Неделникот на Геро ја започна анти-Македонската кампања

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
FENOMENALEN TEKST.STO DA SE KAZE EDNO GOLEMO BRAVO

оди мастурбирај на текстот, кога не ме слушаш да се избиш еднаш домаќински )))))))))))))))).

во нареден живот гарант посакуваш да си НАТАША САВОВА.

Абе и тоа не бива, фрустрациите не се лечат со инает, само се добива моментална сатисфакција и ништо друго, но само под услов другата страна да се изнервира.....
Сеирџиството не поминува веќе никаде....

Не можам да те сват(р)ам,што има феноменално кога некој пишува против Македонија?!
Битно е да е критика (критизерство) насочено против власта. Другото...мање-више...

оди мастурбирај на текстот, кога не ме слушаш да се избиш еднаш домаќински )))))))))))))))).

ima uste poubav tekst B.Gerovski.LAJTE KUCINJA.

Мислам на секој нов магазин треба да му се даде шанса да се покаже дали навистина вреди да биде читано. Но овој пат скроз ја згрешиле темата. Кокино од цел свет (NASA) е признаен а овие баш тука најдоа да чепкаат. :toe:

ima uste poubav tekst B.Gerovski.LAJTE KUCINJA.
Туку да целта и намерата е да се разводни секој муабет....добра конструкциа што можеби би поминала пред 5-6 години, сега кучињата ги претставуваш ти и таквите како тебе, карванот пак си врви, вака или така.

Не можам да те сват(р)ам,што има феноменално кога некој пишува против Македонија?!

Nikoj ne pisuva protiv Makedonija,a najmalce Gerovski.
Ako nekoj saka demokratija toa ne znaci deka e protiv Makedonija.
Negov licen stav deka emisija od tipot za Makedonoidi e premnogu degutantna.Sto da se rece koga ima nasilstvo vrz site setila.Tamu kade nema elementarna estetika..Tamu kade kicot e pobednik nad estetikata.Tamu kade sto se mesa nacionalnoto pred bozjoto.E tamu e fasizmot i povikuvanje na linc.

Битно е да е критика (критизерство) насочено против власта. Другото...мање-више...

Vlasta treba da se kritikuva toa e demokratija.Ako ne gresat nema za sto da se kriutikuvat.Bidejki se populisti tuka ima golemo pole za kritika.Ne razmisluvaat site kako tie od vlasta i nivnite podrzuvaci.

Nikoj ne pisuva protiv Makedonija,a najmalce Gerovski.
Ako nekoj saka demokratija toa ne znaci deka e protiv Makedonija.
Negov licen stav deka emisija od tipot za Makedonoidi e premnogu degutantna.Sto da se rece koga ima nasilstvo vrz site setila.Tamu kade nema elementarna estetika..Tamu kade kicot e pobednik nad estetikata.Tamu kade sto se mesa nacionalnoto pred bozjoto.E tamu e fasizmot i povikuvanje na linc.

геро сака пари, не сака демократија

тој е едноставно е репер за предавник.

..........а бе спомнав 120.000 евра за решавање на геропроблемот.....глеам се праите на удрени??? :)

Туку да целта и намерата е да се разводни секој муабет....добра конструкциа што можеби би поминала пред 5-6 години, сега кучињата ги претставуваш ти и таквите како тебе, карванот пак си врви, вака или така.

Ne toa e strucna literatura za luge koj nemaat demokratski kapacitet na razmisluvanje.

Abe na koj sto mu fali za toa zbori.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom