Макрадули: купувањето македонски производи е фашизам?!

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Ни фалат луѓе во парламент кои се задолжни за кажување гафови, али се гледа дека јани се труди барем да надополни.

Да ама не е тој интересен. Не кажува смешни работи ко Амди Бајрам, Јани е едноставно глуп.

Да ама не е тој интересен. Не кажува смешни работи ко Амди Бајрам, Јани е едноставно глуп.

Не е глуп.
Он едноставно е од новоизмисленоно Дорино малцинство. :toe:

Баш ја закачив седницава на ТВ. Вака некако одеше. Макрадули го нарече Славевски и мнозинството фашисти. На ова Славевски му рече да не го употребува тој збор зш немало врска бла бла...на крај рече нешто у стил: зборуваш за фашисти...досега немаме сретнато конзервативна десничарска партија што пропагира фашизам, туку обратно - сите партии поврзани со фашизам започнувале со Соц...И после Макрадули се налути па му врати тоа демек Владата крадела од Хитлер во триесетите со овие Купувајте македонски производи итн...и то.

Баш ја закачив седницава на ТВ. Вака некако одеше. Макрадули го нарече Славевски и мнозинството фашисти. На ова Славевски му рече да не го употребува тој збор зш немало врска бла бла...на крај рече нешто у стил: зборуваш за фашисти...досега немаме сретнато конзервативна десничарска партија што пропагира фашизам, туку обратно - сите партии поврзани со фашизам започнувале со Соц...И после Макрадули се налути па му врати тоа демек Владата крадела од Хитлер во триесетите со овие Купувајте македонски производи итн...и то.

Kako i da bilo,ne pogresil Makraduli, vie ste fasisti... ne znam zasto se vregate ,toa e politikata na Gruevski, ili ne ja gledate?

da zivee fasizmot, smrt na mizerijata

Kako i da bilo,ne pogresil Makraduli, vie ste fasisti... ne znam zasto se vregate ,toa e politikata na Gruevski, ili ne ja gledate?
>>>>>>>до ЈАНИ и сите "пациенти" ФАШИЗМОТ не е идеологија на ХИТЛЕР од 30-те години, тој си имал сопствена идеологија-нацизам- која ГЕРМАНИЈА од нула ја воздигнал,и не зборете глупости за идеологијата на Хитлер..........таа е пред се за националната свест и и за економијата,пред се домашната(т.е. влече некои идеали од МАРКС)не гледам ништо лошво во ова:toe:,,,,сите ја знаат како геноцидот кон евреите,тоа што забегал хитлер е друга работа:tapp:.................

Значи политикант како што може да акне глупост, никој не може.

Црвен да го кини!
Па што човек ке беше.
Тој татко му поарно на камче да го истурил.

еуфоричен е де...а и некои (сдс)овци подлегнуваа на тезата дека имаме фашизам:toe:

Ја гарантуем(како што вчера викаше бабата пред бихаќка) дека ниту ти,ниту кретеноидот Макрадули појма немате што е ФАШИЗАМ.
Али битно е да се лае нешто,нели..

Зошто "вие" ? Како и да е, да беше политиката на Груевски фашизам, ти немаше да можеш да напишеш на форумов дека е фашизам. Капиш? Со ова фашизам ги вреѓате Евреите кои знаат што е вистински фашизам, додека нашиве жртви на фашизмот на Груевски се најбогати во државата, одат во Солун на шопинг...на Јани му се гледа дека е измачуван, ко од Аушвиц да е излезен а? Ама нема врска...треба некако да се лаже народот. Не дека овие другите не го прават истото, ама овие плукаат по се Македонско за да освојат некој глас. Бугарофили 19 години, фашизам, сега у мода е антиквизација...нека им е на чест.

Ја гарантуем(како што вчера викаше бабата пред бихаќка) дека ниту ти,ниту кретеноидот Макрадули појма немате што е ФАШИЗАМ.
Али битно е да се лае нешто,нели..

Jas bi ti dala definicija sto e fashizam ,mada se si mislam da ja znaese i ti definicijata na istiot vednas ke demantirase kade ne se prepoznava fasizmot vo uslovi na vladeenje na Gvujo,megutoa sepak ke ti citiram oficijalna definicija za da ne bide deka toa e nasa sdsm-ovska (covek kaj vas na se mora da vnimava) . Znaci,(otvoren citat) " Fashizam e ime za ideologii i dvizenja koi smetaat deka drzavata e temel na coveckoto opstestvo, odnosno institucija koja treba vo celost da gi nadgleduva site aspekti na opstestveniot zivot.Stavanje na drzavata nad poedinecot i negovite prava,politicki sistem izgraden okolu edna partija i eden lider,kako i korporativen ekonomski sistem.
Pravata na poedinecot se ukinati,a nasilstvoto e institucionalizirano kako sredstvo vo vnatresnata pa i nadvoresnata politika. Vo povekeetnickite sredini,fashizmot cesto se manifestiral niz etnicka,rasna i verska netolerancija."- (zatvoren citat).
p.s. Fasistickite rezimi se razlikuvale od drzava vo drzava,znaci nasiov malku go prilagodil spored potrebite.
Znaci... kade ne se prepoznavate? :) dali se toa pravata na rabotnicite so noviot zakon za rabotni odnosi ili vo pravata za iskazuvanje na mislenje kako sto toa bese na plostadot (toa samo kako posleden i najekstremen primer) ili vo pravoto na pisuvanje na internet,koesto se poveke i od den na den primetuvam go naglasuvate,sto bi mozelo da znaci,deka se poveke razmisluvate i vo toj segment da kontrolirate :toe:
p.s.s. i ne mora sekogas so lici navredi da se obrakate,vo krvta li vi e toa?

и ти со цел памет мислиш дека ако купиш синтагма си фашист:pos2:

Jas bi ti dala definicija sto e fashizam ,mada se si mislam da ja znaese i ti definicijata na istiot vednas ke demantirase kade ne se prepoznava fasizmot vo uslovi na vladeenje na Gvujo,megutoa sepak ke ti citiram oficijalna definicija za da ne bide deka toa e nasa sdsm-ovska (covek kaj vas na se mora da vnimava) . Znaci,(otvoren citat) " Fashizam e ime za ideologii i dvizenja koi smetaat deka drzavata e temel na coveckoto opstestvo, odnosno institucija koja treba vo celost da gi nadgleduva site aspekti na opstestveniot zivot.Stavanje na drzavata nad poedinecot i negovite prava,politicki sistem izgraden okolu edna partija i eden lider,kako i korporativen ekonomski sistem.
Pravata na poedinecot se ukinati,a nasilstvoto e institucionalizirano kako sredstvo vo vnatresnata pa i nadvoresnata politika. Vo povekeetnickite sredini,fashizmot cesto se manifestiral niz etnicka,rasna i verska netolerancija."- (zatvoren citat).
p.s. Fasistickite rezimi se razlikuvale od drzava vo drzava,znaci nasiov malku go prilagodil spored potrebite.
Znaci... kade ne se prepoznavate? :) dali se toa pravata na rabotnicite so noviot zakon za rabotni odnosi ili vo pravata za iskazuvanje na mislenje kako sto toa bese na plostadot (toa samo kako posleden i najekstremen primer) ili vo pravoto na pisuvanje na internet,koesto se poveke i od den na den primetuvam go naglasuvate,sto bi mozelo da znaci,deka se poveke razmisluvate i vo toj segment da kontrolirate :toe:
p.s.s. i ne mora sekogas so lici navredi da se obrakate,vo krvta li vi e toa?

Боже, какви глупости се изнаслушав. Кои права на поединецот мори се укинати? Исцениерани тепачки на луѓе со специјални потреби, инструирани од СДС?

Таа ваша мизерна комуњарска пропаганда и ниските подли потези, без тронка креативност, македонски патриотизам и визија за развој на Македонија, ја уништија вашата партија.

СДСМ е во клиничка смрт без изгледи да се разбуди, а Бане дојде да ви ја погребе партијата...

Да имаше Бане углед кај гласачите, ќе се кандидираше за претседател, ама пропадна чоекот и партијата со него :toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom