Црковни лица лекуваат зависници со ќотек

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
А шо правиме ако испадне успешно симнувањето од дрога на ваков начин?
Колку родителите би биле благодарни, да оставиме на страна што е брутално да не метадонот е подобар избор?

А шо правиме ако испадне успешно симнувањето од дрога на ваков начин?
Колку родителите би биле благодарни, да оставиме на страна што е брутално да не метадонот е подобар избор?

Да, ама прво кога ќе се вклучиш во програма која кошта 350 ЕУР треба да ти кажат дека дрогата ќе ти ја вадат низ газ (буквално).

Ako ako duri trosime pari na bolnici i ne znam so za narkomani....
Koteceto be brate da vidis kako ke se odviknat, ko ke vidat droga so kilometri ke begaat ako ako od ovaja terapija poarna amin...Vakva treba i za siluvaci, kradci , reketari itn.

Да, ама прво кога ќе се вклучиш во програма која кошта 350 ЕУР треба да ти кажат дека дрогата ќе ти ја вадат низ газ (буквално).

А кој ги терал да пијат тоа дрогите, после низ газ ќе искача.

Луѓе, само што гледав на А2... :uvo: абе ова не е нормално. Па кога се отвори темава, мислев за нешто ситно се работи, ама ова е надвор од се’ што е човечко. Сигурно сте ја гледале снимката:
Во една просторија двајца горила, најверојатно нереализирани садо-мазохистички ултранационалсти кои обично немаат грам мозок, и еден зависник. Го легнале на една клупа и едниот со сета, повторувам СЕТА, сила со лопата го мава по газот :nesvest:

Во наредниот кадар, истото горило вежба кок-бокс по фацата на истиот кутар човек. Го млати едно десетина пати и овој се онесвестува, па притрчува тој другиот да го крене.

Не не, немојте да ми речете дека одговорниот свештеник не знаел за ова. Он всушност го препишал “рецептот“. Ц ц ц...

Имало умноболни луѓе на светов. И после нека рече дека во Црквата само побожни луѓе имало и ја воделе. Ова ли се религиските водачи. Садисти.

јас препорачувам...ЌОТЕК за оние што маваат ќотек...какво решение...
стварно ретардирано клипче, го глеав на А1 мислам...поише ми изгледаше на клипчено од high school pranks, него нешто побожно...

Лелелелеле.. ваков ќотек само за членот Out_Boy погоре што постира ваљда тогаш ќе му дојде паметот доколку го има и ќе почне да се пали на Памела Андерсон а не на Боки 13ка :sekss:

Цела штета што не можам да цитирам некои членови овде, ама сакам да им порачам: :bip: и да ми :pusk:

Луге ама едно не разбрах - този каде јаде ќотек сам ли е отишол тамо на терапија или не?

Абе не се тревожете,коа се у криза наркоманите нишо не осеќаат.

Ништо чудно, Јован Бигорски бизнис со дрога прает можно е и да пушат заедно :icon_bigg

Луѓе, само што гледав на А2... :uvo: абе ова не е нормално. Па кога се отвори темава, мислев за нешто ситно се работи, ама ова е надвор од се’ што е човечко. Сигурно сте ја гледале снимката:
Во една просторија двајца горила, најверојатно нереализирани садо-мазохистички ултранационалсти кои обично немаат грам мозок, и еден зависник. Го легнале на една клупа и едниот со сета, повторувам СЕТА, сила со лопата го мава по газот :nesvest:

Во наредниот кадар, истото горило вежба кок-бокс по фацата на истиот кутар човек. Го млати едно десетина пати и овој се онесвестува, па притрчува тој другиот да го крене.

Не не, немојте да ми речете дека одговорниот свештеник не знаел за ова. Он всушност го препишал “рецептот“. Ц ц ц...

Садо мазохистит ајде де,али ултранационалистички :pos2::pos2::pos2: Рикаа го кољеме 'рватов!!!!! Токио е Србијаааааааа!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom