Мерач за нaсмевка

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако чекавме да не пофалат ке не стигнеа Јапанциве:pos2:

Па ако чекавме да не пофалат ке не стигнеа Јапанциве:pos2:
:pos2::pos2::pos2: Мони дали тоа ние си ја гледаме идната професија?:raz:
Кој е како нас бе.Ќе ги надминеме јапанциве :pos2:

Јас и ти сме светлото на иднината..али маче пишува во податокот дека мн извештачени биле ако е повеќе од 70 во скалата..така да ем нова машина треба да измислиме:tapp::pos2:

Пф тоа е лесно.
На нашава скала до 1000 ќе биде таа природната насмевка,ваљда ќе стаса за нас две бе.Или поише да биде?
Како одлучиш ти,така ќе биде.:pos2:

Ова исто ко..како ке каже Ф'ки а?:vozbud:
Па незнам сонце...мене ми е само моне Јапанецот да не ке ни љуомори..ке бидеме по напредни од неа:pos2: Она има некоја таква жичка

Ова исто ко..како ке каже Ф'ки а?:vozbud:
Па незнам сонце...мене ми е само моне Јапанецот да не ке ни љуомори..ке бидеме по напредни од неа:pos2: Она има некоја таква жичка
Не бе па и ти нема да љубомори,ќе ја вклучиме и неа отпосле во бизнисот.:pos2:
Би требало,нели?:raz:

577px-Pedobear_17.jpg

Па тогаш она ке ги предаде!Хммм...:zlo:

Ни Кинезите не се нешто поарни. На ЛОИ минатата година, во Пекинг сите волонтери и вработени што беа дел од организацијата на Игрите, мораа да имаат насмевка при која би им се гледале и седмиците и да немаат ниту еден расипан заб.

Кога се бара совршенството...

ХАХХАХХХА
:pos2::pos2::pos2::pos2:

луди сте бреејј

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

не бе сврцки .. не ви љубоморам .. само смејте си се вие .... али ако не успеам работа да си најдам заради вас две ... доживотно под робје ке ве држам :star:

:pos2::pos2::pos2:

ХАХХАХХХА
:pos2::pos2::pos2::pos2:

луди сте бреејј

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

не бе сврцки .. не ви љубоморам .. само смејте си се вие .... али ако не успеам работа да си најдам заради вас две ... доживотно под робје ке ве држам :star:

:pos2::pos2::pos2:

Абе ние ке си направиме пари од машината па ти држине во робје:baeh:

Абе вие ке праите пари шо ке праите ... битно јас вас шефица ке ви изигравам ... и парите ке ви ги собирам :zlo: па мерете си ги насмевките тогаш ... хахахахаха :baeh:

Абе остај тоа..а со кинезиве што ке правиме??!?!!:icon_eek:

Ќе переме пари од нив...шо може да се праи :zlo:
ќе им кажуваме вицеви ..ќе ги залажуеме
и ке лапаме пари :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom