Нов конгрес на СДСМ?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
како ке ја покриваат својата немок :toe::toe:
Neznam toa jas ama SDSM i B.C. mora da stojat zad toa.Znaesh li ti deka Branko mu stavil virus vo mlekoto na nekoe bebe pa sega ima cela Makedonija zaushki dodeka pak Ljube go nabavil virusot.Komunjarska rabota,ne go ostavaat deteto drzhava da vodi,samo go kodoshat i mu sopki mu stavaat.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
1
Уште трае оваа тема зар не ви здосади да се дискутира за исвиркани луѓе што цел живот само крадел вршел атентати на прецедатели или сегашни премиери и најтргично е што постојат уште заслепени луѓе што им веруваат на такви луѓе.

M

MKEUpatriot

Гостин
За жал ама тоа е вистината и 99% да се на власт дежурен кривец мора да имаат, како ке ја покриваат својата немок :toe::toe:
Значи според вас опозицијата може рафали да пука врз власта ама власта не смее да демантира бидејки веднаш тоа ке биде барање дежурен кривец.Нон сенс.Ај опозицијата воопшто нека не ја напага владата и ние нема да и вракаме може така?

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Значи според вас опозицијата може рафали да пука врз власта ама власта не смее да демантира бидејки веднаш тоа ке биде барање дежурен кривец.Нон сенс.Ај опозицијата воопшто нека не ја напага владата и ние нема да и вракаме може така?

A kakva opozicija (oposit) e taa ako se soglasuva so vladata? :pos2:

M

MKEUpatriot

Гостин
A kakva opozicija (oposit) e taa ako se soglasuva so vladata? :pos2:
Ne си ја доловил поентата опозицијата треба да критикува ама и власта има легитимно право да полемизира да негира со опозицијата.Ама тоа се сфака демек ете власта се занимава со опозицијата наместо со други работи

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
A sto treba da pravi opozicijata,da donesuva odluki? Pa vo edno vreme koga vie bevte opozicija,na se imase reakcija,dali trebalo dali ne,neka se pluka sto ti e gajle. Sega koga ste pozicija sega isto poveke ve ima za kritika na opozicija,nego sto dobivate kritika od istata. Pa koja druga pozicija vo svetot se zanimava so sreduvanjeto na vnaptrepartiskite slucuvanja,pa organizira protesti od nevladini organizacii? Vemeroto i se e mozno.

M

MKEUpatriot

Гостин
A sto treba da pravi opozicijata,da donesuva odluki? Pa vo edno vreme koga vie bevte opozicija,na se imase reakcija,dali trebalo dali ne,neka se pluka sto ti e gajle. Sega koga ste pozicija sega isto poveke ve ima za kritika na opozicija,nego sto dobivate kritika od istata. Pa koja druga pozicija vo svetot se zanimava so sreduvanjeto na vnaptrepartiskite slucuvanja,pa organizira protesti od nevladini organizacii? Vemeroto i se e mozno.
О знаеш тоа прво кој од владат се занимава со опозицијата имаше една или две изјави за вракањето на Црвенковски на прашање поставени од новинари и тоа не е занимавање и СДСМ не треба толку значење да си дава.Понатака за да сеобјаснат некои почетоци на денешни појави и процеси мора да ја образложите етногенезата на пример Бранко Црвенковски ти се прави европјанин мора да с е повикаш на минатото кога тој стоел на Ју химна.Сега не знам која опозиција прави невладини за да штити аболиран криминалец а па да не зборам за соросоиди и нивните грагански платформи

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
„Јас си ги барам моите пари да ми ги дадат и секогаш ќе зборам, оти не ограби оваа власт, оваа власт што се правеше земјоделска власт, кога видовте како не опљачка сите сточари, 3.300 фармери, и сега ќе бараат во јајцето влакно - дека сме поседувале оружје“, вели Илиевски.

„Не знам какви дилери ќе не наречат дека поседуваме оружје“, додаде Илиевски.

NA SEKOJ STO NE GO FALI GRUEVSKI MOZE I OVA DA MU SE SLUCI

Ne си ја доловил поентата опозицијата треба да критикува ама и власта има легитимно право да полемизира да негира со опозицијата.Ама тоа се сфака демек ете власта се занимава со опозицијата наместо со други работи
Unistuvanje na se sto ne misli kako nejze ,takov e stilot na ovaa vlada.

M

MKEUpatriot

Гостин
Dali si primetil dosega deka edinstveno VEMERO im dava znachenje na SDSM a ne SDSM samata.Aj prochitaj kolku pati SDSM i Branko ste gi spomnale ili potochno ne ste gi izvadile od usta.
Ова е форум со теми а јас не сум функционер на ВМРО-ДПМНЕ туку граганин кој има право и 10000 пат да го спомне СДСМ.Тоа сум јас а не ВМРО-ДПМНЕ.И ке го спомнувам СДСМ овој СДСМ на мои деца и внуци дека во мое време беа модерни ванчомихајловости кои сакаа да го избришат ,мак.име соработуваа и бранеа ставови на туги држави

„Јас си ги барам моите пари да ми ги дадат и секогаш ќе зборам, оти не ограби оваа власт, оваа власт што се правеше земјоделска власт, кога видовте како не опљачка сите сточари, 3.300 фармери, и сега ќе бараат во јајцето влакно - дека сме поседувале оружје“, вели Илиевски.

„Не знам какви дилери ќе не наречат дека поседуваме оружје“, додаде Илиевски.

NA SEKOJ STO NE GO FALI GRUEVSKI MOZE I OVA DA MU SE SLUCI

Unistuvanje na se sto ne misli kako nejze ,takov e stilot na ovaa vlada.
А дали знаеш колку луге умреа од срцеви удари кога Бранко распродаваше фабрики 1992-1998?

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Ова е форум со теми а јас не сум функционер на ВМРО-ДПМНЕ туку граганин кој има право и 10000 пат да го спомне СДСМ.Тоа сум јас а не ВМРО-ДПМНЕ.И ке го спомнувам СДСМ овој СДСМ на мои деца и внуци дека во мое време беа модерни ванчомихајловости кои сакаа да го избришат ,мак.име соработуваа и бранеа ставови на туги држави

Spomnim onaka i za Ljupco Vojvoda koga go obozuvase,pa se izlaza .
Spomni im onaka odokolu za vmro koga po vtorpat dojdoa deka i vojna napravija.
Spomni im deka i Ramkoven morase da ima posle vladenjeto na vmro.
Spomni im deka sekoj 3 vmrovec go obozuva Vanco Mihajlov
Spomni im za bugarskite pasosi ,bugarskite registracii.
Kolku da bidat informirani.

А дали знаеш колку луге умреа од срцеви удари кога Бранко распродаваше фабрики 1992-1998?
Ti da ne sakase pravedna privatizacija .Ti sakase ubav preod od Socijalizam vo Kapitalizam.Pa neli N.Klusev go kaza praviot zbor.Od sega doma nemate da perete tuku vo Vardar.Covekot zaludno ne go kaza toa.Plukavme po nego togas ama se obistini.A za pocetok toj istiot N.Klusev si zede TOYOTA(aferce) koja ni pokaza na site nas kakva ke bide transformacijata-kriminalna.
Po utroto se poznava denot .

M

MKEUpatriot

Гостин

Ке го спомнам Љубчо како партнер на Бранко за разнебитување на Македонија ке спомнам дека селкогаш кога е ВМРО на власт се случуваат чудни војни штрајкови немири а претходно имало средби на Ахмети и Бранко во Швајцарија ке кажам дека Рамнковниот го потпиша Бранко Рцвенковски дека даде 150.. држављанства дека правеше немири во Мала Речица Гостивар дека го створи ТАТ дека СДСМ беа обожувачи на крвникот Лазар Колишевски за кого сите патриоти беа ванчимихајловости ке споманм дека и СДСМ земаа буг.пасоши за Бачило за бркањето на АУДИ за ..........................

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11

Ке го спомнам Љубчо како партнер на Бранко за разнебитување на Македонија ке спомнам дека селкогаш кога е ВМРО на власт се случуваат чудни војни штрајкови немири а претходно имало средби на Ахмети и Бранко во Швајцарија ке кажам дека Рамнковниот го потпиша Бранко Рцвенковски дека даде 150.. држављанства дека правеше немири во Мала Речица Гостивар дека го створи ТАТ дека СДСМ беа обожувачи на крвникот Лазар Колишевски за кого сите патриоти беа ванчимихајловости ке споманм дека и СДСМ земаа буг.пасоши за Бачило за бркањето на АУДИ за ..........................
Spomni mu deka i Nikola i Ahmeti si sedea zaedno pa morase ti pak da pregoltnuvas,pak za dobroto na partijata.Spomni mu za plateznite karticki na premierot,Spomni im za 4 stana na edna Medicinska sestra koj gi kupuva za 1 godina otkako sinot i nejzin stanal minister,spomni za aneksite na Okta kade tvojot idol potpisal,Spomni im deka sega bara kompromis so Grcite,Spomni im za zakoni koj mu pagat kako kruski a ti moras da gi branis.spomni i deka nekoj ne saka da izleze na tv duel a se pravi demokrata,spomni za familijata koja upravuva vo momentot.spomni kako nekoj frlal tolku lopati na izbori sto sega ne znae ni kade se.imas mnogu da im spomnes

spomni im za svedmilk,spomni za EVN koga ke plakame osteta,spomni za Okta kako plakame osteta

Ke se zaboravis od spomenuvanje.
Skrat najubavo kazi im deka si zgresil najubavo za vmro .

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Toa shto ne go sakate Branko da bide na chelo na SDSM, najmnogu zboruva deka se plashite od nego.Ako toj navistina ne vredi i ako e tochno toa deka VEMERO kje vladee ushte 100 godini ako tokmu toj e lider, togash sigurno kje navivavte za nego.Ama ustvari strav ve fakja.
Toa deka Branko go podobril rejtingot, toa deka Branko uspeva poleka da ja konsolidira partijata (posle delbite vo partijata) i toa deka SDSM e na dobar pat da se revitalizira sebesi, se ustvari raboti koi shto nikogash nema da gi priznaete. Tokmu zaradi toa shto i samite gledate deka se tochni, ama jasno e i deka ne vi odgovaraat.

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Toa shto ne go sakate Branko da bide na chelo na SDSM, najmnogu zboruva deka se plashite od nego.Ako toj navistina ne vredi i ako e tochno toa deka VEMERO kje vladee ushte 100 godini ako tokmu toj e lider, togash sigurno kje navivavte za nego.Ama ustvari strav ve fakja.
Toa deka Branko go podobril rejtingot, toa deka Branko uspeva poleka da ja konsolidira partijata (posle delbite vo partijata) i toa deka SDSM e na dobar pat da se revitalizira sebesi, se ustvari raboti koi shto nikogash nema da gi priznaete. Tokmu zaradi toa shto i samite gledate deka se tochni, ama jasno e i deka ne vi odgovaraat.
Објасни ми, што толку се разликува помеѓу владеењето на СДСМ и на ВМРО, односно помеѓу владеењето на Гвујо и на Бране?

Kajgana Shop

На врв Bottom