Најголем фалсификат во историјата ТЕОРИЈА на ЕВОЛУЦИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Musab
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби ова си го искусил па го знаеш..Или некој познат научник го докажал и опишал во свој научен труд па добил Нобелова, за која само ти знаеш..?

А ти беше во рајот/пеколот и дојде да ни кажеш сега нам тоа?

А вие бевте мајмуни па сеа станавте луѓе ?

ние веќе сме луѓе ама несакаме религиите да прават мајмуни од нас

hahah bravo ateist ahahahahha

Ne samo nie i ti, hahaahahah

Samo ti izglea ostana homo erektus, a nie evoluiravme vo homo sapiens

Тогаш барајте од Администраторите да ви отворат посебна тема.

Јас не сум настанал од мајмун, бтв ако ги имате вие тие гени немора да значи дека сите живеат со истите инстинкти.

hahahah aman be.
Site ne ziveat so istite instinkti, site ziveat so isti ili slicni geni.
A ti ako si navreden deka si nastanal od covekolik majmun, ondak za tvoe dobro, da ne se nerviras zivej so zabluda..

btw kako se stava klip na forumov? Probuem so embed od youtube ali ne mi uspeva?
Any suggestions?

Тогаш барајте од Администраторите да ви отворат посебна тема.

Јас не сум настанал од мајмун, бтв ако ги имате вие тие гени немора да значи дека сите живеат со истите инстинкти.

Не те капирам, зошто ти е толку срам?
На крај краева, незнам колку си волнест, али според ставовите и не се разликуваш многу од мајмун >.>

Ти појма немаш.
Ти никогаш не си прочитал ништо за теоријата за еволуција а си напишал (препишал) куп текстови против неа. Дискутираш за нешто за кое не си информиран што е. Зборуваш за тема која не ја познаваш.

Основно е дека:
Теоријата на еволуција не вели дека луѓето настанале од мајмуни.

Можам да те замислам сега вџашен со ококорени очи, го читаш ова и велиш ШО ЗБОРАШ БЕ !!! АМАН БЕ!! НЕ СУМ ЗНАЕЛ!!!

А вие бевте мајмуни па сеа станавте луѓе ?

ние веќе сме луѓе ама несакаме религиите да прават мајмуни од нас

hahahah aman be.
A ti ako si navreden deka si nastanal od covekolik majmun, ondak za tvoe dobro, da ne se nerviras zivej so zabluda..

Меѓу човекот и човеколикиот мајмун има сличности но сепак и огромни разлики, кој укажуваат дека човекот не води потекло од некој денешен вид на човеколики мајмун, туку дека овие две групи дивергирале од заеднички предок во различно правци, такашто во текот на нивната НЕЗАВИСНА еволуција се развиле особини според кој се разликуваат и кои ги карактеризираат.

п.с. Пекол?:pos:

hahahah aman be.

btw kako se stava klip na forumov? Probuem so embed od youtube ali ne mi uspeva?
Any suggestions?

Типично перење на мозок од страна на "развиената" Америчка цивилизација. И послем мене ми викаш живеам у заблуда, ондак сите медиуми што се измислени се измислени за да се доведе светскиот поредок во тотална контрола, како не му свират така ке игра, ондак верувајте на сите говнарии што ке се појават на интернет и тв. Кога Копрефилд ги илажа идиотине дека ја скри статуата на слободата, ондак ви што да ви кажам , ке стигнете далеку, ке барате помош од Бога, ама он ке ви пушта клипчиња тогаш на небото....

Abe ova druze se citati od poznati ligje niz istoriajta sto go stavil nekoj covek na internet, a dali bil platen za toa...pojma neam

Ama se mnogu dobri i logicni, zasto Volter koa go kazal toa ne bil pod kontrola na amerikancite hahaha

Од кој пола од нив не се ни американци..
Шо и не е битно..
Wow, веруваме на амерички пропаганди еј? Кажи ми една не логична квотација во видеото направено од аматер..?

И Sp4wN да се разбереме..Коперфилд е каде каде вечи фраер од Господ..

@ 1. Дали човекот има душа после смртта?
Пази во дефиницијата имаш нематеријален дел, и душата не е нешто материјално го поседуваш или не, како на пример компјутерот кој што пишуваш. Ти си ти, ти си човекот ти си душата, само моментално си нешто несигурен па имаш немаш.

Чекај сеа сите го поседуваме или само некои?

Лет3 секогаш сум те ценел,имаш добар смисол захумор,и ова што си напишал е така.
неемо:тебе ти смекаваат фонтовите и копи-пасте,ова не е копи пасте ,овие се збир на тоа што сум прочитал, е сеа има граматички грешки од прост разлог што јас не умеам подобро, но очигледно вие ништо не сте читале ,што уствари јас сум напишал .И во иднина ке користам секаква литература ,интернет итн. и ке ти докажам дека ти не си мајмун и дека дарвин те излажал ,биди на линија.Ова е тек почеток.

И теоријата на еволуција вели дека не сме мајмуни и дека не сме настанале од мајмуни така да ти и не кажуваш ништо ново.

Него и така си тука, да ми кажеше зошто мажите имаме цицки и брадавици а не даваме млеко?
За што служат тие женски органи кај маж?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom