Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само на навивачите на Челзи не им чини финалето. Досадно им било.
Лани сигурно им беше поинтересно со таа педерската тактика да се игра да не се изгуби, а не да се победи.
99% од фановите на Манчестер си признаа дека биле надиграни, сеа навивачите на Челзи ќе зборат дека титулата не ни била заслужена.
Точно е дека финалето не беше драматично, немаше пресврти, пенали... ама да се каже дека фудбалот што се играше беше досаден и неквалитетен е глупо.
Епа значи како и да е..Ќе ве спушти некој..уживајте додека сте најдобри..поздрав!
Добро бе, дај не се прај на будала.Само на навивачите на Челзи не им чини финалето. Досадно им било.
Лани сигурно им беше поинтересно со таа педерската тактика да се игра да не се изгуби, а не да се победи.
99% од фановите на Манчестер си признаа дека биле надиграни, сеа навивачите на Челзи ќе зборат дека титулата не ни била заслужена.
Точно е дека финалето не беше драматично, немаше пресврти, пенали... ама да се каже дека фудбалот што се играше беше досаден и неквалитетен е глупо.
Ништо не беше наместено во ЛШ, само во финалето се виде дека погрешен тим влегол во него, односно Челзи - Барса и Челзи - Ливерпул беа поголеми финалиња од ова. Ама, треба да се има и среќа во спортот, полесни противници...и пројде Манчестер. Лани Челзи така помина, то е то.
Друго, Челзи како единствен цврст орев за Барса сезонава, нормално ќе ти е „трн во око“, следствено на тоа - фрустрации, иако не разбирам зошто.![]()
Разбравте? Космодиск ќе го спонзора Видиќ после финалето.
Едит: А Зегин веќе ги спонзорира Челзи со аналгичиња и седативи за смирување. x)
Двата најпаметни постој на темава по завршувањето на финалето.pa dodeka sme nie sampioni ke uzivame...:helou:
hahahaaha shorty i star dust dobro me iznasmeavte:pos2:
a inaku ovie navivacite na celzi se uste li se bunat so toa so iniesta gi zatna vo 93 minuta:baeh::baeh:
Goche кога ќе биде реален или да признае(барем еднаш у животот) на мојот тајтл една недела ќе пишува Јас сум будалаВиди сеа. За честитање и признавање на победата се тоа признавме ама биди и ти реален и кажи дека Барса незаслужено отиде во финалето барем за мечот со челзи каде што имаше 2 пенали за челзи кои без риплеј од 500 метри ќе каже чоек дека беа. Затоа све тоа што тепа барса тепа ама биди малце и ти реален и признај дека со челзи и среќата па и судиите ве однесоа во финале.
Брат јас не реков ништо за жалење. Си прифатив поразот и така времето не може да се врати ама само кажувам на тие од кај вас што се улетаа за челзи да коментираат колку перфектно сте ги заќутиле и дека било неоспорена победа или слично такво нешто. Тепавте ама сеа кога е све завршено кажете како било со челзи не одма Челзи немаа шанса со нас и слично. Јас и во ваш фан клуб испратив честитки одма па и за поразов не жалам и ќе ти кажам зошто. Сите другари што навиваат за други клубови, а не за Барса навиваа за вас и после тоа сакаа да мрчат за поразот, но Манчестер сезонава беше победен од околу 5 до 10 тима и само на нив ќе им признаам дека го тепале Манчестер што е и тоа е успех, плус пред мечот со Барселона манчестер го држеше и го поставуваше рекордот за мечови без пораз во лигата на шампионите па и да го додадам фактот дека Манчестер во оваа сезона и постави рекорд за мечови без примен гол.Чудна работа, овие од Манчестер сега жалат што не им паднале Челзи за противник. А што да ја тепавте Барса, тогаш истото ќе го зборевте? Свашта. Ја не знам што толку узбуна дигнаа. Финале финале, дојде финалево и ги згазивмо. Боље Реал да ги пратевме, ќе им извадеше нерешено :tv:
Брат јас не реков ништо за жалење. Си прифатив поразот и така времето не може да се врати ама само кажувам на тие од кај вас што се улетаа за челзи да коментираат колку перфектно сте ги заќутиле и дека било неоспорена победа или слично такво нешто. Тепавте ама сеа кога е све завршено кажете како било со челзи не одма Челзи немаа шанса со нас и слично. Јас и во ваш фан клуб испратив честитки одма па и за поразов не жалам и ќе ти кажам зошто. Сите другари што навиваат за други клубови, а не за Барса навиваа за вас и после тоа сакаа да мрчат за поразот, но Манчестер сезонава беше победен од околу 5 до 10 тима и само на нив ќе им признаам дека го тепале Манчестер што е и тоа е успех, плус пред мечот со Барселона манчестер го држеше и го поставуваше рекордот за мечови без пораз во лигата на шампионите па и да го додадам фактот дека Манчестер во оваа сезона и постави рекорд за мечови без примен гол.