Инагурацијата на претседателот Иванов

• Креатор на темата Креатор на темата Песимист
  • Време на започнување Време на започнување

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Главен ручек околу 10 000 евра
Двата хеликоптери кој го надлетуваа Скопје 10 000 евра
Сместување и оброци за странките околу 20 000 евра
УУУ ајде да видам критики позитивни негативни за ова ...

А, и?

Све коштат пари. Ај претседателите пешки нека си дојдат, под мост да спијат и вода од чешма да пијат?

А, и?

Све коштат пари. Ај претседателите пешки нека си дојдат, под мост да спијат и вода од чешма да пијат?
Јас не реков дека тоа не е во ред што рипаш одма само да видам размислувања.бреее одма на тепачка:smir::smir:Значи се е вред само беше малку чудно зш до сега во јавнос никогаш не е имало вакви податоци.

Јас не реков дека тоа не е во ред што рипаш одма само да видам размислувања.бреее одма на тепачка:smir::smir:

Извини ако ме сфтаи погрешно, не те критикував тебе.
Проблемот е до медиумите. И јас ја читав веста кај а1 ама не знам воопшто што сакаат да кажат? Ај сега за секој политички настан да правиме сметка :smir:

Извини ако ме сфтаи погрешно, не те критикував тебе.
Проблемот е до медиумите. И јас ја читав веста кај а1 ама не знам воопшто што сакаат да кажат? Ај сега за секој политички настан да правиме сметка :smir:
Да да и мене ми беше тоа зборот претераа малку зш некој луге ова ги фрустрира а не би требало ама така е..А и ме нервират кога објавуват работи само што нив им одговараат.

Сумата за ручекот можел да ја намали ...пинџурче,ајварче ....та нели рече кај и да одел ќе носел наши производи

Сумата за ручекот можел да ја намали ...пинџурче,ајварче ....та нели рече кај и да одел ќе носел наши производи
хахах :zver:

A mozel i studentska sema da napravi :

Sekoj da si donese za pienje i jadenje ...

Значи на настан од ваква важност на кој доаѓаат да присуствуваат државници од највисок ранг воопшто не треба да се дискутира за сумата која е потрошена.

Според мене инугурацијата изгледаше феноменално!

Па арничко беше ко за наши можности.Не беше нешто претерано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom