Фан Клуб: Вардар Неготино

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
На терен сме послаби и тоа многу послаби, Тиквеш има амбиции за влез во Втора лига, ама ние ќе им покажиме дека имаме навивачка група на која треба да се огледаат
:tv:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Нешто од Винари случајно ми излезе на фб

Секоја чест за момците,гостуванје во 3 лига во ваква бројка за многу групи од прва лига е фантазија :cuc::cuc:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нешто од Винари случајно ми излезе на фб

Секоја чест за момците,гостуванје во 3 лига во ваква бројка за многу групи од прва лига е фантазија :cuc::cuc:

Колку од овие отишле само зошто е Тиквеш-Вардар Неготино т.е. ради ова нивно ривалство?Али да ко за ривалство од 3 лига бројкава е одлична али пеењето катастрофа.Пола стојат и ќутат.:helou:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Колку од овие отишле само зошто е Тиквеш-Вардар Неготино т.е. ради ова нивно ривалство?Али да ко за ривалство од 3 лига бројкава е одлична али пеењето катастрофа.Пола стојат и ќутат.:helou:
Па нормално дека ке е кастатрофа кога навиваат еднаш годишно,да навиваат константно секоја недела би биле стварно добри,зборот ми беше дека е за пофалба ова гостуванје во трета лига иако да повеке од нив се отидени ради она ривалство,но сепак со ова кажуваат дека ривалството никогаш не умира без разлика дали клубот им е во 3 лига...да постоеа повеке вакви навивачки групи со клубови во прва лига,на стадионите немаше да има по 50 гледачи заедно со се редари и цајкани.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Па нормално дека ке е кастатрофа кога навиваат еднаш годишно,да навиваат константно секоја недела би биле стварно добри,зборот ми беше дека е за пофалба ова гостуванје во трета лига иако да повеке од нив се отидени ради она ривалство,но сепак со ова кажуваат дека ривалството никогаш не умира без разлика дали клубот им е во 3 лига...да постоеа повеке вакви навивачки групи со клубови во прва лига,на стадионите немаше да има по 50 гледачи заедно со се редари и цајкани.
А како да одат на други гостувања, ко противничките екипи немаат стадион, играат на ливада, ај објасни ми го тоа, ако уопште знајш како стојат работите во 3та лига :wink:
Се ти објаснил дечкото со постот под твојот, овакви како тебе на нет ми е преку к.р дојдено, иди на стадион, а не да се прајш манга на форуми...овакви навивачки групи,некој од тимовите што се во прва МФЛ само може да сонуваат и ништо друго

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257

Eве една слика , да се види во колкав број бевме и после да се збори :helou:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0

Eве една слика , да се види во колкав број бевме и после да се збори :helou:
А бе колку од виа тука беа винари ???
Не кажувате дека учениците од школите биле ослободувани само за да дојдете ево кавадарци во што е можно поголем број. Тоа дека не се сите винари се докажува со пеењето на песните, не сте воопшто гласни, за разлика од Ultra Crew кои беа каде каде подобри од вас и во навивање и во кореографија.
:smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Hahah Ultra Crew se 30 dusi a sea bile 100 dusi taka da nemas pravo da zboris, ima 200+ ovde Vinari a ovie od Ultra 100, ne ti e na mesto postov kako i da e

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Hahah Ultra Crew se 30 dusi a sea bile 100 dusi taka da nemas pravo da zboris, ima 200+ ovde Vinari a ovie od Ultra 100, ne ti e na mesto postov kako i da e
Ma ни 100души не беа:kesa:
Туку тоа е, ја незнам зошто и лафат, зошто се брукат, Винари од секогаш биле и ќе бидат подобра навивачка група од Лозари(или што ти знам како му се вика сеа “навивачката„ група:pos2:)

п.с нареден меч Вардар го игра на домашен терен против екипата на Кожув

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Цела песна копирате Винари?у копот 35% ви навиваат само?парола копирана?

Паролите на Лозари им беа на место,баклијада,семафорите,песни бољи...

Само таа бројноста ве вади,ама џабе коа не навиваа сите...

Од моја гледна точка

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Цела песна копирате Винари?у копот 35% ви навиваат само?парола копирана?

Паролите на Лозари им беа на место,баклијада,семафорите,песни бољи...

Само таа бројноста ве вади,ама џабе коа не навиваа сите...

Од моја гледна точка
Ете нека видат еден неутрален како што е од фаланга Штип ја кажува реалноста што ја има на клиповите за резлика од овие селаните од Неготино и овие од SKUPIA што јадат бурек кој биле овакви или онакви се гледа убаво кореографијата, баклите, песните,семафорите и сите други работи за разлика од неготинцани кажуват некој бројки за во 3та лига бевме толку ама од тоа нема ништо дошле да си гледат утакмица а не да навиват оти ова можност еднаш во 100те години му се укажува се на се навиваа околу 30 до 40 а другите беа постара публика кој си гледаа фудбал.А за што кажуваат колку биле ЛОЗАРИ или ULTRA CREW тоа е исто под ЛОЗАРИ се и ALKO BOYS.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Pederce, Ultra Crew se podgrupa na Lozari, i ne se samo 30 dusi veruvaj, posle fudbalot (Tikves-Vardar) otidia vo Jasmin da navivaat za Feni protiv Torus, a mozis da vidis vo fan klubot na feni kakva atmosfera imalo i kolkav broj na navivaci beme. Na utakmicata so Vardar bea Lozari, Alco Boys i Ultra Crew, a na feni bea samo Ultra Crew pa moze da zaklucis dali bea samo "30" dusi.

pozdrav

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Pederce, Ultra Crew se podgrupa na Lozari, i ne se samo 30 dusi veruvaj, posle fudbalot (Tikves-Vardar) otidia vo Jasmin da navivaat za Feni protiv Torus, a mozis da vidis vo fan klubot na feni kakva atmosfera imalo i kolkav broj na navivaci beme. Na utakmicata so Vardar bea Lozari, Alco Boys i Ultra Crew, a na feni bea samo Ultra Crew pa moze da zaklucis dali bea samo "30" dusi.

pozdrav
Под група на Лозари со 30фанови, а Лозари имаат 20 навивачи:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom