Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
Не, туку на на ексклузивното право на секој граѓанин да одлучува за иднината на својот живот, без страв дали со неговата одлука ќе го навлече гневот на некое си мнозинство, или гневот на некоја конзервативна политичка ориентација. Ова повеќе во конткст на муабетот за бракот и планирање на семејството.
Је.
И јас сум хипик. Ако си од Охрид, знајш кај е Влашка Мала и како се развивала низ историјата. Мир за тебе човеку.
не можам да се воздржам
се извинувам за оффтопикот
Извинете господине серпико ама зошто добивам впечаток дека ги браните типовите од типот пивце кои првин се фатија за мене а не дебатираа за темата?(ум ви пречам)
Второ зошто вадите ван контекст мои реченици од постови кои се дел и во склоп со темата
трето фала за преудпредувањето ама мислам дека требаше да ставите некои таму како демиан и пивце кои во секој втор пост ме ставаат мене како прво е навредуваат како второ идат офтопик акко трето спамираат
Четврто претпоставувам после ова ќе го еректирате вашиот авторитет со тоа што ќе добиам бан итн ......
али ипак не можам да се воздржам да не искоментирам вашата селективна правда а потоа се чудите зошто форумот отишол во курац последно време па газда мистичен пак ќе отвара тема дали да му се каже чао на подфорум политика
Извинето млада дамо. Незнам зошто си придавате преголемо значење имплицирајќи дека сте ми омилен форумски лик за опседнување, и искрено жалам што сум иницирал такви размисли кај вас. Авторитетот не го еректирам, авторитарно импотентен сум, се со цел да не допрам до чакрите на поединци кои се поставуваат на пиедестал во однос на останатите, веејќи памфлети на кои пишува „Форницирајте помеѓу себе вие земни суштества, јас не сум од оваа планета“.
Сепак би ве замолил и Вам и сите останати да не ја задоволувате темава со вашите сексуални нагони, додавајќи муабети кои се надвор од неа. Мразам да се цитирам, па би оставил на вољните да препрочитаат што ви напишав погоре.
Секогаш ваш,
Серпико.