Финале Лига на Шампиони: Барселона-Манчестер Јунајтед (27.05.2009,Рим)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке владее со фудбалска Европа ?

• Барселона

Гласови: 90 54,9%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 74 45,1%

• Вкупно гласачи
    164
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе чисто информативно само до кога ќе ги баете сега тие грешки на судијата? Како само Челзи да беше оштетен на тој натпревар. Многу работи и против Барса беа досудени.
Да, да, премногу. :pos2:
Ај изгледај ја утакмицата уште еднаш или повеќе сакаш да го гледаш финалето?

Не зборувам само за втората утакмица против Челзи туку и за првата. Оти незнам дали си информитан ама се гледаат двата натпревари, а факт е дека на првиот натпревар и тоа како имаше одлуки кои беа притв барса, па рака на срце имаше и на вториот

Абе ти не земаш ниту титула ниту награда и не си ти на врвот туку фудбалерите на Барселона.
Инаку можеби и ти си на некој ВРВ може си се искачил на некоја висока планина и го стави Македонското знаме.
Секоја чест ако е така.
Остани ми поздравен и отиди сега на друг ВРВ да докажеш кој и што си.
HAHAHA glupost ti ili neznas sto e navivanje ili kao mal noj te e gonel.Zs tolku nervoza bre krivo vi e epa ova ne e jadniot milanco za koj placete da vlezi vo liga na sampioni samo da vlezi a za titula son si sonuvate aj ako vi i krivo i na tebe i na mn druzzzzziiiiiiiiii po edno apce za smiruvanje do dve i tisina a nie ke pieme neso alhoholno i slavime TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ajde pocnavte solzi da ronite gledaj kako vcera odigra tvojot tim jadno.I normalno ako treba po 100pati ke go gledame finaleto za vas ne vi preporacuvame zs nema sto da gledate osven nokautiranje na vasiot tim

Јас можам да потврдам дека Меси е едниствениот крив што освоивме ЛШ.:)

da da messi ama jas i sredinata ke ja ukrivam na celo so xavi i iniesta
pa svarno ne se fer ovie igracite na barsa trebase da mu popustat malku:vozbud:

da da messi ama jas i sredinata ke ja ukrivam na celo so xavi i iniesta
pa svarno ne se fer ovie igracite na barsa trebase da mu popustat malku:vozbud:
Хахахах..Ептен се дигате високо..Ако ако..Се надевам дека догодина со вас ќе се сретнеме у 1/4 финале..Тогаш ќе има реванш и нема се да зависи од еден меч..Тогаш ќе збориме..И ајде доста со провокациите педерски...Признаве!

Хахахах..Ептен се дигате високо..Ако ако..Се надевам дека догодина со вас ќе се сретнеме у 1/4 финале..Тогаш ќе има реванш и нема се да зависи од еден меч..Тогаш ќе збориме..И ајде доста со провокациите педерски...Признаве!
Ние цела сезона се дигаме и прво Лион проба да не спушти,па Баерн,па Реал,па Челзи,па Манчестер.:)

Ние цела сезона се дигаме и прво Лион проба да не спушти,па Баерн,па Реал,па Челзи,па Манчестер.:)
А што од Август нема да се игра фудбал????

ХАХАХА
Интересна слика.
Пронајдете ја сличноста во шаловите.
БАРЕМ ЕДНА???
Сите имаат сина и црвена боја..На сите пишува Барса,,

А пишав ли некаде дека нема да се игра?
Епа значи како и да е..Ќе ве спушти некој..уживајте додека сте најдобри..поздрав!

Епа значи како и да е..Ќе ве спушти некој..уживајте додека сте најдобри..поздрав!
Добро бе ќе не спушти некој во пријателски натпревар не се секирај.

Сите имаат сина и црвена боја..На сите пишува Барса,,

pa dodeka sme nie sampioni ke uzivame...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom