POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Не знам, неам против луѓето ништо, ама вака како фаци за у политика ич не ми се.Двајцата се оставени „ради уметнички дојам“:pos2:
Не знам, неам против луѓето ништо, ама вака како фаци за у политика ич не ми се.Двајцата се оставени „ради уметнички дојам“:pos2:
Ах, остај ги тие што се палат на Мирка. Сепак мислам дека малку ќе си го поправеа имиџот со него.Немој Стево...него одма Мирка и остала багра ќе го поврзат со наводниот атентат на поранешниот Претседател.
t.e. Branko choekot od koj najmnogu frustracii lechite i kje lechite doprva.Vo ochekuvanje sme da se napolnat zatvorite vo Idrizovo i Shutka so vmrovchinjata i grujovchinjata po narednite parlamentarni izbori.Само Чак Норис им ја спасува партијата...
Тоа де...Не знам, неам против луѓето ништо, ама вака како фаци за у политика ич не ми се.
Ако е точно тоа, тогаш не е многу за фалење. Што ќе им се на СДСМ потрошени к..тони како Љубчо и Љубе. Да не мислат дека со нив ќе привлечат нови гласачи?Оп, еве го и новиот портпарол:
Претседателот на Владата и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска изјави дека веќе функционира неформална коалиција меѓу СДСМ, ВМРО-НП, Обединети за Македонија (ОМ) и ДПА. Одговарајќи на новинарско прашање во врска со тоа дали е можно прегрупирање во опозицијата и соработка меѓу Црвенковски, Георгиевски, Бошкоски и Тачи, Груевски рече дека таа коалиција, условно кажано, и неформално веќе функционира. - Тие се среќаваат и се координираат. Ако не тие лично, тогаш нивните соработници, а некогаш и тие лично. Тоа функционира неформално, а дали ќе се оофицијализира не знам. Тоа, пред се, ќе зависи од Црвенковски. Ако ги прашате другите тие веднаш би прифатиле, изјави лидерот на владејачката партија.
Па ова подобро неможеше да го изведе ни Емијијан :tv:
Македонска политикаИ Бранко по рецептот на Грујо, си ги остави само послушниците.
A ti najde na koj da veruvashАко е точно тоа, тогаш не е многу за фалење. Што ќе им се на СДСМ потрошени к..тони како Љубчо и Љубе. Да не мислат дека со нив ќе привлечат нови гласачи?
Сакам да кажам дека премиерот само се обидува да ја дефокусира јавноста од неговото лично разочарување што во новото раководство на СДСМ ги нема Фрчко, Ќуркчиев, осудениот Бучко и остали кои на него и ДПМНЕ му одговараа да останат во раководството, за да нормално има по што да плука.Ако е точно тоа, тогаш не е многу за фалење. Што ќе им се на СДСМ потрошени к..тони како Љубчо и Љубе. Да не мислат дека со нив ќе привлечат нови гласачи?
Има голема разлика мегу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.Во ВМРО-ДПМНЕ се наградуваат успешните а во СДСМ се наградуваат неуспешните.Бранко Црвенковски ја уништи СДСМ сега ке ја спасува.Факт е дека СДСМ си функционира како приватна фирма на еден човекMinhauzen po parlamentarnite nema da bide nishto drugo osven nov portparol na dpmne.