Европејци vs. Јапонци (мото)

С

Спенсер

Гостин
хммм...мене баш не ми личи на Македонско тло ова:vozbud:...ова е баш она америчко...средено,со трева... а има и број...чуднооо...а и странски таблици...шознајш,мора да се јавиш,ако си од велес да идеш да видиш

едит: на страничната слика, доле лево има Македонско знаме...сеа видов...значи кај нас е ова.,,,

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
хммм...мене баш не ми личи на Македонско тло ова:vozbud:...ова е баш она америчко...средено,со трева... а има и број...чуднооо...а и странски таблици...шознајш,мора да се јавиш,ако си од велес да идеш да видиш

едит: на страничната слика, доле лево има Македонско знаме...сеа видов...значи кај нас е ова.,,,
во велес нема вакво дукати...имаше само едно 1098 со БГ или И табли,ама сеа и тоа не го гледам....така да оргласот е FAIL

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Денес имав шанса да видам во живо BMW r25...доста старо...многу мерак ми направи звукот. И се повозав во онаа приколката :)
Ако некогаш станам моторџија, ќе си набавам такво нешто. Старо и не многу брзо...да си уживам.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Денес имав шанса да видам во живо BMW r25...доста старо...многу мерак ми направи звукот. И се повозав во онаа приколката :)
Ако некогаш станам моторџија, ќе си набавам такво нешто. Старо и не многу брзо...да си уживам.
кај најде?? Те крена малку во воздух шоферот?

инаку скапи се мамата, такво сосе приколка во солидна возна состојба ке бара 2000 евра, можеби повеќе.

peppeGT

BMW piacere di Guidare...
Член од
10 април 2009
Мислења
363
Поени од реакции
12

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
кај најде?? Те крена малку во воздух шоферот?

инаку скапи се мамата, такво сосе приколка во солидна возна состојба ке бара 2000 евра, можеби повеќе.
Има еден пријател, лимар...долго време го средуваше, и вели дека фалат уште некои ситници за да биде 100% готов.
Си го работи за сопствена душа :)
Не ме крена, полека возеше :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Има еден пријател, лимар...долго време го средуваше, и вели дека фалат уште некои ситници за да биде 100% готов.
Си го работи за сопствена душа :)
Не ме крена, полека возеше :)
Ауф... можам да замислам како е чувството во приколката :vozbud: лудило. А 250 кубици е или 500?

Член од
21 мај 2009
Мислења
876
Поени од реакции
466
за мене само бмв старите џандарски мислам дека ознаката беше р900 или 1000 и вујко ми кој беше војна полиција во некогашната јна мото гуци.кога бмв имаа погон на кардан другиве немаа поим

Kajgana Shop

На врв Bottom