Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

M

MKEUpatriot

Гостин
Se kvazi patrioti koj se grizat za SDSM ,bree do kade stignaa jadnite.
Se plasea do sega od senkata ,otsega samo mozat da diskutirat za Branko.
DOJDE BRANKO
ps.stabovite samo vo vasite glavcinja gi ima ,sepak nekoj i so dusa ceka nakaradata Gueski da se protera.
Се грижиме за доброто на Македонија за здрава опозиција која ке биде опозиција а не заговорник и анационална партија.Бранко е сенка а не би рекол дека се плашевме кога му ги скантавме лидерчињата.Го стави Бучко го урнавме ја стави Рада исто Заев исто...А бранкориот не може никогаш да биде патриот.Бидејки патриот си ја љуби татковината а бранкориот човекот Бранко

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Zdrava opozicija mora da mu se sprotistavi na ova ludilo i pojava na fasizam.
A za patriotite zagrizeni, neka se setat na Ljupco Georgievski za koj velea deka e najgolemiot patriot.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Бранко Црвенковски:

Сакам да бидеме на чисто. Немам намера да потрошам ниту една секунда од моето време, било кого да мирам, со било кого да се пазарам, било кого да лепам, Секој кој ќе го прифати и почитува тоа е добредојден. Секој кој сака да продолжи како до сега, му посакувам среќен пат.
Странски инвестиции нема, партиска книшка е поважна од диплома при вработување, судството е политички понижувано, царува лицемерие и декларативни заложби.
Ако некој во име на иднината на Македонија треба да ги менува своите определби, тоа не сме ние, туку актуелната власт. Дојде време и таа да се запише на списокот на предавници и странски платеници што самата го правеше во изминатиот период и да ја понесе одговорноста за изгубеното време и претрпените штети.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Ako e ova zdravo vladeenje togas tesko na Makedonija.
I ne znam kako vasiot patriot Gruevski ja napusti dvojnata formula so Grcistata.
Sepak toj da ne saka da menuva nesto vo svojata politika.

Ако некој во име на иднината на Македонија треба да ги менува своите определби, тоа не сме ние, туку актуелната власт. Дојде време и таа да се запише на списокот на предавници и странски платеници што самата го правеше во изминатиот период и да ја понесе одговорноста за изгубеното време и претрпените штети.[/I][/QUOTE]

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
На конгресот присуствуваа и Силвана Бонева, Ермира Мехмети, Агрон Буџаку.

Mi mirisa na raspad na koalicijata dpBne-UCK-DUI.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
A za patriotite zagrizeni, neka se setat na Ljupco Georgievski za koj velea deka e najgolemiot patriot.
ЉуБчо му ја упропасти партијата, па се сетија на време и го тргнаја од челното место, а грујо го воздигна вмро.

сдсм што прави:
бранко ја раситна партијата на делчиња, си беше претседател ќе зема апанажа цел живот обезбеден, и пак сега му даваат доверба да ја врати партијата. Џабе ее со таков човек ништо нема да направат.

M

MKEUpatriot

Гостин
Мора да се јави здрава опозиција во опозицијата опозиција на тоталитарната бранкова власт.А Љубчо е веке демоде сега е на ред Бранко да се отсрани и СДСМ и ВМРО да станат политички конкурентни

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Nekoj treba da ima demokratski kapacitet kako bi mozel so nego i da polemiziras.
Premierot po seto toa sto go pokaza ne mi lici deka ima demokratski kapacitet.
Poveke bi mu odgovaralo totalitaren koncept,sto vo momentot i go sproveduva.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Nekoj treba da ima demokratski kapacitet kako bi mozel so nego i da polemiziras.
Партија "B" бидејки има демократски капацитет, не дозволи реформа во сопствените редови....(читај исти фаци 20 години)...

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Po po po, na 26 strani se 'tresime' od Braneta :))

M

MKEUpatriot

Гостин
Da nema opoziciski mediumi napisi kritiki novinari navistina prav totalitarist

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
не знам,мене ми недостасува времето на бане и сдс и искрено сум носталгичен по фиком,хардрок,пирамидални штедилници,октоподи,приватизација,олигарси,продавање име и знаме,градење палати на водно и викендички во охрид,пари на странски сметки,независно судство и полиција,резервни тенковски делови,трговски во струмица,бачила,крадње дрога од депо на мвр,атентати,рекетари по градови,кашикари,шверц со нафта во време на ембарго,а бога ми и потоа,цигарчиња,правење вистинска армија,стадиони,спортски сали,правеа пазар и странски инвестиции,не крадеа пари од пензионери,стипендираа студенти,помагаа инвалиди и изнемоштени лица,не им ги зедоја парите на бранителите,даваа огромни субвенции на земјоделците,градеа автопати и железници,немаа фингирано новинарство,не го продадоа есм,вработуваа по еден член од семејството итн... сентиментален сум на тие времиња и чекам да се вратат..кој заборавил,заборавил,ама прост народ па ги сруши од власт и сеа не им дава ни 10% поддршка...до кога ќе бидеме вакви сељаци и ќе си бегаме од арното....?
ахх...тоа беа времиња....:nesvest:

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Партија "B" бидејки има демократски капацитет, не дозволи реформа во сопствените редови....(читај исти фаци 20 години)...
Da se zbori za reforma vo sdsm treba da se pogledne avtokratskoto vladenje na nikola Gruevski.Ako ova e reforma kade 1 covek e na piedestal pozadi familijata i na kraj clenovite .sepak imat golem kapacitet na reformirtanje.
Od takvata reforma vidovme deka se sto ne misli kako Nikola toa si zaminuva.
Neli e toa apsolutizam

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Da se zbori za reforma vo sdsm treba da se pogledne avtokratskoto vladenje na nikola Gruevski.Ako ova e reforma kade 1 covek e na piedestal pozadi familijata i na kraj clenovite .sepak imat golem kapacitet na reformirtanje.
Od takvata reforma vidovme deka se sto ne misli kako Nikola toa si zaminuva.
Neli e toa apsolutizam
Малце ти е наразбирлив постот.
Реформата во сдс нема НИКАКВА врска со грујо.
Сдс треба да се реформира, но пак си го вратија бране, сдс се тие кои покажуваат дека немаат демократски капацитет (...истите 20 луѓе...само на различни позиции...), ист газда 15 години.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
не знам,мене ми недостасува времето на бане и сдс и искрено сум носталгичен по фиком,хардрок,пирамидални

Mozebi da se potsetis na Staninov ,rafinerija,tepanje deca vo kafici,prislusuvanje,dosta dimovska,komteks,trgotekstil,pecatnica goce delcev,
amdi bajram,platezna karticka,mijalkov i praga,orce kamcev ,zingo i cel eden grad,Tineks,Fotosop,Svedmilk,mlekarite ,Okta Telekom .penali za Okta,vojna 2001,zarabotuvanje od istata.Ima uste .

Малце ти е наразбирлив постот.
Реформата во сдс нема НИКАКВА врска со грујо.
Сдс треба да се реформира, но пак си го вратија бране, сдс се тие кои покажуваат дека немаат демократски капацитет (...истите 20 луѓе...само на различни позиции...), ист газда 15 години.
Pa najgolem reformator vo Makedonija e Branko Crvenkovski kolku i da go mrazat.

Kajgana Shop

На врв Bottom