet vo stranstvo...dali treba da ima nekoi acreditacii ili toa ne e vazno??

pa da,ama i jas mozam da bidam preveduvac togaj ahah....no dali moze kaj sekoj preveduvac dali treba da ima nekoi acreditacii i kako ke znam dali prevedenote dokumenti ke bidat vazeckii???
Печат имаш? :)

Треба значи превод со печат од преведувачот.

Знае ли некој што значи титулата п.у.с? не наоѓам смисла некако... еве пример две просветителки од наставниот кадар на ФОН ја имаат http://fon.edu.mk/profs.aspx?cid=35&ln=mk :tapp:

Побарав тема, не најдов па ајде тука.
Некој да каже нешто за Факултет за ликовни уметности-смерови, број на семестри, се земаат во предвид досегашни достигнувања при уписот и сл. Фала.

Знае некој коклку студенти ке примаат на Полициската академија ( фак . за безбедност ) оваа година , по шо знам последна е .. ?

Знае некој коклку студенти ке примаат на Полициската академија ( фак . за безбедност ) оваа година , по шо знам последна е .. ?
ПОВЕЛИ, тука би требало да има.

да не има некој прирачник по физика за матура што е.. ми се виде многу за учење од книгите ..

Дали има некој нешто за БАКАР што и да било ми треба за проектна..

Дали некој знае како се прикачува видео на YouTube ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom