DotA моменти

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аиде, сите ги имаме, всушност затоа и ја играме оваа игра :)

Зборам за оние "еј мамата, 9 секунди под баш, ти ибам" и "лее пер 6 пати по ред мултикаст им здрвив".
За оние перфектно изведени тактики "рипа void со улти, скорпијата улти прави од кај бабичката и рипа со дагер внатре - ебење" и моменти.

Испуштете си ги нервозите, радостите и сите невозможни моменти од DotA - овде.

Јас ќе почнам да опишувам подоцна, за шиткањата од maarko :(

Кој повеќе шитка Столе или јас?
Кој повеќе гага Столе или јас?
Кој повеќе мрчи на свич Столе или јас?:vozbud:

Еех вакви теми секогаш ме навраќаат на 1 момент пред некои 4 и кусур години коа играње дота во 4ка беше главна опсесија пред/после школо...Значи,играме некои 8 луѓе на раздалешеност од неколку метри и играме јас Мац Стево/Соло/СолоМц Филип/Шах а од другата страна играат Фаца/Арап и уште тројца на кои не ми текнува моментални .Соло игра со Зевс а Фаца игра со Мортред..И настанува шутка доле на 1ва кула од сентинел и Фаца се спасува на некои 50-60 енергија а Соло(кој во меѓувреме фати улти) го прашува:'Арап на колку хп си??'-"На 50" и во тој момент Соло пушта улти Фаца умира сите заќутуваме на секунда и почна општа смеа во цело нет кафе

Кој повеќе шитка Столе или јас?
Кој повеќе гага Столе или јас?
Кој повеќе мрчи на свич Столе или јас?:vozbud:

Те молам кажи им на сите како ти го гагнав tiny со разор иако мене не ми требаа пари а тебе ти требаа очајно и што направи ти после тоа пошо си точак xDDD

[VW]-NightShadE;2570466 напиша:
Еех вакви теми секогаш ме навраќаат на 1 момент пред некои 4 и кусур години коа играње дота во 4ка беше главна опсесија пред/после школо...Значи,играме некои 8 луѓе на раздалешеност од неколку метри и играме јас Мац Стево/Соло/СолоМц Филип/Шах а од другата страна играат Фаца/Арап и уште тројца на кои не ми текнува моментални .Соло игра со Зевс а Фаца игра со Мортред..И настанува шутка доле на 1ва кула од сентинел и Фаца се спасува на некои 50-60 енергија а Соло(кој во меѓувреме фати улти) го прашува:'Арап на колку хп си??'-"На 50" и во тој момент Соло пушта улти Фаца умира сите заќутуваме на секунда и почна општа смеа во цело нет кафе

Пеер.

Вака беше - настанува туча и арапот вади жива глава со нерубиан асасин.
И ми се дере мене - "ау пер се спасив еј не ми се верува на колку лелеле"
СтевоМЦ му вика "на колку се спаси бе?"

-"лее пер на 50 еј не ми се верува,ауауау топои брат"

Следен момент пие улти од Зевсот, му се смееме сите...и ни вика " е така бе пер, шо, не играм ја ко вас пичкарски, кажувам на колку сум:drk:"

:)

Прови гагање нема што, типот константно под башови од мене и се најде ти паметен да му зимаш убиство на тип со 3-9 скор ака јас. Како да не се накурчам и да ливнам а?

Сеа пред малце пак го шитна, и тоа 2 пати и со аегис беше Марко и не се врати да му помогне, а пајо отиде и за малце ќе се сјебеше :)

СтраF ви е да викнете за дота :)

Јако беше сеа играме 5 в 5, Столе игра Свен, јас Ланаја и полека почнавме да ја губиме партијата не убиваа и наеднаш Столе се здиве. Дојди ваму п*чка ти м*терина, мава рашта ја ја гагам, мава магнатаур ја го гагам, мава тину ја го гагам, ја напраив трипле а Столе продужи каде п*чка ти м*терина кај ке идете сеа :) Важно на крајот со крајни муки ја извадивме 70минутната партија :)

Играм ја пред некое време со leashrac и усте двајца другари мои со pudge и lich.На почеток на партија уште пред да земеме херои еден се дисконектира.Епа играме 4в5 цела партија и на крај ни појацуваат крипови од две страни.Ливнува усте еден од кај нас и ни даваат свич.Браневме 40-45 мин.од противнички тим магина,тини,адмирал,мирана(ни ја дадоја нас)и усте еден нз кој беше.
По 45 мин одбрана + BD од магина на крај тепавме.
КОЈ НЕ ВЕРУВА ИМАМ REPLAY само незнам како да го uploadiram.

Играм ја пред некое време со leashrac и усте двајца другари мои со pudge и lich.На почеток на партија уште пред да земеме херои еден се дисконектира.Епа играме 4в5 цела партија и на крај ни појацуваат крипови од две страни.Ливнува усте еден од кај нас и ни даваат свич.Браневме 40-45 мин.од противнички тим магина,тини,адмирал,мирана(ни ја дадоја нас)и усте еден нз кој беше.
По 45 мин одбрана + BD од магина на крај тепавме.
КОЈ НЕ ВЕРУВА ИМАМ REPLAY само незнам како да го uploadiram.

Исто и ние од 3 страни држевме али не со БД, поштено си ја земавме на крај :)

5.84c муабет праите жими се, седнуваш медуза на холд пред трон, брани супер крипс, се пуни кеш, иде морф со блин стун вејв, тепа 3ца сам и бута трон.

magina igrase protiv mene i praese BD.nie posteno tepavme

Сега пред малце бевме ЛАН и игравме партија 105мин.
Играв со Бане и имав скор 23-1, споено : BoT, Shiva, Bloodstone, Skadi, Dagon, HoT
И у 105мин ние тепаме трон, они тепаат трон
Наеднаш завршува партијата и сите се радуваат, а никој не знае кој победил
Читаме доле
Sentinel
И ние еуфорија го превртевме цело нет кафе :):)

ista slucka kako ova.igrame HLR i od kaj nas livnuvaat 2, a od kaj niv eden. ja so naga sirena a od kaj mene bane i krobelus. protiv mene pudge i ne mi teknuva sega tocno koj drug. imav spoeno vladimirs,batterfly,manta,s&y,HoT,batle fury(imam replay isto taka). i sega gubevme nie vo partijava ama na kraj odime ja i krob push od dolu poso mid imavme pojacano kripci , a ovie pak 4 dusi push mid.Nie dvajca so krob turkame kuli i mavame na drvo, a ovie isto na tron. Od kaj niv viper ni pisuva:
GG we won. a po nekoe vreme pisuva scourge wins.:pos2:

A so ova gagajne i mene mi se ima sluceno.Ja void so divine,buriza,HoT,MoM,PT,bfly go tepam pudge 10 sec so 2x HoT i 7k HP.go nosama na pola i idi necro i mi go tepa.nekolku pati taka i se izerviram i livnav

A so ova gagajne i mene mi se ima sluceno.Ja void so divine,buriza,HoT,MoM,PT,bfly go tepam pudge 10 sec so 2x HoT i 7k HP.go nosama na pola i idi necro i mi go tepa.nekolku pati taka i se izerviram i livnav

e so da ne sakas da ti go ostavi, da go tepas use 20 sekundi i da ja izgubite bitkata?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom