400 килограми злато во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Златна треска ја тресе Струмица. Златото е топ тема, откако според жителите на селото Банско биле пронајдени околу 400 килограми злато при пробивањето на патот Свидовица - Банско.
Додека полицијата трага по златото, меѓу жителите и вработените на „Гранит“ кои работат на патот, струмичани се „вооружуваат“ со детектори и ја започнаа големата потрага по злато по планината Беласица, охрабрени од последниот наод.
„Ние ништо не видовме, тоа сето е завршено, тоа е забрана, и така нема ништо, какво злато? Да имаше злато ние ќе го земевме, нема злато“, вели вработен во „Гранит“.
Повеќе од овој прилог погледнете на видеото.

A1

Ајде струмичани доста се мачите време е да се позлатите

Штета што си од Струмица. Па кај си до сега. :pos2:

П.С. Ако сакаш да ти позајмам детектор?

Ако нудеш детектор, дај го на мене... коо ке најдам нешто (ако воопшто најдам дее) ке делиме пола пола :) deal? :smir:

Ако нудеш детектор, дај го на мене... коо ке најдам нешто (ако воопшто најдам дее) ке делиме пола пола :) deal? :smir:

Не е фер, прво ќе чекам Струмикс да потврди сака или не, па после е лесно че ја наредеме работата :) :smir:

Машала, машала :vozbud: сега нека им пуштат Алфи чекаат да се издуваат малку :pos2::pos2:

Prasajte go Pasko kolku kopa.....dodeka go najde zlatoto:helou:

Sve kje to narod pozlatiti!!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tv::tv::tv:

Да не најделе на трасата некоја фолија со 400 КГ чушки или френки?
За тоа злато одамна се зборува и ако некој го нашол полицијата сигурно ќе го дознае среќниот наоѓач,ако не се каже самиот има старовремски методи (ќотек) кои се уште се во мода а и се доста ефикасни :tapp:

Ха, баш претходниов викенд кога бев на колешинските водопади (во близина на Банско) еден човек од Колешино ми раскажуваше за ова и рече дека и во околината на Колешино и водопадите има еден куп трагачи на злато.

Ха, баш претходниов викенд кога бев на колешинските водопади (во близина на Банско) еден човек од Колешино ми раскажуваше за ова и рече дека и во околината на Колешино и водопадите има еден куп трагачи на злато.
Сакал човекот да ти каже дека има еден куп будали...

Инаку 400 килограми злато вредат одприлика колку трговскиот центар Глобал во Струмица.Можеби Заев го пронашол одамна.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom