Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување
Рака на срце, чест гостин сум и по институциите раководени од централната власт, и гледам сосем мал број нови лица...или такви воопшто нема (во Струмица)

Струмички не си ми јасен, по сето твое излагање оценив дека книгата ја цениш по корицата, спомнуваш сообракајни знаци, некакво табло од гимназијата ЈАНЕ САНДАНСКИ -ако уште така се вика, не гледаш нови лица по институциите во градот , а што очекуваш на секоја твоја нова посета на градот до те дочекуваат нови лица , па струмички институциите општината или градската установа не е авто школа па на секоја посета да гледаш нови фаци.
А ако си за кибицирање на фаци во СР имаш избор на кафики па шмекај фаци до миле воле нема да бидеш во зијан .....................

Кажи каде гледаш непотизам и каде нема, сакаш да кажеш дека во ВМРО цените по, знање, звање, диплома, истручност непостои непотизам кај вас, туку има лепотизам,а конкуренцијата не ја посочив кон тебе туку кон твоето ВМРО..........

хахахаха некој се навредил од постот УУУППССССС јао гадно се извињавам

Ако беше Герасимчо паметен, ќе ја разбереше суштината на мојот пост.
Или ја разбра, ама срцето и мозокот оставени на Бихаќка не ти дава да го искажеш тоа јавно.
Јас навреден?!
Бог да чува и да брани!
Навреден очигледно си ти, оти ти чепкам по светоста.

Или ја разбра, ама срцето и мозокот оставени на Бихаќка не ти дава да го искажеш тоа јавно.

Па не знам кој се нашол навреден во мојот пост, но наидов на текс во рубриката за популарнос на текстот напишано (не сери ) иако во предходните постови имам наведено дека партиски сум неутрален али нема веза тоа е сепак одраз на култура и кој како може да поднесе критика на негова сметка, јас го кажав тоа што го мислам па дали сум во право пресудете вие, ако ги гледате работите реално ок, ако не тоа е ваше право:salut:

зошто бе реален се буниш ...
народот изгласа и кажа ... му даде власт на Груевски ... кој е проблемот?

Problemot e vo toa shto narodot mu dade vlast na Ljubcho i dpBne za potoa narodot da kazhe Ljubcho Bugarin.Istoto kje bidi so Gruevski a mozhe i beter.

Problemot e vo toa shto narodot mu dade vlast na Ljubcho i dpBne za potoa narodot da kazhe Ljubcho Bugarin.Istoto kje bidi so Gruevski a mozhe i beter.

:tapp::tapp:
кој те праша тебе нешто бе ..

народот гласаше ли ...
ти на гравче да не гледаш шо ќе стане ...
власта е дадена :toe:

затоа Љубчо никој не го ебе сега ...
но кога праиш аналогија со Љубчо тоа е исто и со БЦ ...
а на сдсм видовме со цела подршка и од БЦ шо напраи на избориве :toe:
никој не ве ебе 2% ..

сега сте у елан ... ви се врати единствениот интелект (за жал во негативна смисла) друг не ни има во цела партија :toe:

оди малце :drk::drk: со слика од БЦ пред тебе ... ајт

:tapp::tapp:
кој те праша тебе нешто бе ..

народот гласаше ли ...
ти на гравче да не гледаш шо ќе стане ...
власта е дадена :toe:

затоа Љубчо никој не го ебе сега ...
но кога праиш аналогија со Љубчо тоа е исто и со БЦ ...
а на сдсм видовме со цела подршка и од БЦ шо напраи на избориве :toe:
никој не ве ебе 2% ..

сега сте у елан ... ви се врати единствениот интелект (за жал во негативна смисла) друг не ни има во цела партија :toe:

оди малце :drk::drk: со слика од БЦ пред тебе ... ајт

неговата објективност е нула стави го на игноре:toe:

неговата објективност е нула стави го на игноре:toe:

знам знам ...
само обично не се ни замарам со него ,,
само го глеам ме цитирал на нешто шо не беше наменето за него ... ни па очекувам нешто паметно од него ...

Ili ushte podobro neka pomini vo shtabot na dpBne pa neka mu gi premachkaat ochite portokalovo

јас горе-долу ги знам мислењата......твоите се од штаб и офарбани(која боја не знам резил си за СДСМ) не на екслекс:toe:

ЕДИТ!!!!!

ИГНОРЕ:vozbud:

A zarem se ocekuva od luge sto imaat amnezija za Ljupco Gergievski da imaat realni stavovi za Nikola Gruevski.Pa za niv se e isto samo da bide vmro na vlast.Ne ocekuvaj stav mislenje kritika od luge koj se zatvoreni vo svetot na kvazipatriotizam.

A zarem se ocekuva od luge sto imaat amnezija za Ljupco Gergievski da imaat realni stavovi za Nikola Gruevski.Pa za niv se e isto samo da bide vmro na vlast.Ne ocekuvaj stav mislenje kritika od luge koj se zatvoreni vo svetot na kvazipatriotizam.
Критика од бранковисти кој зема совет.Бранко им ја кутна партиката на 10% и сега ке ја спасува?:pos2::nesvest: Е за ова е потребна на интелегенција.

Критика од бранковисти кој зема совет.Бранко им ја кутна партиката на 10% и сега ке ја спасува?:pos2::nesvest: Е за ова е потребна на интелегенција.

:pos2:
не глеаш ли по штаб кои останале ..
Ајсвоман, Месија, и некои како нив ... :tv:

:pos2:
не глеаш ли по штаб кои останале ..
Ајсвоман, Месија, и некои како нив ... :tv:
Добро сега мораат и тие некоја интернет пропаганда да водат.Наслушнав дека сега СДСМ ке се прекрстела во Партија на Бранко Црвенковски ПБЦ.Секој ке бил должен по станување и пред спиење да се моли за здравјето на Бранко секојке истетовирал иницијали Б.Ц. .....:kesa:

Зарем во сдсм се поарни од вмро, дај бе не тупи. Исто се случува и во сдсм Тито Петкоски не се оддели од сдсм.

Премногу се цениш, намали малку, ако беа паметни ќе ја држеа партијата на власт, а не да добиваат катастрофални порази на парламентарни, претседателски и локални. Па дури ја изгубија власта на места каде ги викаа бастиони. Затоа моме не се преценувај не си интересна, верувај :smir:

Se kvazi patrioti koj se grizat za SDSM ,bree do kade stignaa jadnite.
Se plasea do sega od senkata ,otsega samo mozat da diskutirat za Branko.
DOJDE BRANKO
ps.stabovite samo vo vasite glavcinja gi ima ,sepak nekoj i so dusa ceka nakaradata Gueski da se protera.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom