Нов конгрес на СДСМ?

M

MKEUpatriot

Гостин
Spomni mu deka i Nikola i Ahmeti si sedea zaedno pa morase ti pak da pregoltnuvas,pak za dobroto na partijata.Spomni mu za plateznite karticki na premierot,Spomni im za 4 stana na edna Medicinska sestra koj gi kupuva za 1 godina otkako sinot i nejzin stanal minister,spomni za aneksite na Okta kade tvojot idol potpisal,Spomni im deka sega bara kompromis so Grcite,Spomni im za zakoni koj mu pagat kako kruski a ti moras da gi branis.spomni i deka nekoj ne saka da izleze na tv duel a se pravi demokrata,spomni za familijata koja upravuva vo momentot.spomni kako nekoj frlal tolku lopati na izbori sto sega ne znae ni kade se.imas mnogu da im spomnes

spomni im za svedmilk,spomni za EVN koga ke plakame osteta,spomni za Okta kako plakame osteta

Ke se zaboravis od spomenuvanje.
Skrat najubavo kazi im deka si zgresil najubavo za vmro .
Не ке кажам дека во 2009 сеуште имаше некои кои му веруваа на Бранко и на неговите трикови

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
„Јас си ги барам моите пари да ми ги дадат и секогаш ќе зборам, оти не ограби оваа власт, оваа власт што се правеше земјоделска власт, кога видовте како не опљачка сите сточари, 3.300 фармери, и сега ќе бараат во јајцето влакно - дека сме поседувале оружје“, вели Илиевски.

„Не знам какви дилери ќе не наречат дека поседуваме оружје“, додаде Илиевски.

NA SEKOJ STO NE GO FALI GRUEVSKI MOZE I OVA DA MU SE SLUCI

Unistuvanje na se sto ne misli kako nejze ,takov e stilot na ovaa vlada.
А може ли ти или бил кој друг тука од форумов да ми објасни мене зошто Груевски е крив што SwedMilk пропадна и не им плаќа на сточарите? Или финтата е само да се зборува лошо за некој?
Еве ти прост пример, ти мене ако ми должиш 1000 евра јас што треба да направам? Да идам кај премиерот да се жалам и тој да ми ги врати парите што ти ми ги должиш мене?
Тоа и самиот Груевски го кажа на една емисија само не се сеќавам на која, кажа дека државата има пари да им плати, ама дека тие немаат никаква должност тоа да го сторат. Така да доста тупете у место со тие сточари веќе, нека си ги бараат парите од SwedMilk а не од владата.:tapp:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Не ке кажам дека во 2009 сеуште имаше некои кои му веруваа на Бранко и на неговите трикови
Blagodarenie na takvite kako tebe i Gruevski takvite shto mu veruvaat na Branko se mnozhat a i doprva kje se mnozhat.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Blagodarenie na takvite kako tebe i Gruevski takvite shto mu veruvaat na Branko se mnozhat a i doprva kje se mnozhat.
Месиа те разбирам бе ама до толку...
Само болни луѓе му веруваат и би му верувале на сранко поминало неговото време треба да се повлече нека пушти некои други луѓе да бидат во сдс нови лица зошо вака само побрзо пропаѓате никој НОРМАЛЕН човек не му верува на сранко

M

MKEUpatriot

Гостин
Месиа те разбирам бе ама до толку...
Само болни луѓе му веруваат и би му верувале на сранко поминало неговото време треба да се повлече нека пушти некои други луѓе да бидат во сдс нови лица зошо вака само побрзо пропаѓате никој НОРМАЛЕН човек не му верува на сранко
Немаат самодоверба се плашат да помислат дека има неко друг освен Бранко

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Izglea si ispushtil eden pokazatel,Branko koga dobi pretsedatelski kandidat i VEMERO-ovcite glasaa za nego pa dobi so 500.000 + glasovi.
Значи на предвремените и сдс-овците гласаа за Вмро Дпмне штом тепавме со толкава разлика:helou: ни враќавте тоа што Вморвците гласале за сранко тогаш или?

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Zalno e sto moram da kazam deka i nemame bas nekoj izbor vo drzavava osven VMRO i SDSM. A i fakt e deka za nekoj mesec ke se svrtat rabotite za 180 stepeni i aj pak jovo na novo.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
A i fakt e deka za nekoj mesec ke se svrtat rabotite za 180 stepeni i aj pak jovo na novo.
Tochno,Branko kje gi izdribla portokalovite "patrioti" po koj znae koj pat maestralno.Kako vo Ljubchovo taka i vo Grujovo taka da sosema logichno e od toa najmnogu da gi plashi.

M

MKEUpatriot

Гостин
Tochno,Branko kje gi izdribla portokalovite "patrioti" po koj znae koj pat maestralno.Kako vo Ljubchovo taka i vo Grujovo taka da sosema logichno e od toa najmnogu da gi plashi.
Грујо не е Љубчо тоа и го осетивте од 2005 кога традиционално си ги губите изборите

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Грујо не е Љубчо
Zhalnoto za vas tamu vo portokalovite shtabovi e shto duri i Grcija znae deka e ist kako Ljubcho za toa deka raboti za tugja kauza a koga kje vidite samite kje bidi kasno.Za konechno da vikate deka so Marjan Gjorchev kje ja trgni rabotata.

и го осетивте од 2005 кога традиционално си ги губите изборите
Go osetivme i 1998 pa na kraj na site im stana jasno za kaj mu chuka srceto na Ljubcho,istoto kje bidi i so Gruevski.

M

MKEUpatriot

Гостин
Zhalnoto za vas tamu vo portokalovite shtabovi e shto duri i Grcija znae deka e ist kako Ljubcho za toa deka raboti za tugja kauza a koga kje vidite samite kje bidi kasno.Za konechno da vikate deka so Marjan Gjorchev kje ja trgni rabotata.

Go osetivme i 1998 pa na kraj na site im stana jasno za kaj mu chuka srceto na Ljubcho,istoto kje bidi i so Gruevski.
Тешко е ти што не сфакаш за чија кауза работи Бранко,таму во вашите плави штабови.За вас е веке доцна.Другово за идно време и предвидувања не се коментираат

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Абе на времето сите беа за СДС...ради тоа што беше страв и трепет во администрацијата...

После тоа во 1998 од СДС се откажаа сите луѓе што имаат разум и што не се занимаваат со транзициски криминал!

После тоа во 2002 од СДС се откажаа земјоделците и луѓето од другите стопански гранки кои видоа големи придобивки во време на ВМРО...ама јбг Бранко и Кондово мафија ги преполнија кутиите и папата тепаше!

После тоа во 2006 од СДС се откажаа луѓето што работат во идустријата и во администрацијата!

После тоа во 2008 од СДС се откажаа сите што ја сакаат Македонија!

После тоа во 2009 од СДС се откажаа и ретардираните,и унакажаните и партизаните,и се што оди на две нозе!

И ме чуди фактот што после овие откажувања од СДС,таму уште постоеле двоножни фанатици:pos2::pos2::pos2:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Тешко е ти што не сфакаш за чија кауза работи Бранко
Chovek (Branko) shto vovedol uspeshni reformi vo vreme na balkanska vojna,chovek shto ja definiral Makedonskata teritorija za vreme na balkanski konflikti i nemiri sigurno raboti za Makedonskata kauza dodeka pak od druga strana chovek (Gruevski) koj za vreme na drzhava chlenka vo EU ja raskara drzhavata i izolira so svetot i povtorno go preispituva Makedonskoto poteklo pokraj faktot shto sme definirani odamna kako Makedonci i isto taka chovek koj za Egejcite e tatko a za OMO Ilinden e ochuv sigurno raboti za tugja kauza ili bilo kakva samo ne Makedonska.

Kajgana Shop

На врв Bottom