- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.107
- Поени од реакции
- 150
Рака на срце, чест гостин сум и по институциите раководени од централната власт, и гледам сосем мал број нови лица...или такви воопшто нема (во Струмица)
Струмички не си ми јасен, по сето твое излагање оценив дека книгата ја цениш по корицата, спомнуваш сообракајни знаци, некакво табло од гимназијата ЈАНЕ САНДАНСКИ -ако уште така се вика, не гледаш нови лица по институциите во градот , а што очекуваш на секоја твоја нова посета на градот до те дочекуваат нови лица , па струмички институциите општината или градската установа не е авто школа па на секоја посета да гледаш нови фаци.
А ако си за кибицирање на фаци во СР имаш избор на кафики па шмекај фаци до миле воле нема да бидеш во зијан .....................
хахахаха некој се навредил од постот УУУППССССС јао гадно се извињавам
Струмички не си ми јасен, по сето твое излагање оценив дека книгата ја цениш по корицата, спомнуваш сообракајни знаци, некакво табло од гимназијата ЈАНЕ САНДАНСКИ -ако уште така се вика, не гледаш нови лица по институциите во градот , а што очекуваш на секоја твоја нова посета на градот до те дочекуваат нови лица , па струмички институциите општината или градската установа не е авто школа па на секоја посета да гледаш нови фаци.
А ако си за кибицирање на фаци во СР имаш избор на кафики па шмекај фаци до миле воле нема да бидеш во зијан .....................
Кажи каде гледаш непотизам и каде нема, сакаш да кажеш дека во ВМРО цените по, знање, звање, диплома, истручност непостои непотизам кај вас, туку има лепотизам,а конкуренцијата не ја посочив кон тебе туку кон твоето ВМРО..........
хахахаха некој се навредил од постот УУУППССССС јао гадно се извињавам