Alexander the Great Rap

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
Ако го видите копиљов 3 чворги од мене да му пренесете.

гејската провокација и пропаганда скоро и да нема граници ама да отвораме тема за секоја нивна провокација и тоа во ЧДА не разбирам
а малиов Братот не 2-3 чврги туку добар бокс и мајчиното млеко да си го поврати ако го сретнете некој пред мене

И јас со задоволство би му удрила десетена шамари на малиов, дури и фацата му плачи за тоа.:tapp:
бтв-Сте забележале колку гејци на јутуб имаат никови кои започнуваат со macedonian :nerv:

гејската провокација и пропаганда скоро и да нема граници ама да отвораме тема за секоја нивна провокација и тоа во ЧДА не разбирам
а малиов Братот не 2-3 чврги туку добар бокс и мајчиното млеко да си го поврати ако го сретнете некој пред мене
Alex_The_Great не треба ли на една нивна провокација двоструко да им одговориме???? или ние сме мирен народ кој не сака да провоцира.

Alex_The_Great не треба ли на една нивна провокација двоструко да им одговориме???? или ние сме мирен народ кој не сака да провоцира.

не двоструко ами троструко
само што во ЧДА нема да привлечеш толку внимание на ние што сме на јутјуб борбата

Офлеле лигле глупо,2 шамара и дома мочко еден Ч„Ч„Ч„:@:@:@:duel:

ММЕ на детево. Сеа во НАТО нема да влеземе.

Таквите како него не заслужуваат да живеат, џабе трошат кислород.

Би го мавнал еднаш со бејзбол палка по главата.

ц ц ц овој ке го мачам страшно пред да го убијам.ке му ги вадам забите еден по еден.поселе прстите ке му ги сечам еден по еден.па раците очите ке му ги вадам.уши ке му сечам.....ке го изделкам дел по дел.и ке го фрлам во некој контењер.

PS:погледнете го поубаво околу устата ке видите дека му течат лигите :pos2:

е*ате глупавиот е*абе , маме му негово само ако го начекам овој жив нема да остане:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: простак невиден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom