Јунајтед
Indifferent
- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 3.974
- Поени од реакции
- 1.622
3-2 за Тиквеш заврши,головите не знам кој ги дал.Ајде кажи ни ја атмосферата и како заврши утакмицата:helou::wink:
3-2 за Тиквеш заврши,головите не знам кој ги дал.Ајде кажи ни ја атмосферата и како заврши утакмицата:helou::wink:
Фидан Станоев и Даниел Петровиќ за Тиквеш Даниел постигна два гола а за Вардар Неготино едниот гол го дади Бако пошто него го познавам иначе бев во Неготино и во живо го следев натреварот одлична утакмица:helou:3-2 за Тиквеш заврши,головите не знам кој ги дал.
Ne se tikves nisto posebno koga mozevme so ovoj tim site deckurlii dva gola dademe moze ovaa godina ke igraat vo barazot ama sekako gubat tamuah gjoke be fantata ubavo ti legna izglea tuku zasluzena pobeda bese na Tikves, odbranata na Vardar pospori nemozese da bidat :kesa:
А Лозари имаше на утакмицата..?!ima klipcinja mislam i ja cekam da mi pratat inace 300-350 imase,moram da pofalam atmosferata za vreme an sobiranje, TOP bese ali posle nekako ko da snemaa sili dali poradi losata igra na vardarovite fudbaleri posebno vo odbrana ili dr neznam
nemase oni samo na voa kajgana se jakiА Лозари имаше на утакмицата..?!
На терен сме послаби и тоа многу послаби, Тиквеш има амбиции за влез во Втора лига, ама ние ќе им покажиме дека имаме навивачка група на која треба да се огледаатАјде Винари идете на победа во Кавадарци. Овие не ви дојдоа на гостување, али очекувам да покажете на Лозарчињата кој се поверни:tv:
Инаку на терен, очекувам лесна победа на Тиквеш:salut: