9/11 Терористи или сепак не?

Кој ги урна кулите

• Терористи

Гласови: 130 20,7%
  • Американски владини структури

Гласови: 410 65,4%
  • Појма немам

Гласови: 87 13,9%

• Вкупно гласачи
    627
R

RAYTHEON23

Гостин
ти брату ептен си забегал појма немаш нити за нападиве нити за резервите на нафта во Ирак
туку ај јас џабе ти објаснувам ти со право само не ме замарај
како немам се претпоставува дека се три пати повеке од предвидените....знам јас тоа добро:toe:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кога авионот удрил не останло ни трага ни глас од црните кутии на авионите но преживеале пасошите (се мислам пасошите биле најдени на улицата пред близначките а се знае дека прозорците на авионот не се отвараат:nesvest:).Од терористите кој управувале со авионите половина однив работат и живеат во Саудиска Арабија,Иран и некој други земии од западна и средна азија.Одкако се урнале зградите низ улиците во близина на близначките имало челик во течна состојба.А авионите удриле во погорните катови:uvo:.Бидејќи освен $ на владата и на останатите амерички корпорации кој имаат некое учество во владата на САД сами ги урнале зградите.Потоа глума дека е терористички напад и одма одат по нафтата во Ирак.И после следува крваво сценарио и оп нова територија на америте.Сега од таму си црпат нафта и си продават ганџа,опиум и други дроги.

T

tino097

Гостин
Ова сега ми падна во очи

Even the black boxes тоа во превод е црна кутија(не викајте како не изгореле тие се правени да издржат катастрофа) have been recovered, the reason given for not playing the flight voice recorder for the media was that it wouldn't serve any use other than to cause more emotional pain to family members (се сложувам...или демократите ја фрлија тезата имајки на ум дека има ретардоси во САД па републиканците да изгубат)
Значи не ги пуштиле снимките поради тоа шо ќе предизвикале емотивна болка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

А муабетите по телефон од летот 93, не предизвикаа никакви последици по членовите на фамилиите на загинатите. Или тоа беа херојски подфати па и уште филм снимија за случајот.

И не само то туку секоја ебена дебата на политичарите им беше со муабето “ду нат форгет најн илевен“. И овие во публиката мафкат со знаменцата, не праејќи проблем за тоа шо нивните пари бегаат во воената индустрија без никаква причина

R

RAYTHEON23

Гостин
да.....а во сите паднати авиони се пуштаат:pos2::pos2:

Член од
29 јули 2008
Мислења
68
Поени од реакции
0
гледајте national geographic channel или симнете го од некој торент тој документарец каде што се ви е објаснето

има премногу докази дека е местенка на владата

предходниот ден не работел цел трговски поради дефект на струја .... да не ви објаснувам премногу боље гледајте го документарецот и се ке ви биде јасно

коа ке го најдам торентот одма го убацувам тука

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12
Spored mene Terorizamot, Alkaida i Bin Laden se mnoso daleku 9/11/01 i nemaat nikakva vrska so taka navedenite teroristicki atentati vo USA.
Dokolku samata Amerikanska Vlada,Belata Kukja,CIA i Tainstvenite Sluzbi na USA go imaat rezisirano i scenografirano kompletniot taka narecen propaganden "teroristicki napad vrz USA" inaku mislam deka posle 30-40g. totalnata vistina ke dojde na bela videlina, kako sto denes gledame i slusame posle 70tina god. za Nazistickite grozomorstva, izvrseni po naredba na Hitler.:toe:.

R

RAYTHEON23

Гостин
видео клипови се:vozbud:

а по рамковниот договор имаме 23% значи ние сме во право(види анкета:wink:)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
:smir::helou::toe::jaj::pos2::pipi::kesa::nesvest:

икончињата не се одговор
одговор се кога немаш знаење
одговор се кога немаш аргументи и цело време стоиш зад 2-3 изјави на платени експерти
одговор се кога немаш контра аргумент на тезата и доказите и тврдењата што ти ги нудат другите
одговор се кога немаш друг одговор на прашање кога ти поставува некој друг

R

RAYTHEON23

Гостин
хмммм еве ја секретарката се препозна...а вели не се замара со некомпетентни....абе некам да ви станам опсесија ама :toe::vozbud:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Би рекол дедка се терористи доколку тоа се случеше во некоја од европскиве земји.
Ама познавајќи на што се се способни американските политичари и на која страна оди американската политика не е можно да се терористички напади.Мојов пост нема да смени ништо ама да си искажам мислење.
Фактот за Америка и сликите кои благодарение на вредните форумџии кои се потрудиле да ги достават служат како доказ за тоа каква е штетата при удар на авион јасно говорат за Американската нечовечност и ладнокрвност
Али тоа е се за пара

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
хмммм еве ја секретарката се препозна...а вели не се замара со некомпетентни....абе некам да ви станам опсесија ама :toe::vozbud:
абе не си ни опсесија јас со тебе дискусијата ја завршив
ти нити имаш знаење нити појма од настанов не си компетентен со мене да разговараш на тема градежништво и како се градат згради затоа и немаше одговор на 3 мои прашања кои можеби 20 пати ти ги поставив
не ми е јасно што се возбудуваш толку кога не си погледнал ни анализирал ни 2% од тоа што јас го имам за 9/11
освен 2 текста и 5 слики кои цело време ги прикажуваш ништо друго од тебе не видовме, а најнапнат си на темава
кога веќе толку напинаш дај паметни и издржани коментари и одговори овие 2-3 што досега ги прикажа воопшто не се слагаат со 9/11

R

RAYTHEON23

Гостин
знам....совидео клиповите и теориите на заговор:vozbud:
не се слагаат!!!!!!

си чул ли за конфликт на интереси...а???

па ако тие групи шо контролираат се....попрво ке си ги извадат очите мегу себе за пари:tapp::tapp::tapp:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ти си тој кој верува во клипови и 2-3 текста
јас верувам во издржани анализи и ќе ти повторам во тоа што го знам и се разбирам

а ти колку да те има на тема ќе си пишиш каков било пост макар и со икони ама твојот збор да е последен

T

tino097

Гостин
знам....совидео клиповите и теориите на заговор:vozbud:
не се слагаат!!!!!!

си чул ли за конфликт на интереси...а???

па ако тие групи шо контролираат се....попрво ке си ги извадат очите мегу себе за пари:tapp::tapp::tapp:
е па почни да истражуваш кој се профитира од 9/11

п.с немој да речиш дека нема такви шо профитираа благодарение на 9/11

Kajgana Shop

На врв Bottom