Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо правиме ако испадне успешно симнувањето од дрога на ваков начин?
Колку родителите би биле благодарни, да оставиме на страна што е брутално да не метадонот е подобар избор?
Да, ама прво кога ќе се вклучиш во програма која кошта 350 ЕУР треба да ти кажат дека дрогата ќе ти ја вадат низ газ (буквално).
Луѓе, само што гледав на А2... :uvo: абе ова не е нормално. Па кога се отвори темава, мислев за нешто ситно се работи, ама ова е надвор од се’ што е човечко. Сигурно сте ја гледале снимката:
Во една просторија двајца горила, најверојатно нереализирани садо-мазохистички ултранационалсти кои обично немаат грам мозок, и еден зависник. Го легнале на една клупа и едниот со сета, повторувам СЕТА, сила со лопата го мава по газот :nesvest:
Во наредниот кадар, истото горило вежба кок-бокс по фацата на истиот кутар човек. Го млати едно десетина пати и овој се онесвестува, па притрчува тој другиот да го крене.
Не не, немојте да ми речете дека одговорниот свештеник не знаел за ова. Он всушност го препишал “рецептот“. Ц ц ц...
Абе не се тревожете,коа се у криза наркоманите нишо не осеќаат.
Добра е бе Пикасо религијава, барем крви одмазди и камикази поретко имаНе е до Србите, до Религијата е.![]()