Премиерот и Претседателот ретерираат од "цврстиот" став за двојната формула

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување
Aха....значи сепак партиски слепци.

Keep walking.....:helou:

Македонскиот народ не е слеп немај гајле затоа и губи Б.Ц. ко Грчка, а васета глигоријевиќ завршува во депандансот во Бардовци за пореметено ментално растројство :)

Македонскиот народ не е слеп немај гајле затоа и губи Б.Ц. ко Грчка, а васета глигоријевиќ завршува во депандансот во Бардовци за пореметено ментално растројство :)
Абе тебе овој да не ти е идол или можеби си заљубен во него ?

Не стварно, мислам, на такви идиоти немам намера да трошам време, ама очигледно тебе васе ти служи само како метод за одвраќање од суштината на муабетот во кој од вас "големите патриотишта" барам да ги надополните вашите листи со двајца нови соросоиди и платеници на странски служби (премиерот и претседателот) поради нивните искажани ставови во врска со спорот со грција.

Толку е едноставно.
Борци за компромис = предавници и соросови платеници.
повелете....

Абе тебе овој да не ти е идол или можеби си заљубен во него ?

Не стварно, мислам, на такви идиоти немам намера да трошам време, ама очигледно тебе васе ти служи само како метод за одвраќање од суштината на муабетот во кој од вас "големите патриотишта" барам да ги надополните вашите листи со двајца нови соросоиди и платеници на странски служби (премиерот и претседателот) поради нивните искажани ставови во врска со спорот со грција.

Толку е едноставно.
повелете....

пу пу скраја да е не ми е идол, напротив не сум јас оној со кој во 99 % од случаите се согласувам со ставовите. Ти и оние од бихачка сте тие кои делите иста психолошка матрица со Васка Глигоријевиќ :smir: хаха

Толку е едноставно Васка Глигоријевиќ = Б.Ц

пу пу скраја да е не ми е идол, напротив не сум јас оној со кој во 99 % од случаите се согласувам со ставовите. Ти си тој со кој делите иста матрица и оние од бихачка :smir: хаха
Па не, гледам дека му го пратиш животното дело во чекор....па човек свашта може да си помисли....најсе ниту ме интересираат такви психопати и лингури, ниту пак мислам да ги коментирам.

Инаку по пети пат го вртиш муабетот накај васко, така да беспредметна би била понатаму дискусијата со тебе.

Биди ми поздравен и да живее Гвујо :vozbud:

најсе ниту ме интересираат такви психопати и лингури, ниту пак мислам да ги коментирам.:vozbud:

Б.Ц. СДС(БЈР)М СОРОС Милчин итн = Васка глигоријевиќ = најсе ниту ме интересираат такви психопати и лингури, ниту пак мислам да ги коментирам

биди ми и ти поздравен и во иднина припазуј на нормално расудување да не завршиш како цимер на васката :smir: :helou:

Abre kje vitkaat kichma Gjole i Grujo kje go menuvaat imeto ili ne?Znae nekoj?Kako vikaat vo dpBne,malku kje se podnavednat i vleze celiot.

Abre kje vitkaat kichma Gjole i Grujo kje go menuvaat imeto ili ne?Znae nekoj?

Они се изолатори фашисти иредентисти. Види му само експертски тим на Ѓоле. грото ако не и сите од нив се за прекин на преговори :helou:

Gjabe koga Gjole e za razumen kompromis i za vitkanje kichma ili kako shto vikaat vo dpBne podnavednuvanje.

Obrni vnimanie na toa kako mu se smee novinarkata,Gjole-bruka!

Има повеќе дефиниции за што тоа значи разумен компромис за Ѓоле. Дали тврдо или млако. Кој како сака може да гледа. Но фактот е дека и кај него има народ кој одлучува на референдум башка експертски тим кој игра на карта за прекин на преговори. Јебем га фашиста хаха :)

Има повеќе дефиниции за што тоа значи разумен компромис за Ѓоле. Дали тврдо или млако. Кој како сака може да гледа. Но фактот е дека и кај него има народ кој одлучува на референдум башка експертски тим кој игра на карта за прекин на преговори. Јебем га фашиста хаха :)

Sakash da kazhesh Gjole kje go menuva imeto i kje se podnavedni da mu vleze mlako ili tvrdo.Bidi pojasen nashi sme kje te razberime.

Ova mi lici kako Ramkovniot dogovor.Prvo ke ja zaseres pa posle ke baras predavnici.
Grujo ja zasra nadvoresnata politika do daska pa sega bara predavnici.
Neli bese isto i so Ljupco.Covekot prvo dozvoli da se sluci vojna.Pa posle pomagajte braka, Makedonija e vo opasnost a mene strancite me prisiluvaat da potpisam.
Sega istoto Nikolce so bagrata od Latas Tomik Mirka Mileko ne ubeduva deka nema da ja predade Makedonija a vsusnost za mesec i nesto ke vidime kompromis.I pak istata pesna.Strancite me pritisnaa a jas bev patriot .:drk:

Vrti suci ,se e vo retorikata i vo lazenjeto.
A pastirot se pokaza kako dobar lazov.:pos2:

Толку е едноставно.
повелете....

Znachi kako shto rekov Grujo i Gjole se sorosoidni platenici i predavnici.Jas koga im vikav deka vo dpBne vrie komunjari tie ne veruvaat.Vikaa toa se komunjarski prikazni.

Ova mi lici kako Ramkovniot dogovor.Prvo ke ja zaseres pa posle ke baras predavnici.
Neli bese isto i so Ljupco.Covekot prvo dozvoli da se sluci vojna.Pa posle pomagajte braka, Makedonija e vo opasnost a mene strancite me prisiluvaat da potpisam.
Sega istoto Nikolce so bagrata od Latas Tomik Mirka Mileko ne ubeduva deka nema da ja predade Makedonija a vsusnost za mesec i nesto ke vidime kompromis.I pak istata pesna.Strancite me pritisnaa a jas bev patriot .:drk:

Eden isechok od kolumnata na Frchko : Mila Dusha

Обид за собирање на сите Македонци под националистички крик и класично барање предавници и платеници меѓу оние што мислат поинаку. Ја туркаат Македонија полека, но сигурно во изолација, ќе ја измрцварат и упропастена ќе ја предадат со став дека светот бил против нашиот непокор и достоинство, па сме морале на крајот да потклекнеме (кога е веќе доцна за се').Вмроовциве се добри да ги собереш во една агенција за ситни поправки и турање бетон ваму-таму, каде што нивната манијакална опсесија со ситна акција: копни ваму тури бетон таму, општествено корисно ќе се реализира. За крупни суштински реформи нив не ги бидува од проста причина што тие не веруваат во вредносната основа на која реформите се потпрени и каде што тие целат: демократија и проширување на слободата и благосостојбата на сите граѓани. Не ги бидува ни за позиционирање на земјата во регионалната и меѓународна карта. Тука само инает и безврска конспирации се способни да изродат.
Зa Васка Глигоријевиќ позната е терапијата ако нешто не му е јасно.

Abre aman so taa Vaska Gligorijevikj i terapijata,chuvajte si ja kje vi treba za ponatamu a shto se odnesuva za vitkanjeto kichma i dpBne kazhi kolku kje treba Gjole da se prekrshi so Gruevski zaedno pa da dobieme chlenstvo vo EU i NATO.

Македонскиот народ не е слеп

Taman rabota da e,ne e slep ama e prelazhan po vtor pat maestralno.

Neli bese isto i so Ljupco.
Вон темата, во кој контекст е засрана надворешната политика?

Чудно како темава Руско гледиште: Македонија не се брза за во НАТО

остана незабележана од “врвните експерти“ на темава.

Уште почудно што оваа вест не најде место за коментар на темава:

Поканата за НАТО не е на дофат затоа што во Македонија нема дух за компромис во решавањето на спорот за името

Вака денеска портпаролот на Шефер ја дообјасни изјавата на неговиот шеф дадена пред една седмица во Атина, а по неговата посета на Скопје.
Изјавата на Шефер беше груба, затоа што таков впечаток му оставија средбите во Македонија, рече Апатурај.
Пред да дојде во Скопје, по изборите, генералниот секретар се надеваше дека ќе наиде на конструктивен дух, изјави портпаролот.
Шефер не е повеќе оптимист како што беше до скоро, кога станува збор за Македонија.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108852

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom