“ОТПОР“ КОН Б.Ц.

• Креатор на темата ABC
  • Време на започнување
Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Pa neli e forum, i ako tvrdis nesto, potkrepi go so fakti, a ne samo da nafrlas muabeti kolku da se pise nesto. Te prasav kako covek za konkretni primeri, a ti mi go zaobikoluvas prasanjeto kako macor.
Па дека е форум зато ти пишувам а поткрепа со факти оди барај во Влада , што сакаш да ти објаснувам демек ти незнаеш, па сеа ќе се инаетиме и ќе се цитираме, остај то и офтопик сме, има други теми мачкице :smir:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Доволни се само спомениците за сегашнава влада да биде најуспешна од сите досегашни од осамостојувањето.
Овие не се ни потребни....
Sto e ova? Pa imase gradenje i vo vremeto na SDSM, toa ne zavisi od vlasta, ami od mokjnosta na privatnicite da investiraat vo gradbi. Nego, neso, ekonomija, zdravstvo.. ova-ona?

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Да бевте глупи, ај во ред, ама па со здрав мозок да се правите на Тошо, дека не гледате дека оваа влада е најдоброто нешто што и се случило на Македонија од самото постоење, не партијата, туку луѓето што ја водат државава...

Ве жалам, транзициони граѓани...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Ne rekov jas ne napravila nisto, samo ve prasav vas, da nabroite sto napravila? Ne mi odgovarajte so prasanja na prasanje aman.
ајде еве јас велам ништо не направила ...
според тебе кажи кој направил .. кога ..
и ако никој досега ништо не направил кој е според тебе тој кој ќе направи нешто во моментов ...

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Па дека е форум зато ти пишувам а поткрепа со факти оди барај во Влада , што сакаш да ти објаснувам демек ти незнаеш, па сеа ќе се инаетиме и ќе се цитираме, остај то и офтопик сме, има други теми мачкице :smir:

Pa ne mi odgovori :) Zosto? Forum e za debatiranje, ne e za navreduvanje i simuliranje drkanje so smajlija.

Да бевте глупи, ај во ред, ама па со здрав мозок да се правите на Тошо, дека не гледате дека оваа влада е најдоброто нешто што и се случило на Македонија од самото постоење, не партијата, туку луѓето што ја водат државава...

Ве жалам, транзициони граѓани...

Eve, i ti ne se udostoi da mi odgovoris argumentirano.

Ako prodolzi vaka razgovorov duri i ke me ubedite deka Vladata u stvari i ne napravila nisto.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Pa ne mi odgovori :) Zosto? Forum e za debatiranje, ne e za navreduvanje i simuliranje drkanje so smajlija.

Ako prodolzi vaka razgovorov duri i ke me ubedite deka Vladata u stvari i ne napravila nisto.
Која си ти да те удостојам со тоа што направила владата, едно зрно во песокот, ете тоа си.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
ајде еве јас велам ништо не направила ...
според тебе кажи кој направил .. кога ..
и ако никој досега ништо не направил кој е според тебе тој кој ќе направи нешто во моментов ...

Nikoj nisto ne napravil, kratkorocno gledano, na dolgorocen plan, minatata vlada napravi mnogu povekje, sto se odnesuva do nadvoresnata politika. Vnatresnata i ne bila nikogas nesto posebno sjajna.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Nikoj nisto ne napravil, kratkorocno gledano, na dolgorocen plan, minatata vlada napravi mnogu povekje, sto se odnesuva do nadvoresnata politika. Vnatresnata i ne bila nikogas nesto posebno sjajna.
а шо тоа ?

нели бараш аргументи .. ајде дај и ти нешто :toe:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Која си ти да те удостојам со тоа што направила владата, едно зрно во песокот, ете тоа си.

:)))))) LEle ne mi se veruva so kakvi lugje razgovaram. PA neli znaete sto e forum? Vie ste odlucile da odgovarate na nekoja tema i vasite odgovori se edinstveno protivenje koe ne e izdrzano so fakti. :)))) Ako vekje si odlucil da napises mislenje, daj obrazlozi go. Kako prost primer ke ti gi navedam pravilata za pisuvanje mislenja i otvaranje temi na forumov: "Se bara obrazlozuvanje"

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Затоа што немам потреба да дебатирам со тебе. Доволно си знаеш што има направено владата. И пак ќе ти речам не дави овде, ако те интересира толку, Трк до кај Влада ќе ти објаснат поконкретно од тоа здравје.

за тоа се смајлињата, затоа се вика форум.
Код:

Ako prodolzi vaka razgovorov duri i ke me ubedite deka 
Vladata u stvari i ne napravila nisto.
:vozbud: се задоволи, океј да не секирам, во мисла ќе ми останеше :pos:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
а шо тоа ?

нели бараш аргументи .. ајде дај и ти нешто :toe:

Pa znam deka ne znaes, posto bese mal togas, ama bevme najblisku do EU i NATO pred edno 4 godini. Sega sme podaleku, nego li sto bevme '91. I mene toa mi e mnogu, ako go sporedime so seto ostanato sto ni se slucuva poslednive 20 godini.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Pa znam deka ne znaes, posto bese mal togas, ama bevme najblisku do EU i NATO pred edno 4 godini. Sega sme podaleku, nego li sto bevme '91. I mene toa mi e mnogu, ako go sporedime so seto ostanato sto ni se slucuva poslednive 20 godini.
зошто сега подалеку ...
извештаите нели беа дека СЕ е исполнето .. кочница е името и проблемот со педерите грчки ...

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Затоа што немам потреба да дебатирам со тебе. Доволно си знаеш што има направено владата. И пак ќе ти речам не дави овде, ако те интересира толку, Трк до кај Влада ќе ти објаснат поконкретно од тоа здравје.

за тоа се смајлињата, затоа се вика форум.
Код:

Ako prodolzi vaka razgovorov duri i ke me ubedite deka 
Vladata u stvari i ne napravila nisto.
:vozbud: се задоволи, океј да не секирам, во мисла ќе ми останеше :pos:

Forum se vika, zatoa sto e mesto za debatiranje, a znaes li sto e debatiranje i iznesuvanje mislenja? Smajlijata se za da go nadopolnat slikovito necie mislenje. A mislenje od tipot: "Koja si ti da ti kazam" -i ne e mislenje.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Пак истите муабети колку направиле во надворешна политика СДСМ? Не се зборуваше веќе ова еднаш вчера? :kesa:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
зошто сега подалеку ...
извештаите нели беа дека СЕ е исполнето .. кочница е името и проблемот со педерите грчки ...

Zatoa sto sega nemame datum za vlez vo NATO i ni go odlozija posledniot koj go imavme, poradi politikata koja denesnata vlast ja vodi. Nie sakale ili ne, na strancite ne im se dopagja i e mnogu pokompleksna od samiot spor so imeto megju dve sprotivstaveni strani. Sega vekje napravivme da zazemat stav sprotiven na nasiot i onie koi bea nopredeleni, pa duri i onie koi bile na nasa strana da go promenat stavot i da ni se sprotivstavat.

Kajgana Shop

На врв Bottom