Фан Клуб: Вардар Неготино

• Креатор на темата Креатор на темата VardarNegotino1
  • Време на започнување Време на започнување
се убаво само сменете го фан клубот со кирилица :smir:

Pa ubavo citaj na prviot moj post se borime za opstanok a mislam deka sme 14 a ova se dolzi na nemanjeto pari a i cestoto kradenje pari od upravata inaku ako pobedevme so skopje pred 2 3 nedeli i u vtornik pobedime so novaci ke bevme bezbedni i ke se ladevme posledno kolo no gazdata si gi zema parite za koj trebase da bidat plateni sudiite i utakmicata ni bese sluzbeno zemana

DEFINITIVNO STE BOLJE OD ''GRAGANITE'' od kavadarci(konjsko) inace na VARDAR NEGOTINO IAM IDENO NA UTKAMICI I MOZAM DA KAZAM DEKA SE SOBIRA PUBLIKA OD 300-400 LUGE

A GLEAM NA POSLEDNIOV KLIP IMA SLIKI OD UTAKMICATA KARPOS SOKOLI-NEGOTINO KOA SE PREKINA PORADI INCIDENT,SOLIDNA BROJKA BEVTE NEGDE OKOLO 400 VINARI BRAVO VINARI TREBA DA UCAT LOZARI OD VAS
Хахахахха, Панче, срце си!:love3::love3:

BTW селчоси, ние секако не влегуваме у втора лига идната сезона....ве чекаме у трета, па како и секогаш да ве:buum::buum:

Fenomen oti izglea sve pojaki od nas i u treta liga igraete vie mozete samo da mu go cicate na vardar samo za jadenje gomna ve bidue

ABE OSTAJ TI NIV BE NE SE ZAMARAJ DENES GO ISPUSIJA SRED KAVADARCI :)))))

Na 26 t.s vtornik igrame protiv ekipata na Novaci se ocekuva pobeda iako nasiot konkurent Kozuf igra protiv Miravci taa utakmica e neizvesna bidejki Miravci i Kozuf se vo blisku odnosi i moze da im ja pustat taka da spored moe mislenje se ke se resava vo poslednoto kolo.

posledno kolo igrate so K.F SHKUPI ( SLOGA ) a na K.F. SHKUPI mu trebat bodovi za vlez vo 1 liga direkto :nesum:

posledno kolo igrate so K.F SHKUPI ( SLOGA ) a na K.F. SHKUPI mu trebat bodovi za vlez vo 1 liga direkto :nesum:

Ќе излезат џабе се надеваат на опстанок немаат пари за да обезбедат опстанок тиа башка Шкупи како што велиш им требаат бодови и ќе го примат поштено од нив и ќе си играат трета лига:vozbud:

Ќе излезат џабе се надеваат на опстанок немаат пари за да обезбедат опстанок тиа башка Шкупи како што велиш им требаат бодови и ќе го примат поштено од нив и ќе си играат трета лига:vozbud:

ne ako K.F SHKUPI go podebi ohrid togaz posledno kolo ke bide samo formalost za k.f Shkupi taka sto moze da se nadavad na pobeda iako i tokaz SHVERCERITE ke podgotvat feshta za plasmanot vo 1 liga taka sto sepak nadesta posledna umira . .. . . . .

Во втората лига моментално се играат големи игри за тоа кој ке остане во лигата. Има повеке варјанти кој за кого ке игра. Али тешко дека Слога ке ви ја пушти последната утакмица.:helou:

па гледам сите на форумот ви го знаат тимот :tapp::tapp::tapp:

Немој бе пеер4е, стварно!?!? Не се wути одма бе пеер, немој вака...

Дете немој многу за фудбал да расправаш, ти со твоите години најмалку си кадарен да кажуваш дека никој не го знае клубот. Друга работа е што не е мој клуб и не е клуб за кого навивам ама ок простено ти е, битен е +1 пост и да се направиш фраер4е пред поголемите, нАли?

Ај гит на кантер сеа :pusk:

Немој бе пеер4е, стварно!?!? Не се wути одма бе пеер, немој вака...

Дете немој многу за фудбал да расправаш, ти со твоите години најмалку си кадарен да кажуваш дека никој не го знае клубот. Друга работа е што не е мој клуб и не е клуб за кого навивам ама ок простено ти е, битен е +1 пост и да се направиш фраер4е пред поголемите, нАли?

Ај гит на кантер сеа :pusk:

абе ти може си поголем од мене...но тоа не значи дека се разбираш повеќе од мене у фудбал:toe:

иди шетај:bip::bip:

So sloga nie sekoa godina si pustame bodovi taka da sloga ovaa pretposledno kolo ke go pobedi oxrid i poslednata utakmica igra so nas taka da taa sigurno ke gi pusti igracite na odmor i ke ni igra so mladinskiot pogon i gi zamoluvam kavadarcani da ni mi lafat mn pari ima ili nema ni ke si gledame dali ima ili nema a vie odete si i pisete na Fk Tikves so sreka u 3 liga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom