Дали треба да ги премолчиме навредливите коментари кои се објавуваат на А1?
Del od komentarite koi denes bea objaveni na A1..
1. Albanka од Serbia на 30.05.2009 во 14:21 напиша:
Pa jas kazav deka ova sto go naravi takanereceniot precedatel na
Fyr duplo ke im go vozvrati albania i kosovo za albania i kososovo seka ova e
FYROM i fyrom ke bide
Pozdrav a1 se nadervam deka ke mi go objavite ovoj komentar
14. Donika од Toronto на 30.05.2009 во 14:58 напиша:
Pozdrav
Pozitiven potez za Sejdiu, taka i Bamir Topi ke se odnesuva kon George Ivanov, Ova vlada ke ja nosi
FYROM kade ta trebala da bide posle raspadjeneto na Jugoslavija,,,
Se znae deka FYROM vo drugite 25 godini ne ke postoi vo mirniot Balkan, ova e politika na Amerika i svetskive sili kon ovoj takanareceniot nepriroden narod...
Grcka se podgotvuva da ja priznae nezavisnosta na Kosovo vo ova leto, so celta Amerika da ja prodolzi novata politicka relakcija kon
FYROM, a toa se znae sto se podgotvuva...
SlavoMakedonci nemojte da zaboravite deka za vlez vo NATO ke imate nesamo edno ili dve vetoa tuku povise...A toa se znae GRCIJA, ALBANIJA, ITALIJA, KIPRIT, TURCIJA i AMERIKA...
Neka nie so sreca novata sudbina na
FYROM, Hvalam tu nasiot golem Brat Amerikanec....
20. Armend од Gostivar на 30.05.2009 во 15:09 напиша:
pa nemate vie makedoncite pravo da kazuvate koj e koj vo balkanot oti nikoj ne ve prifaca ni kako drzava ni kako nacija ni nisto ne vi e priznato. pa od sega ce vidite koj e koj vo balkanot i ce vidite koja e naciata zaradi postoelo FYROM. Nema potreba vece da se grizite nema da stigne daleku ova qe nema potreba vece na poseta oti ce bide United States Of Albania i ce go nema vo skoro vreme
FYROM.
23. Limi од tetovo на 30.05.2009 во 15:34 напиша:
Taka e sejdi i topi treba taka da napravi .....Ova ne e makedonia ova e Fyrom ili skopje za nass.......goOdbay republika makedonia za albanciute veke ne postoi republika samo
FYROM...sega ke vidime styo ke pravite so celiot balkan ste vo konfikt ....Bravo ivanovce sega stana precedatel i i stavi na konflikt vasiot narod haha
A1 se nbadevam deka ke mi go objavite komentaot znam deka transparencia kaj vas e na pvoto mesto
24. Adelina од tetovo на 30.05.2009 во 15:38 напиша:
Eh bre makedoncinja sami ste krivi sami ..odete sega u srbia ke vidime dali ke ve prifata tie gledata samo da imat korist od vas....za tie vie ste
BJRM sa celiot svet ste
FYROM ...Bok ve kaznil i milo mie zosto ste mnogu nacionalisti...Nie albancite ne sma bile protiv vas a vie da i toa mnogu segogas koga bil objaven nekoj vest od kosovo ili albania vie odma protiv a sega cao makedoncinja cao
FYROMCI
A1 sum mnogu srekna koga go gledam deka mi objavite komentite sto go davam sega sum uverena deka ste naj transparentna tv u makedonia
34. edona од Pristina на 30.05.2009 во 16:14 напиша:
Veke ne nie e potrebno Nikakva pomos od
FYROM vie nemate za sebe ke ni dadete nas ova i ko kazuvam na nekoj sto dal komentar a za albania ne beri ti gajle vo godina 6 milioni euro se investirat tam a kaj vas vo
FYROM ni eden cent....Veke ne postoite fyrom pa i ne znam zosto se raspravuvam so egoisti....
Go pozdravuvam ova vasa televizia i mnogu mi e lloso kogazboruvam taka i navreduvam nekoj koj ne se krivi...a ovoj Ivanov ke ve unisti da znaete uste 2 godini ni
FYROM nema da postoi
Se nadevam dekka gi objavite i komentarite od drugite drzhavi pozdrav draga televizia respect
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=109303
I taka natamu i taka natamu...
Spored mene nedozvolivo e edena nacionalna televizija da objavuva vakvi sodrzini...
Pisav protesten komentar na A1 redakcijata ama mislam deka toa nema mnogu da smeni...
Zatoa molam za vase mislenje po ovaa tema i pred se dali imate ideja na koj nacin moze da se izvrsi pritisok vrz A1 da prestane so objavuvanje so navredlivite komentari...
Ako odnadvor ne FYROMiziraat da ne dozvolime toa da ni se slucuva i odvnatre...