Bratot
Стоик и Машкртник!
Украина не ја поистоветувај со Русија, со Украина имаме далеку повеќе заедничко и традиционално пријателство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Украина не ја поистоветувај со Русија, со Украина имаме далеку повеќе заедничко и традиционално пријателство.
Znaci ovde na forumov eden kup mladi vmrovcinja serat protiv Rusija Srbija, prijateli im se Albanija Amerika, ja neznam samo koj turcin ve pravese smenete go toa lavceto so mesecina i togas slikata ke bide kompletna.
Џабе им објаснуваш...Ти бе свесен си дека Русија ве еба за Косово??? Шо не влезе во Косово ко во Абхазија??? Ги изрекетираја Јенките и за некое кредитче ве сменија....
НЕМА ПРИЈАТЕЛСТВО (сродни народи???а бе бегајте одтаму...брат со брат за меѓа се тепаа...тие сродни народи ми кажуваа. Германија војуваше со Франција...посродни шо да бида??? или КИНА И ТАЈВАН -бетар)
СЕКОЈ Е ПРЕПУШТЕН САМ НА СЕБЕ (секој е должен сам да се избори за своите права, небарајќи ништо од никого-поука од комитското време)
СЕКОЈ СОЈУЗ Е ОД ИНТЕРЕС (Тајван + САД)
Билдерберг е масонска организација, која држи огромни фирми под различни имиња и се обидува да креира некои заговори.
АБЦ не ми е јасно ако се истите тие на планетата земја, зошто до сега Русија не е поделена ?
Koj fakti more mocko eden, vrhovisticko kopile, takvite ko tebe ke go odrodat narodov, samo sto ke te procitaat deka seres protiv Rusija stvaras odbivnost vo stomakot. Nemas fakti za tvoeto postoenje toa te maci tebe.
Секогаш ти останува опцијата да плачипичкосуваш.
Украина = Мала Русија
Украинци = Мали Руси.
УПА боретьсја проти імперіалістів та імперіј, бо в них один панујучиј народ поневолјує культурно і політично та визискує економічно інші народи. Тому УПА боретьсја проти СРСР і проти німецької "нової Європи".
УПА з усієју рішучістју боретьсја проти інтернаціоналістичних і фашистсько-націонал-соціалістичних програм та політичних концепціј, бо вони є знарјаддјам завојовницької політики імперіалістів. Тому ми проти росіјського комунобольшевизму і проти німецького націонал-соціалізму.
Украина = Мала Русија
Украинци = Мали Руси.
Распарчена е.
Главната причина зошто Ураинските националисти УПА ( Українська Повстанська Арміја ) на почетокот во Втората Светска војна застанаа на страната на нацистите и Хитлер беше спротивставувањето кон Руската хегемонија.
За потоа да се борат и против нацистите.
При еден муабет со една Украинка ми кажа дека кога зборела со една Русинка, Украинкава си зборела украински и Русинката и се обратила „збори човечки (руски) ако сакаш да ти одговорам“.
Тоа тебе на братство ти личи?