Aха....значи сепак партиски слепци.
Keep walking.....:helou:
Македонскиот народ не е слеп немај гајле затоа и губи Б.Ц. ко Грчка, а васета глигоријевиќ завршува во депандансот во Бардовци за пореметено ментално растројство

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aха....значи сепак партиски слепци.
Keep walking.....:helou:
Абе тебе овој да не ти е идол или можеби си заљубен во него ?Македонскиот народ не е слеп немај гајле затоа и губи Б.Ц. ко Грчка, а васета глигоријевиќ завршува во депандансот во Бардовци за пореметено ментално растројство![]()
Абе тебе овој да не ти е идол или можеби си заљубен во него ?
Не стварно, мислам, на такви идиоти немам намера да трошам време, ама очигледно тебе васе ти служи само како метод за одвраќање од суштината на муабетот во кој од вас "големите патриотишта" барам да ги надополните вашите листи со двајца нови соросоиди и платеници на странски служби (премиерот и претседателот) поради нивните искажани ставови во врска со спорот со грција.
Толку е едноставно.
Борци за компромис = предавници и соросови платеници.
повелете....
Па не, гледам дека му го пратиш животното дело во чекор....па човек свашта може да си помисли....најсе ниту ме интересираат такви психопати и лингури, ниту пак мислам да ги коментирам.пу пу скраја да е не ми е идол, напротив не сум јас оној со кој во 99 % од случаите се согласувам со ставовите. Ти си тој со кој делите иста матрица и оние од бихачка :smir: хаха
најсе ниту ме интересираат такви психопати и лингури, ниту пак мислам да ги коментирам.![]()
Abre kje vitkaat kichma Gjole i Grujo kje go menuvaat imeto ili ne?Znae nekoj?
сите од нив се за прекин на преговори :helou:
Gjabe koga Gjole e za razumen kompromis i za vitkanje kichma ili kako shto vikaat vo dpBne podnavednuvanje.
Obrni vnimanie na toa kako mu se smee novinarkata,Gjole-bruka!
Има повеќе дефиниции за што тоа значи разумен компромис за Ѓоле. Дали тврдо или млако. Кој како сака може да гледа. Но фактот е дека и кај него има народ кој одлучува на референдум башка експертски тим кој игра на карта за прекин на преговори. Јебем га фашиста хаха![]()
Sakash da kazhesh Gjole kje go menuva imeto i kje se podnavedni da mu vleze mlako ili tvrdo.Bidi pojasen nashi sme kje te razberime.
Толку е едноставно.
Борци за компромис = предавници и соросови платеници.
повелете....
Ova mi lici kako Ramkovniot dogovor.Prvo ke ja zaseres pa posle ke baras predavnici.
Grujo ja zasra nadvoresnata politika do daska pa sega bara predavnici.
Neli bese isto i so Ljupco.Covekot prvo dozvoli da se sluci vojna.Pa posle pomagajte braka, Makedonija e vo opasnost a mene strancite me prisiluvaat da potpisam.
Sega istoto Nikolce so bagrata od Latas Tomik Mirka Mileko ne ubeduva deka nema da ja predade Makedonija a vsusnost za mesec i nesto ke vidime kompromis.I pak istata pesna.Strancite me pritisnaa a jas bev patriot .![]()
Обид за собирање на сите Македонци под националистички крик и класично барање предавници и платеници меѓу оние што мислат поинаку. Ја туркаат Македонија полека, но сигурно во изолација, ќе ја измрцварат и упропастена ќе ја предадат со став дека светот бил против нашиот непокор и достоинство, па сме морале на крајот да потклекнеме (кога е веќе доцна за се').Вмроовциве се добри да ги собереш во една агенција за ситни поправки и турање бетон ваму-таму, каде што нивната манијакална опсесија со ситна акција: копни ваму тури бетон таму, општествено корисно ќе се реализира. За крупни суштински реформи нив не ги бидува од проста причина што тие не веруваат во вредносната основа на која реформите се потпрени и каде што тие целат: демократија и проширување на слободата и благосостојбата на сите граѓани. Не ги бидува ни за позиционирање на земјата во регионалната и меѓународна карта. Тука само инает и безврска конспирации се способни да изродат.
Зa Васка Глигоријевиќ позната е терапијата ако нешто не му е јасно.
Македонскиот народ не е слеп
Вон темата, во кој контекст е засрана надворешната политика?Ova mi lici kako Ramkovniot dogovor.Prvo ke ja zaseres pa posle ke baras predavnici.
Grujo ja zasra nadvoresnata politika do daska pa sega bara predavnici.
Neli bese isto i so Ljupco.