Во кој град е најтопло гостопримството?

• Креатор на темата Креатор на темата blaster1
  • Време на започнување Време на започнување
а оти не ме чуде шо го нема Штип :) хехехе

за мене тоа ќе да е, по тоа шо сум осетила или Прилеп или негде Неготино Кавадарци... а најНЕ - Битола .... :pipi::helou:

[Palancanac];2574030 напиша:
мн грешиш во тетово не бил отишол на гости во сред дена а камоли во да спијам зш полно е со Албанци затоа дојди си во ПАЛАНКА да видиш какви сме
Oooo полоши домакини од паланчани за мојве 18 години досега немам сретнато:nesvest:.Инаку во поголем дел во градовите од источна Македонија лугето се гостопримливи.И доста фини се лугето во Крушево.

[Palancanac];2574030 напиша:
мн грешиш во тетово не бил отишол на гости во сред дена а камоли во да спијам зш полно е со Албанци затоа дојди си во ПАЛАНКА да видиш какви сме

да, ако си припадник на Aл Каеда.

За тие што имаа вакво размислуање може слободно да ни се фата за стапот, да знаете. Боже мој па знаете дека и МАКЕДОНЦИ живеат во Тетово, како што е во Гостивар, Дебар...

У врска со темата, гостопримството сметам дека е најтопло секаде онаму каде што е несекојдневно да доаѓаат непознати луѓе. Па тука би набројал сите оние градови и села кои имаат мал број на жители а имаат со што да се пофалат и секако дека тоа ќе го направат со голема љубов кон посетителите. Сметам дека најгостопримливи се Берово, Неготино, Валандово и мнооогу други.

Гостопримството е најтопло во градовите од Источна Македонија... верувам дека сите ќе се согласете?:)

Струмица.

До сите 14 до 19 женски на форумот.. Ѓуро Ѓаковиќ бр.43

Струмица.

До сите 14 до 19 женски на форумот.. Ѓуро Ѓаковиќ бр.43

Струмца, се согласувам. Не ја знам улицава... Дедо ми живее на Епиминонда... Таму јас се наоѓам, кога одам:)

Струмца, се согласувам. Не ја знам улицава... Дедо ми живее на Епиминонда... Таму јас се наоѓам, кога одам:)

За тебе би ја скокнал педофилската годишна граница. :)))

Во глобала луѓето од источна Македонија се далеку погостопримливи, подруштвени и кога еднаш ќе те запознаат те чувствуваат близок и се однесуваат со тебе како отсекогаш да сте се знаеле.
Струмица, Гевгелија, Валандово, Штип, Радовиш, Кавадарци, Берово, Богданци...

gledam site gevgelija mene ic ne mi se gostoprmlivi bez navreda :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom